Yamaha DT - wszystko o motocyklu
Mam dosyć banalne pytanko ale nie znam sie na tym i liczę na waszą wyrozumiałość i podpowiedź a więc :
Kupuję Yamahe DT 50 i chcę ją troszkę podtuningowac ale nie chodzi o to że wymienię cylinder np. na 80ccm tylko o to jak poprawić osiągi NIE WYMIENIAJĄC CYLINDRA ? No słyszałem ze jeśli wymieni się wydech to kilka km/h wpadnie ale nie wiem czy to prawda proszę o podpowiedź co zrobić żeby poprawić osiągi ...
pozdro dla was 
Kupuję Yamahe DT 50 i chcę ją troszkę podtuningowac ale nie chodzi o to że wymienię cylinder np. na 80ccm tylko o to jak poprawić osiągi NIE WYMIENIAJĄC CYLINDRA ? No słyszałem ze jeśli wymieni się wydech to kilka km/h wpadnie ale nie wiem czy to prawda proszę o podpowiedź co zrobić żeby poprawić osiągi ...

- Gapox
- Świeżak
Mam zamiar kupić dt 50 z 99 roku ,jest napisane w ogłoszeniu ,że to 1-osobówka ,jak to mniej więcej wyglada ,jakie moze meic osiagi, proszę o pomoc !!
P.s. jak znacie kogoś z mazowieckiego ,najlepiej okolice Radomia kto ma dt 80 do sprzedania to pisać !!
z góry dzięki
P.s. jak znacie kogoś z mazowieckiego ,najlepiej okolice Radomia kto ma dt 80 do sprzedania to pisać !!
z góry dzięki
- Zawada1910
- Świeżak
http://i26.tinypic.com/rtdkw7.jpg
Jeżeli to jest yamaha dt50 to który to rocznik i ile jest warta??
Jeżeli to jest yamaha dt50 to który to rocznik i ile jest warta??
- Zawada1910
- Świeżak
- Mx forever
- Świeżak
Słuchajcie mam pytanie. Ołóż niedawno kupiłem sobie yamahę dt 125 z 1998 roku i jest taki mankament, że poprzedni użytkownik nie znal sie kompletnie na motorach i do mieszanki dolewał zwykłego mixolu. i teraz mam pytanie czy jak go zleje i wleje np Motul to nie będzie mi rozpuszczał nagaru jaki zrobił mixol?? bo wiem że oleje typu Motul oczyszczają komorę spalania a mixol ją zabija. Pytam bo nie chcę żeby coś się zatarło
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
Wszystkie roczniki majÄ… akumulatory.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
PONAWIAM:
Mam dosyć banalne pytanko ale nie znam sie na tym i liczę na waszą wyrozumiałość i podpowiedź a więc :
Kupuję Yamahe DT 50 i chcę ją troszkę podtuningowac ale nie chodzi o to że wymienię cylinder np. na 80ccm tylko o to jak poprawić osiągi NIE WYMIENIAJĄC CYLINDRA ? No słyszałem ze jeśli wymieni się wydech to kilka km/h wpadnie ale nie wiem czy to prawda proszę o podpowiedź co zrobić żeby poprawić osiągi ... Smile pozdro dla was Smile
Kupuję Yamahe DT 50 i chcę ją troszkę podtuningowac ale nie chodzi o to że wymienię cylinder np. na 80ccm tylko o to jak poprawić osiągi NIE WYMIENIAJĄC CYLINDRA ? No słyszałem ze jeśli wymieni się wydech to kilka km/h wpadnie ale nie wiem czy to prawda proszę o podpowiedź co zrobić żeby poprawić osiągi ... Smile pozdro dla was Smile
- Gapox
- Świeżak
Hej. Mam Dt 125 z 96r i chyba cieknie mi z silnika, tu gdzie jest przednia zębatka. Mam tam też taki wężyk od gaźnika (chyba przez niego wylewa sie paliwo). Śruba która mocuje zębatkę jest poluzowana ale nie odkręca sie. Czy może mi cieknąć z tej śruby???? Co jaki czasz sie wlewa olej do skrzyni????
- grand5
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości