Czarna lista
Zróbcie coś z tym Labissem... tak mnie wk***** ten przerośnięty w dupie steryd, że najchętniej, to bym pie****** klawiaturą w monitor, centralnie w ten jego zje**** avatar...
Nic mnie jeszcze na tym forum tak nie wkurza jak ta spuchnięta małpa...
Nic mnie jeszcze na tym forum tak nie wkurza jak ta spuchnięta małpa...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):Chlopaki... czy was nie wkur... icid?
Tak, wkur... mnie. Wkur... mnie tez airbox (outlaw) i wkur... mnie labiss. I pewnie ja tez kogoś wkur... . No ale coż. Nie wszystko jest tak jak chcemy.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Manhatan, Siekson - mnie tez denerwuje Labiss, najlepszym przykladem jest to ze wrocil i pierwszy jego post po banie, w watku zupelnie innym jest o gejach znow, z podpisem do konta (zakaz pedałowania). Znow jawna prowokacja i teoretycznie nic nie mozna zrobic, bo sie wykreci ze chdzi o to ze lubi moto a nie jazde na rowerze:)
Zupelnie jak Styrlitz i pomarancze.
Tak na prawde, to nawet nie deenrwuje mnie jego osoba, nie wkurza mnie to ze cwiczy, itp to wszystko jego sprawa, nawet awatarek mnie nie denerwuje, w sumie kazdy ma prawo na wiele, ale skrajnie nacjonalistyczne wrecz faszystowskie poglady sa po prostu w polsce zakazane prawnie. Jesli on tego nie robi dla szpanu tylko tak mysli, juz pewnie biega z pala w bojowkach giertycha....
Co do icida - to powiem ze jednak pisze czasem z sensem, ma takie dziwne podejscie nieco, mozna to lapac w lot, mozna nie - ale w obliczu zblizajacego sie sezonu kosiarkowego, nie on jest najwiekszym problemem.
Outlaw - dziwna sprawa, bo w rozmowie jest calkiem spoko, a na forum kreuje sie w taki jakis, dziwny sposob - troszke ironicznie a czasami zdeczka zalowo, az sie zastanawiam czy to ta sama osoba czy na forum pisze jego 15 letni brat ...
Zupelnie jak Styrlitz i pomarancze.
Tak na prawde, to nawet nie deenrwuje mnie jego osoba, nie wkurza mnie to ze cwiczy, itp to wszystko jego sprawa, nawet awatarek mnie nie denerwuje, w sumie kazdy ma prawo na wiele, ale skrajnie nacjonalistyczne wrecz faszystowskie poglady sa po prostu w polsce zakazane prawnie. Jesli on tego nie robi dla szpanu tylko tak mysli, juz pewnie biega z pala w bojowkach giertycha....
Co do icida - to powiem ze jednak pisze czasem z sensem, ma takie dziwne podejscie nieco, mozna to lapac w lot, mozna nie - ale w obliczu zblizajacego sie sezonu kosiarkowego, nie on jest najwiekszym problemem.
Outlaw - dziwna sprawa, bo w rozmowie jest calkiem spoko, a na forum kreuje sie w taki jakis, dziwny sposob - troszke ironicznie a czasami zdeczka zalowo, az sie zastanawiam czy to ta sama osoba czy na forum pisze jego 15 letni brat ...
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
dajesz namiar
kupilem sobie znow pol kilo filmow na dvd, kategorii Z, typu trupy, martwe zlo itp... bede mial duzo weny :>

kupilem sobie znow pol kilo filmow na dvd, kategorii Z, typu trupy, martwe zlo itp... bede mial duzo weny :>
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Jako ze nasz ulubion kolega outlaw sam w podanym nizej linku prosi o usuniecie jego konta proponuje pozyywnie sie ustosunkowac do jego prosby. Kto jest za?
viewtopic.php?t=18161&postdays=0&postorder=asc&start=30

viewtopic.php?t=18161&postdays=0&postorder=asc&start=30
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
No niby tak, ale nie rozwiązuje całkowicie problemu. Nie wiem dlaczego, ale zawsze przez jakiś czas jest spokój, a potem nagle znowu sie akcja zaczyna
. Ileż można? Ile jeszcze będzie wcieleń Outlawa na forum? Niech ma jedno konto i tyle.

-
gelo007 - Administrator
ale najlepszym sposobem na takiego jest ignorancja - nie będąc w centrum zainteresowania poszuka sobie nowych for gdzie ktoś z nim się znów zetrze...
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
Genji napisał(a):ale najlepszym sposobem na takiego jest ignorancja - nie będąc w centrum zainteresowania poszuka sobie nowych for gdzie ktoś z nim się znów zetrze...
dokladnie... nie dac mu sie sprowokowac i tyle... a w razie czego to z kultura i spokojnie
-
kravec - Administrator
proponuje uspokoić milusia i cebeerka za zaspamowanie tematu i obelgi do innych użytkowników.
viewtopic.php?t=1776
viewtopic.php?t=1776
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości