Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Wypadek i śmierć motocyklistów...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Wypadek i śmierć motocyklistów...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 18:51

Komentatorzy napisał(a):No to już sobie nigdy nie pojeździmy z chłopakami na lotnisku w Kąkolewie - przez 2 kretynów, którzy potraktowali motocykle jako zabawki...

Ze 100 km/h musieli lecieć, aczkolwiek moge sie mylić.

Brawa dla kolesi, którzy kręcili ten filmik "dawaj spadamy.." Tak to juz u nas jest, nawet jakby się najlepszy przyjaciel rozwalił i ledwo żył to uciekliby na drugi koniec polski !!

Dla rodziny wyrazy współczucia, a dla innych nauczka, żeby myśleć bardziej realnie, niż wirtualnie, grami telewizyjnymi<br><hr>Tash<br>
sory ale piszesz tak głupip jak przez nich ,nie pomyslałaes o tym ze mogłeś byc jednym z nich,bo sam tam jezdzisz<br><hr>agna
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 18:57

TRAGEDIA!!!!łącze sie w bólu z rodziną i składam kondolencje .terz mam motocykliste w domu i zawsze jestem pełna obawy o niego ale cóż to jest ich pasja i nie ma siły. <br><hr>agusilenka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 19:01

Z drugiej strony to nie ma co się dziwić temu wypadkowi- to nie znaczy że nie ubolewam nad smiercią tych Motocyklistów!
Jak w polsce wybudują tory to będzie o wiele bezpieczniej, bo tak nie ma gdzie sie "wyszaleć"- tor Poznań jest, ale już okolicznym mieszkańcom przeszkadza te 108(bodajżę :)) db- na cholere, za przeproszeniem, się tam budowali! Wielka afere robią- jednak ludzka głupota nie zna granic! Wiadomo że nawet na całkowicie pustej drodze, Ba! czy nawet na parkingu(pustym) panowie policjanci bedą karali mandatem za jazde, dajmy na to wheelie... takie państwo, takie prawo<br><hr>CreativePL
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 19:12

['] [']
prawdziwa tragedia.<br><hr>daszek1
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 19:14

fanom stuntu nie potrzebny jest tor wyścigowy!! tor Poznań to osobna bajka do rozwikłania a takie place siłą rzeczy będą nielegalnym miejscem na ćwiczenie stuntu z prostej racji: nie ma legalnych takich miejsc. Chyba najrozsądniejszym wyjściem jest wynajem takowych bez ponoszenia odpowiedzialności za ew. uszczerbki na zdrowiu przy okazji wypadku. Najlepiej też kontrolować uczestnictwo, kto złamie reguły: ma wilczy bilet i koniec.<br><hr>p.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 19:27

[*] niech oboje spoczywaja w pokoju...;( ja znalem Roberta super chłopak miał 28lat i dopiero niedawno kupil sobie motor... kurde taka tragedia... szkoda mi chlopaka mial swoja firme w niemczech, żone piekny dom ........ ahhhh składam kondolencje dla jego rodziny !!!!!!! [*]R.I.P[*]<br><hr>beta_rr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 19:37

Komentatorzy napisał(a):[*] niech oboje spoczywaja w pokoju...;( ja znalem Roberta super chłopak miał 28lat i dopiero niedawno kupil sobie motor... kurde taka tragedia... szkoda mi chlopaka mial swoja firme w niemczech, żone piekny dom ........ ahhhh składam kondolencje dla jego rodziny !!!!!!! [*]R.I.P[*]<br><hr>beta_rr<br>
Pawełek był cudownym pełnym pasji chlopakiem, zginał za szybko bo miał wiele planow marzen i pasji byl dobrym kierowca a motory kochal ponad wszystko... nigdy nie zniknie z mojego serca i nadal nie moge uwierzyc ze juz nie zobacze go uśmiechnietego w drzwiach... Zawsze pozostanie w nas pustka ktorej nie wypelni nikt inny... <br><hr>J.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 20:27

Ten co pisze ze ci motocykliści są idjotami to sami są idjocimi i imbecylami!!!!! nie wiecie co teraz przeżywają ich rodziny!!!!!!<br><hr>Natalia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 21:04

Szczere wyrazy współczucia i smutku dla Rodziny, przyjaciół i znajomych zmarłych. Żadne słowa nie wyrażą żalu i bólu jakie kryję się w waszych sercach:(<br><hr>Zbąszynianka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 21:07

Jak wy możecie pisać że motocykliści to idioci to tacy sami ludzie jak wy tylko że mają swoją pasje, nie tylko motorami ludzie się rozbijają ale również i samochodami..... Tak miało byc szkoda bardzo chłopaków:-(((( ja również jeżdze motorem i nie uważam się za imbecyla, a osoba która wypisuje takie rzeczy niech pomyśli najpierw co pisze, oni nie żyją i szacunek im się należy!!!!!!! <br><hr>Marta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 21:14

Wiem że forum jest po to by wyrażać swe opinie. Ale pomyślcie!!! Zginęli ludzie... nasi koledzy:( Należy się im szacunek. Przede wszystkim rodzinie i osobą które nie mogą teraz złapać tchu bo ich serca dusi smutek, żal i tęsknota...Myślę że chłopcy uprawiający swoje hobby wykazali się odpowiedzialnością jeżdżąc po starym lotnisku niż po ulicach wsi bądź miasteczka...Proszę nie hańbdzie ich za to... <br><hr>Zbąszynianka23
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 21:42

ja tez kocham ten sport i powiem szczerze ze tez wolalbym zginac w wypadku niz meczyc sie na wózku do konca zycia...Pawla znałem dosyc dobrze i to jest wielka strata dla wszystkich....ale wiem ze napewno sie spotkamy tam u "góry" ....:( [*]<br><hr>Marcin Sita
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 21:44

mieszkam niedalek i z tego co ja wiem i to jest chyba w 99% racja to było tak
1 z nich przejechał całe lotniskona 1 kole a ten drugi nakrecał na koncu i tan na niego wjechał i jak da rade to dajcie mi ten filmikco byłna you tube gojusz go usunięto jak co to gg 7770068 <br><hr>pegowiec
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 22:13

NIENAWIDZE WAS ZA TO CO PISZECIE KURWA CHŁOPAKI NIE ŻYJĄ A WY PISZECIE ZE TO KRETYNI JEBNIJCIE SIĘ W GŁOWE.... MACIE JAKIEGOLWIEK UCZUCIA.....!!!!!! JAK NIE MACIE CO PISAĆ I NIE WIECIE CO TO LEPIEJ NIC NIE PISZCIE BO AŻ WSTYD CZYTAĆ TAKICH RZECZY. SZACUNKU TROCHE BO KIEDYS MOŻE SIĘ WAM TO PRZYTRAFIĆ!!!!!!!!!!! JA NIE WIEM DLACZEGO WY TAK PISZECIE CO ONI WAM ZROBILI.... CZYM WAS SKRZYWDZILI ŻE PLUJECIE W ICH STRONE..... JAK BYM ZŁAPAŁA TAK TA OSOBE KTÓRA TAK PISZE NA CHŁOPAKÓW TO BYM ZAJEBAŁA. PRZESTAŃCIE ONI NICHEGO NIE SĄ WINNI TO BYŁ PRZYPADEK!!!!!!!<br><hr>MARTA
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 22:29

Komentatorzy napisał(a):No to już sobie nigdy nie pojeździmy z chłopakami na lotnisku w Kąkolewie - przez 2 kretynów, którzy potraktowali motocykle jako zabawki...

Ze 100 km/h musieli lecieć, aczkolwiek moge sie mylić.

Brawa dla kolesi, którzy kręcili ten filmik "dawaj spadamy.." Tak to juz u nas jest, nawet jakby się najlepszy przyjaciel rozwalił i ledwo żył to uciekliby na drugi koniec polski !!

Dla rodziny wyrazy współczucia, a dla innych nauczka, żeby myśleć bardziej realnie, niż wirtualnie, grami telewizyjnymi<br><hr>Tash<br>
Sorry.. Ale sam jesteś Kretynem, jeśli ważniejsza jest dla ciebie jazda niż współczucie, śmierć 2 młodych ludzi.. To ty mogłeś być na ich miejscu!!! Pomyśl, zanim coś napiszesz!!!<br><hr>ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 22:58

Jeżeli YouTube usunęło ten klip, to nie będziemy go umieszczali na własnym serwerze. Pokazywanie tragedii 2 motocyklistów nie ma większego sensu. Umieściliśmy ten film, bo skoro był na YouTube, to pewnie zaraz byłby we wszystkich serwisach. Dlatego pozwoliliśmy Wam obejrzeć go u nas. Popieramy decyzję o jego usunięciu. Czas zakończyć spekulacje, sensacje i zacząć modlić się za dusze 2 z nas, którzy zapłacili nawyższą cenę za chwilę nieuwagi...<br><hr>Alonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 23:56

oni niewiedzieli co robia to byla chwila nieuwagi<br><hr>rudy albertowsko
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2008, 23:56

mieszkam niedaleko, bywalam tam nie raz, rozne wariactwa tam odchodzily i autami i motocyklami... ale uwazam ze to fajne miejsce gdyz lepiej ze to na uboczu niz na publicznej drodze... to co sie stalo jest straszne, i nie ma co szukac winnych, mozna jedynie wyciagnac z tego konsekwencje na przszlosc... ale i tak tam jeszcze pojade pojezdzic autem :D i nie m,a co ukrywac takich miejsc jak to jest pelno moze warto pomyslec jak je zabezpieczyc, ale nie przed ludzmi tylko przed wypadkami w czasie gdy ludzie tam sa...<br><hr>kasia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 00:02

oni chcieli sie popisac ale to im sie nieudalo kosztowalo to ich zyciem. POSTANOWILI PUJSC NA MAKSA POZOSTAWILI RODZINY I ZNAJOMYCH DLACZEGO TAK ZROBILI???????????????????????????????????????????????????????<br><hr>RUDY ALBERTOWSKO
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 00:06

Komentatorzy napisał(a):Witam, byłam wczoraj z mężem w Kąkolewie, widziałam ten wypadek.... coś strasznego. Muszę przyznać, że jako nieliczni piszecie prawdę... nie było tam żadnych wyścigów.... pojechaliśmy z grupą znajomych (chopperami), miała być legalna impreza, grill.... tak jak piszecie, nie zauważyli siebie w porę... ale nie wiem jak to się stało, z początku jeździli na kole tylko w jedną stronę, a powrót był spokojny poboczem. Któryś z nich złamał tą "zasadę" i doszło do wypadku. Warto podkreślić, że część obserwatorów niestety szybko odjechała, ale nie wszyscy. Przyjechała straż, pogotowie, policja.....ale żaden z funkcjonariuszy nie podszedł do nas zapytać jak to się stało, tylko z młodzieżą rozmawiali.<br><hr>Wiadomość od czytelniczki <br>
Jedyna obiektywna wypowiedź, teraz wiadomo przynajmnie co tak naprawdę się stało.

Złotych zasad jak widać się nie łamie, szkoda chłopaków...t<br><hr>t
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl