Rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2008 - Jasna Góra
GROSIK napisał(a):W zeszłym roku też robiłem taką trasę jak melvin , do wawy przez rawę i powrót przez łowicz bo musiałem podbić do kumpla.Trasa powrotna była do **** chyba od sochaczewa cała podrapana , nie wiem jak teraz może ktoś już śmigał tą dróżką i coś wie więcej?
Proponuje ci trzymać się od odcinka Sochaczew-Łowicz - Kutno jak najdalej można ,na całej długości są remonty, co chwila zmiany pasów i światła więc szczerze nie polecam....
- 

palua
- VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):ja mam 187 i wziąłem L
to spaślaków raczej nie należę...
ja do Czewy też mam coś koło 80km ale 20 będę jechał z wawy... razem zrobię w weekend tak na oko jakieś 600km
jak bedziesz chcial w niedziele leciec a masz problem z noclegiem to mow
xxxx
			- 

fajerstarter
- VIP Ścigacz.pl
ja chetnie bym sie dolaczyl do kogos, jade z łodzi  i bedzie to moja pierwsza taka podroz:) 1 zlot , 1 modlitwa z moto 

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
			- Flow
- Stały bywalec
fajerstarter napisał(a):melvin napisał(a):ja mam 187 i wziąłem L
to spaślaków raczej nie należę...
ja do Czewy też mam coś koło 80km ale 20 będę jechał z wawy... razem zrobię w weekend tak na oko jakieś 600km
jak bedziesz chcial w niedziele leciec a masz problem z noclegiem to mow
ok zapamiętam propozycję, jak mi nocleg u rodzinki w Urzucie pod wawą nie wypali to się z tobą skontaktuje

edytowałem posta ponieważ napisałem w nim takie głupoty że aż mi się szkoda siebie samego zrobiło :/ sory za wprowadzenie w błąd...
Ostatnio edytowano 8/4/2008, 19:35 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!  

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
ale ze mnie debil, pojebały mi się tematy, to do wawy będziemy jechać prawdopodobnie przez łódź a do czewy już prosto trasą wawa-kat chyba że grupa inaczej zadecyduje, ale to juz wyjdzie w praniu (swoją drogą to nie wiem czy można tam dojechać lepszą drogą niż trasa wawa-kat)
ale jesli chcecie, możecie dołączyć do grupy jadącej z wawy właśnie w Rawie mazowieckiej...
				ale jesli chcecie, możecie dołączyć do grupy jadącej z wawy właśnie w Rawie mazowieckiej...

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
tutaj jest ten zajazd co ekipa z wawy sie spotyka na wyjazd do czestochowy
http://mapa.szukacz.pl/?&nc=471197&ec=6 ... Walentego&
				http://mapa.szukacz.pl/?&nc=471197&ec=6 ... Walentego&
xxxx
			- 

fajerstarter
- VIP Ścigacz.pl
No ja chetnie wybrałbym sie ale nie mam z kim zabardzo. To bedzie rowniez moj pierwszy wyjazd do Czestochowy jade ER 5 jak ktos chetny z okolic Sieradza Łasku Zd-Woli to chetnie tylko ze w granicach rozsadnej predkosci zebym mogł nadazyc   

- kawa.ms
- Świeżak
A dokładnej trasy jeszcze nie znacie tylko takie załozenie trasa podana wyzej ? 
I jak cos to ja bede jako jedyny nie znany wsrod was czy jeszcze ktos bedzie ? Jak znajde jeszcze kogos to bardzo odpowiadałaby mi ta propozycja daj namiary na dokładniejsza trase to moze sie jakos zjedziemy
  Jak znajde jeszcze kogos to bardzo odpowiadałaby mi ta propozycja daj namiary na dokładniejsza trase to moze sie jakos zjedziemy  

I jak cos to ja bede jako jedyny nie znany wsrod was czy jeszcze ktos bedzie ?
 Jak znajde jeszcze kogos to bardzo odpowiadałaby mi ta propozycja daj namiary na dokładniejsza trase to moze sie jakos zjedziemy
- kawa.ms
- Świeżak
ja też pierwszy raz spotkam się z tą ekipą... 
co do trasy to proponowałbym ci dojechać do Piotrkowa tryb. drogą z łasku i na trasę wawa kat się wbić, co do reszty to trzeba by się ugadać z którego miejsca na trasie byś ruszał i można by się zjechać...
				co do trasy to proponowałbym ci dojechać do Piotrkowa tryb. drogą z łasku i na trasę wawa kat się wbić, co do reszty to trzeba by się ugadać z którego miejsca na trasie byś ruszał i można by się zjechać...

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
ma tydzien czasu na zalatwieni nowego napedu :/ Dzis łancuch mi sie zerwal. Mam nadzieje ze sie wyrobie...
				Suzi GSX 600F `97 | <a href="http://quadylodz.pl"target="_blank">Imprezy integracyjne dla firm</a> | http://bikepics.com/members/the69x/ | http://www.youtube.com/watch?v=lAjMBxQhTGs
			- 

the69x
- Świeżak
Nie wiem czy Łowca się pochwalił, ale w Częstochowie urządzamy punkt zbiorczy Ścigacz.pl. Punkt będzie zlokalizowany obok naszego sławnego balonu Ścigaczowego.
http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/r ... l.jpg.html
Dla każdego użytkownika forum, który zgłosi się do nas, będziemy mieli upominki (cześć ufundowana wspólnie z otomot/motallegro, część od nas bezpośrednio). Zapraszamy w koszulkach Ścigacz.pl. Jak ktoś nie ma koszulki Ścigacz.pl, to jeżeli przekona Łowcę, że jest użytkownikiem forum, to też prezent dostanie.
WIĘC JEŻELI JESTEŚ UŻYTKOWNIKIEM FORUM.SCIGACZ.PL I ZOBACZYSZ TEN BALON (otwórz link), ZGŁOŚ SIĘ DO LUDZI WOKÓŁ BALONU KONIECZNIE!!!!
Do zobaczenia W CZĘSTOCHOWIE!!!

Dla każdego użytkownika forum, który zgłosi się do nas, będziemy mieli upominki (cześć ufundowana wspólnie z otomot/motallegro, część od nas bezpośrednio). Zapraszamy w koszulkach Ścigacz.pl. Jak ktoś nie ma koszulki Ścigacz.pl, to jeżeli przekona Łowcę, że jest użytkownikiem forum, to też prezent dostanie.
WIĘC JEŻELI JESTEŚ UŻYTKOWNIKIEM FORUM.SCIGACZ.PL I ZOBACZYSZ TEN BALON (otwórz link), ZGŁOŚ SIĘ DO LUDZI WOKÓŁ BALONU KONIECZNIE!!!!
- 

Alonzo
- Administrator
jupi, beda cukierasy smakowe    

W zwiazku z dosc malym odzewem na ostatni post Macka, chcialem sie jeszcze raz zapytac kto potwierdza swoja obecnosc w przyszla niedziele, o godzinie 7.00 na wroclawskich bielanach. Wsrod sterty tych postow udalo mi sie wylapac okolo 7-8 chetnych oprocz mnie, mecka i jarzyna. Najlepiej by bylo gdyby kazdy z was napisal jakim motocyklem bedzie jechal. Musimy dokladnie sie zoorientowac jaka predkoscia srednia bedziemy mogli sie poruszac, czy bedzie potrzeba rozbijania tej grupy na szybsza i nieco wolniejsza oraz ewenentualnie ustalic dalsze punkty i plan ostateczny wyjazdu.

W zwiazku z dosc malym odzewem na ostatni post Macka, chcialem sie jeszcze raz zapytac kto potwierdza swoja obecnosc w przyszla niedziele, o godzinie 7.00 na wroclawskich bielanach. Wsrod sterty tych postow udalo mi sie wylapac okolo 7-8 chetnych oprocz mnie, mecka i jarzyna. Najlepiej by bylo gdyby kazdy z was napisal jakim motocyklem bedzie jechal. Musimy dokladnie sie zoorientowac jaka predkoscia srednia bedziemy mogli sie poruszac, czy bedzie potrzeba rozbijania tej grupy na szybsza i nieco wolniejsza oraz ewenentualnie ustalic dalsze punkty i plan ostateczny wyjazdu.
Honda VFR 800 FI
			- 

elco
- Moderator
elcommendante napisał(a):jupi, beda cukierasy smakowe

potwierdzam przybycie
Bolesławiec ,kawasaki z 750
- dolo
- Świeżak
Ja będę, mój sąsiad prawdopodobnie też się zabierze na FZ1 i SopelTuning coś mówił ,że bierze znajomych z Polish bandit crew tak więc będzie duża ekipa.

- 

Meciek
- VIP Ścigacz.pl
Alonzo napisał(a):Nie wiem czy Łowca się pochwalił, ale w Częstochowie urządzamy punkt zbiorczy Ścigacz.pl. Punkt będzie zlokalizowany obok naszego sławnego balonu Ścigaczowego.
a będziecie w sobote i niedziele?
Bo wiekszosc forumowiczów rusza w niedziele...
p.s panowie z Wrocka ,łaczymy sie w Ozimku.
ok 200m za rondem po prawej stronie jest bar dla tirowców "Pokusa"
będzie nas tam czekało z 10,mysle ze powinniscie dotrzec ok 8:30
Oby tylko pogoda dopisala,prognozy na przyszly tydzien są średnie :/
- 

mlody
- VIP Ścigacz.pl
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe