Zobacz wątek - <i>[Motonowości]</i> Kawasaki ZX-10R 2008
NAS Analytics TAG

[Motonowości] Kawasaki ZX-10R 2008

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 22/5/2011, 15:45

nie wiem co za debil wypisuje te brednie powyzej bo jesli chodzi o kawasaki to konkurencja zaczyna zostawac wtyle jesli chodzi o zakres modernizacji oraz ogolna zamina wizerunku zmiany marki powoduje ze plasuja sie one na 1 miejscach wszystkich testow na zachodzie i za oceanem!!!
w Polsce panuje jakies bledne pojecie o marce i zabaobony z przeszlosci,polecam wziasc zachodnie czasopismo (uk,us itd) i dowiecie sie co na prawde oferuje nowa gama Kawek.
pozdro dla znawcow a nie stereotypiarzy !!<br><hr>MATUB
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/8/2011, 13:03

Komentatorzy napisał(a):nie wiem co za debil wypisuje te brednie powyzej bo jesli chodzi o kawasaki to konkurencja zaczyna zostawac wtyle jesli chodzi o zakres modernizacji oraz ogolna zamina wizerunku zmiany marki powoduje ze plasuja sie one na 1 miejscach wszystkich testow na zachodzie i za oceanem!!!
w Polsce panuje jakies bledne pojecie o marce i zabaobony z przeszlosci,polecam wziasc zachodnie czasopismo (uk,us itd) i dowiecie sie co na prawde oferuje nowa gama Kawek.
pozdro dla znawcow a nie stereotypiarzy !!<br><hr>MATUB<br>
Zgadzam sie z Toba w zupelnosci,sam mam zx-6r a niedlugo litra wyprowadzam z salonu... Kawa gora...!!!<br><hr>manio333
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/8/2011, 13:05

Komentatorzy napisał(a):no racja ze to wyglada jakby mialo zeza...kawa robi nasilniejsze bo tylko w tym moga pobic honde czy yamahe, a jakosc wykonczenia,stylizacja,prowadzenie wszystko pozostawia wiele do zyczenia , a mocy lytra i tak na miescie nie wykorzystasz a przeciez mowimy o miejskim uzytku<br><hr>Mich r1<br>
Sam mam Ninje zx-6r i napewno niejest gorsza od innych marek a w szczegolnosci z prowadzeniem... A jak myslisz o miejskim uzytkowaniu to kup sobie skuter...<br><hr>manio333
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości

na górê