zabezpieczenia antykradziezowe........JAKIE?????
• Strona 1 z 1
zabezpieczenia antykradziezowe........JAKIE?????
witam wszystich po raz kolejny.....
chcialbym was zapytac jak zabezpieczacie swoje moto przed zlodziejami??? jakiego uzywacie w tym celu sprzetu , a moze macie jakies swoje wyprobowane sposoby?? do wszytkich tych ktorzy maja blokady tarcz hamulcowych , łańuchy itp , prosze napiszcie mi jakie macie , jakie polecacie i czy to sie rzeczywiscie sprawdza i co myslicie o ytm zabezpieczeniu http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=122926901
chcialbym was zapytac jak zabezpieczacie swoje moto przed zlodziejami??? jakiego uzywacie w tym celu sprzetu , a moze macie jakies swoje wyprobowane sposoby?? do wszytkich tych ktorzy maja blokady tarcz hamulcowych , łańuchy itp , prosze napiszcie mi jakie macie , jakie polecacie i czy to sie rzeczywiscie sprawdza i co myslicie o ytm zabezpieczeniu http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=122926901
- Bartman
- VIP Ścigacz.pl
ja polecam takie -> search.php
a to z allegro... XENA mam podobna, z mniejszym bolcem... ja jestem zadowolony ale za cicha jest.
pozdr
a to z allegro... XENA mam podobna, z mniejszym bolcem... ja jestem zadowolony ale za cicha jest.
pozdr
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
Mi się podobają tego typu alarmy, tymbardziej, że mają ten bajer z odpalaniem z pilota
http://www.allegro.pl/item123676888_pro ... renka.html
Tylko czy taki alarm to niejest jakiś shit?? No bo jeżeli się sprawdza no to fajna rzecz

http://www.allegro.pl/item123676888_pro ... renka.html
Tylko czy taki alarm to niejest jakiś shit?? No bo jeżeli się sprawdza no to fajna rzecz

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
No mnie sie podobaja te piloty z wyswietlaczem i powiadamianiem na pilota o tym ze wlaczyl sie alarm, ze ktos do moto sie przystawia:D
a z tym odpalaniem na pilota to nie wiem jak to jest, ja tam zostawiam motor na biegu jak go zostawiam gdzies na miescie etc. a jak masz na biegu to i tak Ci nie odpali, wiec taki zbedny gadget do lansu chyba;)
a z tym odpalaniem na pilota to nie wiem jak to jest, ja tam zostawiam motor na biegu jak go zostawiam gdzies na miescie etc. a jak masz na biegu to i tak Ci nie odpali, wiec taki zbedny gadget do lansu chyba;)
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
Ja uzywam blokady na tarcze xena-fakt, jest za cicha ale przepilowac cholerstwo graniczy z cudem.
Co do alarmow-jestem za , ale tylko w polaczeniu z blokada mechaniczna-zeby dran nie przepchal wyjacego motocykla do swojego garazu.
Tak a'propos-kiedys ruszylem z zapieta blokada, wyrznalem sie a bolec w blokadzie sie wygial i nie dalo sie jej sciagnac. Zakupilem w pobliskim sklepie zelaznym brzeszczot i przepilowalem bolec(to nie byla xena tylko badziewie z lidla za 15zl). I pojechalem dalej. Rzecz dziala sie na rynku w Oswiecimiu w sobote ok poludnia. NIKT przez 20min nie zainteresowal sie, ze jakis koles piluje blokade w motocyklu, wlacznie ze straza miejska i gliniarzami.
Pozostawiam bez komentarza.
Co do alarmow-jestem za , ale tylko w polaczeniu z blokada mechaniczna-zeby dran nie przepchal wyjacego motocykla do swojego garazu.
Tak a'propos-kiedys ruszylem z zapieta blokada, wyrznalem sie a bolec w blokadzie sie wygial i nie dalo sie jej sciagnac. Zakupilem w pobliskim sklepie zelaznym brzeszczot i przepilowalem bolec(to nie byla xena tylko badziewie z lidla za 15zl). I pojechalem dalej. Rzecz dziala sie na rynku w Oswiecimiu w sobote ok poludnia. NIKT przez 20min nie zainteresowal sie, ze jakis koles piluje blokade w motocyklu, wlacznie ze straza miejska i gliniarzami.
gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
Mortifer napisał(a):Tak a'propos-kiedys ruszylem z zapieta blokada, wyrznalem sie a bolec w blokadzie sie wygial i nie dalo sie jej sciagnac [...] to nie byla xena tylko badziewie z lidla za 15zl).
W Xenie dobre jest to ze jak posadzisz dupsko na motonga i zapomnisz o "niej" to ona zacznie krzyczec na Ciebie:D
Mortifer napisał(a):NIKT przez 20min nie zainteresowal sie, ze jakis koles piluje blokade w motocyklu, wlacznie ze straza miejska i gliniarzami.
no to zenada

-
motoman - VIP Ścigacz.pl
Ostatnio ktos sprzedajac moto, do disclocka dorzucał jeszcze przypominacz:) taka... nie wiem, gume czy tez taśme zakładaną na kierownice i dzwignie hamulca przedniego. Łapiac za kierownice odrazu sobie przypominasz + blokuje przednie kolo:) tylko ze zostawiajac moto w miejscu publicznym mozna sie tego gadgetu szybko pozbyc 

-
motoman - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1