Zobacz wątek - Rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2008 - Jasna Góra
NAS Analytics TAG

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2008 - Jasna Góra

Chcesz zaprosić innych na imprezę? Nie zapomnij dodać jej do Kalendarium: http://www.scigacz.pl/Dodaj,impreze,3058.html i zapostować na https://www.facebook.com/zloty.imprezy
Byłeś na zlocie i chcesz się podzielić wrażeniami?
_________

Postprzez kawa.ms » 8/4/2008, 16:09

Mam zapytanie wybiera sie ktos z okoloc Sieradza Zdunskiej Woli czy Łasku
Chetnie sie przyłacze jak cos niech ktos da znac co i jak
:)
kawa.ms
Świeżak

Postprzez palua » 8/4/2008, 16:16

GROSIK napisał(a):W zeszłym roku też robiłem taką trasę jak melvin , do wawy przez rawę i powrót przez łowicz bo musiałem podbić do kumpla.Trasa powrotna była do **** chyba od sochaczewa cała podrapana , nie wiem jak teraz może ktoś już śmigał tą dróżką i coś wie więcej?

Proponuje ci trzymać się od odcinka Sochaczew-Łowicz - Kutno jak najdalej można ,na całej długości są remonty, co chwila zmiany pasów i światła więc szczerze nie polecam....
palua
VIP Ścigacz.pl

Postprzez fajerstarter » 8/4/2008, 16:19

melvin napisał(a):ja mam 187 i wziąłem L
to spaślaków raczej nie należę...

ja do Czewy też mam coś koło 80km ale 20 będę jechał z wawy... razem zrobię w weekend tak na oko jakieś 600km :)

jak bedziesz chcial w niedziele leciec a masz problem z noclegiem to mow
xxxx
fajerstarter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Flow » 8/4/2008, 16:43

ja chetnie bym sie dolaczyl do kogos, jade z łodzi i bedzie to moja pierwsza taka podroz:) 1 zlot , 1 modlitwa z moto :)
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
Flow
Stały bywalec

Postprzez melvin » 8/4/2008, 17:52

fajerstarter napisał(a):
melvin napisał(a):ja mam 187 i wziąłem L
to spaślaków raczej nie należę...

ja do Czewy też mam coś koło 80km ale 20 będę jechał z wawy... razem zrobię w weekend tak na oko jakieś 600km :)

jak bedziesz chcial w niedziele leciec a masz problem z noclegiem to mow

ok zapamiętam propozycję, jak mi nocleg u rodzinki w Urzucie pod wawą nie wypali to się z tobą skontaktuje :)

edytowałem posta ponieważ napisałem w nim takie głupoty że aż mi się szkoda siebie samego zrobiło :/ sory za wprowadzenie w błąd...
Ostatnio edytowano 8/4/2008, 19:35 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez GROSIK » 8/4/2008, 19:18

Palua dzięki za podpowiedź , to znaczy że trzeba będzie jechać przez rawę i chyba to podpasuje też melvinowi oraz the69x :)
Już jest nowa niunia :)
GROSIK
Świeżak

Postprzez melvin » 8/4/2008, 19:33

ale ze mnie debil, pojebały mi się tematy, to do wawy będziemy jechać prawdopodobnie przez łódź a do czewy już prosto trasą wawa-kat chyba że grupa inaczej zadecyduje, ale to juz wyjdzie w praniu (swoją drogą to nie wiem czy można tam dojechać lepszą drogą niż trasa wawa-kat)
ale jesli chcecie, możecie dołączyć do grupy jadącej z wawy właśnie w Rawie mazowieckiej...
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez fajerstarter » 9/4/2008, 19:46

tutaj jest ten zajazd co ekipa z wawy sie spotyka na wyjazd do czestochowy
http://mapa.szukacz.pl/?&nc=471197&ec=6 ... Walentego&
xxxx
fajerstarter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kawa.ms » 10/4/2008, 18:20

No ja chetnie wybrałbym sie ale nie mam z kim zabardzo. To bedzie rowniez moj pierwszy wyjazd do Czestochowy jade ER 5 jak ktos chetny z okolic Sieradza Łasku Zd-Woli to chetnie tylko ze w granicach rozsadnej predkosci zebym mogł nadazyc :P :D
kawa.ms
Świeżak

Postprzez melvin » 10/4/2008, 18:28

wraz z ekipa z wawy jedzie podobno GS i moja CB więc z nami byś nadążył ;)
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez kawa.ms » 10/4/2008, 18:51

A dokładnej trasy jeszcze nie znacie tylko takie załozenie trasa podana wyzej ?
I jak cos to ja bede jako jedyny nie znany wsrod was czy jeszcze ktos bedzie ? :? Jak znajde jeszcze kogos to bardzo odpowiadałaby mi ta propozycja daj namiary na dokładniejsza trase to moze sie jakos zjedziemy :)
kawa.ms
Świeżak

Postprzez melvin » 10/4/2008, 18:57

ja też pierwszy raz spotkam się z tą ekipą...
co do trasy to proponowałbym ci dojechać do Piotrkowa tryb. drogą z łasku i na trasę wawa kat się wbić, co do reszty to trzeba by się ugadać z którego miejsca na trasie byś ruszał i można by się zjechać...
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez the69x » 10/4/2008, 19:39

ma tydzien czasu na zalatwieni nowego napedu :/ Dzis łancuch mi sie zerwal. Mam nadzieje ze sie wyrobie...
Suzi GSX 600F `97 | <a href="http://quadylodz.pl"target="_blank">Imprezy integracyjne dla firm</a> | http://bikepics.com/members/the69x/ | http://www.youtube.com/watch?v=lAjMBxQhTGs
the69x
Świeżak

Postprzez kawa.ms » 10/4/2008, 20:23

czyli najpierw jedziecie trasa E67 od wawy pozniej od piotrkowa E75 i juz do czestochowy. Jak nic sie nie zmieni to pisze sie na to zeby z wami jechac ale najpierw musze cos konkretnie postanowic w tej sprawie :? :D
kawa.ms
Świeżak

Postprzez Alonzo » 11/4/2008, 17:00

Nie wiem czy Łowca się pochwalił, ale w Częstochowie urządzamy punkt zbiorczy Ścigacz.pl. Punkt będzie zlokalizowany obok naszego sławnego balonu Ścigaczowego.

http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/r ... l.jpg.html

Dla każdego użytkownika forum, który zgłosi się do nas, będziemy mieli upominki (cześć ufundowana wspólnie z otomot/motallegro, część od nas bezpośrednio). Zapraszamy w koszulkach Ścigacz.pl. Jak ktoś nie ma koszulki Ścigacz.pl, to jeżeli przekona Łowcę, że jest użytkownikiem forum, to też prezent dostanie.

WIĘC JEŻELI JESTEŚ UŻYTKOWNIKIEM FORUM.SCIGACZ.PL I ZOBACZYSZ TEN BALON (otwórz link), ZGŁOŚ SIĘ DO LUDZI WOKÓŁ BALONU KONIECZNIE!!!!

Do zobaczenia W CZĘSTOCHOWIE!!!
Alonzo
Administrator

Postprzez elco » 11/4/2008, 20:38

jupi, beda cukierasy smakowe :lol: :lol: :lol:

W zwiazku z dosc malym odzewem na ostatni post Macka, chcialem sie jeszcze raz zapytac kto potwierdza swoja obecnosc w przyszla niedziele, o godzinie 7.00 na wroclawskich bielanach. Wsrod sterty tych postow udalo mi sie wylapac okolo 7-8 chetnych oprocz mnie, mecka i jarzyna. Najlepiej by bylo gdyby kazdy z was napisal jakim motocyklem bedzie jechal. Musimy dokladnie sie zoorientowac jaka predkoscia srednia bedziemy mogli sie poruszac, czy bedzie potrzeba rozbijania tej grupy na szybsza i nieco wolniejsza oraz ewenentualnie ustalic dalsze punkty i plan ostateczny wyjazdu.
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez dolo » 11/4/2008, 21:23

elcommendante napisał(a):jupi, beda cukierasy smakowe :lol: :lol: :lol:

W zwiazku z dosc malym odzewem na ostatni post Macka, chcialem sie jeszcze raz zapytac kto potwierdza swoja obecnosc w przyszla niedziele, o godzinie 7.00 na wroclawskich bielanach. Wsrod sterty tych postow udalo mi sie wylapac okolo 7-8 chetnych oprocz mnie, mecka i jarzyna. Najlepiej by bylo gdyby kazdy z was napisal jakim motocyklem bedzie jechal. Musimy dokladnie sie zoorientowac jaka predkoscia srednia bedziemy mogli sie poruszac, czy bedzie potrzeba rozbijania tej grupy na szybsza i nieco wolniejsza oraz ewenentualnie ustalic dalsze punkty i plan ostateczny wyjazdu.

potwierdzam przybycie
Bolesławiec ,kawasaki z 750
dolo
Świeżak

Postprzez bipi » 11/4/2008, 21:32

Bede rowniez jezeli nic sie nie zmieni w ciagu tego tygodnia :wink:

Suzuki RF600R

Pozdrawiam
Suzuki RF600R '93
bipi
Świeżak

Postprzez Meciek » 11/4/2008, 22:15

Ja będę, mój sąsiad prawdopodobnie też się zabierze na FZ1 i SopelTuning coś mówił ,że bierze znajomych z Polish bandit crew tak więc będzie duża ekipa.
Meciek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mlody » 11/4/2008, 22:26

Alonzo napisał(a):Nie wiem czy Łowca się pochwalił, ale w Częstochowie urządzamy punkt zbiorczy Ścigacz.pl. Punkt będzie zlokalizowany obok naszego sławnego balonu Ścigaczowego.

http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/r ... l.jpg.html

Dla każdego użytkownika forum, który zgłosi się do nas, będziemy mieli upominki (cześć ufundowana wspólnie z otomot/motallegro, część od nas bezpośrednio). Zapraszamy w koszulkach Ścigacz.pl. Jak ktoś nie ma koszulki Ścigacz.pl, to jeżeli przekona Łowcę, że jest użytkownikiem forum, to też prezent dostanie.

WIĘC JEŻELI JESTEŚ UŻYTKOWNIKIEM FORUM.SCIGACZ.PL I ZOBACZYSZ TEN BALON (otwórz link), ZGŁOŚ SIĘ DO LUDZI WOKÓŁ BALONU KONIECZNIE!!!!

Do zobaczenia W CZĘSTOCHOWIE!!!

a będziecie w sobote i niedziele?
Bo wiekszosc forumowiczów rusza w niedziele...

p.s panowie z Wrocka ,łaczymy sie w Ozimku.
ok 200m za rondem po prawej stronie jest bar dla tirowców "Pokusa"
będzie nas tam czekało z 10,mysle ze powinniscie dotrzec ok 8:30
Oby tylko pogoda dopisala,prognozy na przyszly tydzien są średnie :/
Obrazek (otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy :PPP

zx6r '2006
mlody
VIP Ścigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe