[Aktualności] Maciek Zientarski walczy o
dla mnie to zientarski jest nieodpowiedzialny i glupi powinien poniesc kare bezwzglednego wiezienia tuman jeden , kto przy temp 5 st jezdzi takim samochodem 200 km na godz . wcale mi nie zal takich glupich ludzi bo przez kretyna mogl zginac jeszcze inny bogu ducha winny czowiek a ten co zginal nie byl madrzejszy od zientarskiego ze pozwolil mu tak szybko jechac poniosl juz za to kare . dla mnie najwyzszy wymiar kary dla niego dla takiego czlowieka .<br><hr>pawel z krakowa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W pełni sie zgadzam z Twoja wypowiedzia! Maciek zapłacił juz za głupotę, kazdy jest jaki jest. A jak powróci do pelni sil w co mocno wierze, to wtedy dopiero czekaja go nieprzyjemnosci ze strony prokuratury i zwyklych ludzi ktorzy beda na nim psy wieszac. Ludzie! pamietacie co przechodzila Otylia Jedrzejczak! Nie oskarzajcie go bo nie macie do tego prawa! Macka czekaja jeszcze oskarzenia prokuratora i napewno bedzie musial zmierzyc sie z konsekwencjami wypadku. Poza tym osadzac bedzie nas wszystkich Jeden Najwyzszy Ten z Ktorym sie spotkamy po smierci! On nas rozliczy ze wszystkiego wiec nie badzcie tacy everybody! A Maciek i tak juz wystarczajaco cierpi i walczy o zycie! Wiec moze odrobiny ludzkiego serca! Na konsekwencje przyjdzie jeszcze czas a teraz dajcie mu w spokoju powrocic do zdrowia! To tez czlowiek! Jest jaki jest! owszem popelnil straszna glupote, bo dobrze wiedzial ze takie auto nie nadaje sie na nasze polskie drogi i to przy takiej predkosci, ale to ze bedziecie go oskarzac, osadzac i wytykac jaki to on byl glupi ze jechal 200km/h to w niczym Mu teraz nie pomoze, a wrecz przeciwnie! Wiec nie kopcie lezacego!!! jak slusznie ocenil moj przedmowca.<br><hr>st.t.Komentatorzy napisał(a):Piszę, bo nie mogę czytać tych bzdurnych,nienawistnych komentarzy !!! Każdy popełnia w życiu kupę błędów a Maciek i tak zapłacił za jeden z nich wysoką cenę !!!! Walczy o życie a wy kopiecie leżącego , jesteście beznadziejni . Pewnie sami nieraz zapierdalacie waszymi skodzinami a teraz czepiacie się chłopaka . Kiedyś wam też zabraknie fartu w takiej sytuacji i wtedy zobaczycie jak to jest z drugiej strony. <br><hr>Skalpel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jesli tak podziwiasz Macka (którego ja osobiscie uważam za bardzo marnego dziennikarza, który pojawił sie w mediach tylko i wyłącznie dzieki protekcji ojca, a nie dzieki swojej wiedzy i pasji i niejednokrotnie w swoich programach pokazywał, ze nie ma wiedzy) to weź z niego przykład i również rozwijaj prędkości rzędu 200km/h na warszawskich ulicach, (Najlepiej w tym samym miejscu bo to dowód na to, ze sie ma pasje wg ciebie naturalnie).Komentatorzy napisał(a):RANY LUDZIE O CZYM WY PISZECIE???? ZGINął REWELACYJNY CZłOWIEK A DRUGI WCALE NIE GORSZY MOżE TO ZROBIC LADA CHWILA..... CZY DLA WAS NAJWAżNIEJSZE JEST ZEBY SIE TERAZ PRZEKRZYKIWAC I ICH OBRAżAC? ZASTANóWCIE SIE JAK POWINNO WYGLADAC TO FORUM! TO Są LUDZIE TACY JAK MY. LICZE ZE PAN MACIEK WYJDZIE Z TEGO. UWIELBIAM JEGO PROGRAMY WIDAC ZE JEST TO FACET OBDARZONY PRAWDZIWA PASJA DO MOTORYZACJI. WYSTARCZY ZOBACZYC JEDEN WYWAID Z NIM I MOZNA SIE O TYM PRZEKONAC . DORASTAł U BOKU RóWNI ZNAKOMITEGO FACETA I DZIENNIKARZA JEGO OJCA. FACET KOCHA SAMOCHODY ZACHWYCA SIE KAZDYM POMRUKIEM SILNIKA, OPOWIADA O NICH W SPOSóB MAGICZNY TAK ZE CZUJE SIE ZE JEST SIE W TYM SAMOCHODZIE I PłYNIE SIE PRZEZ AUTOSTRADY. PRAWDZIWY CZłOWIEK Z PASJA KTóRY TERAZ NIE MIAł SZCZęSCIA A ZASłóGUJE NA WSPółCZUCIE. LUDZIE LITOśCIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PANIE MAćKU SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA <br><hr>OUTSIDERRR<br>
Dla mnie to co się stało to dowód tylko i wyłącznie na totalną głupote i brak wyobraźni. Spotkało sie to w tym przypadku z karą. Wysoką, ale w pełni zasłużoną. Życzę Maćkowi powrotu do zdrowioa, ale absolutnie nie do swej "PASJI" <br><hr>LORD
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tego co wiem i co można tez było zaobserwować w jego programach, to Maciek miał dostęp do torów. I do tego w Słomczynie i w Poznaniu. Jakby chciał, to pewnie i na lotnisko na bemowie by go wpuścili. Poza tym jakos ciezko mi uwierzyc w to, ze o 22 "postanowił robic reportaz" o ferrari 360, więc taki argument jest naprawde nie na miejscu. Ale idac twoim tokiem "myślenia", to wojsko tez powinno urządzać manewry w Warszawie. Bo przecież nie ma w Polsce poligonów zurbanizowanych. Jakies przypadkowe ofiary... Mało istotne. Bo przecież wszystko można aby osiągnąć swoj cel. To taki wyznacznik pasji. <br><hr>LORDKomentatorzy napisał(a):Jednym słowem MASAKRA i dla Ojca Zientarskiego i dla Rodziny Redaktora 30-latka.Gdybym dostał na dzień takie ferrari to pojechał bym na autobahn a nie PO MIEŚCIE(50km/h)
Czy to nazywa się Profesjonalizm?ZABÓJCA!!! Kamikadze
Naprawdę brak słów-Po naszych drogach coraz więcej kręci się DEBILÓW w szybkich Pojazdach(trzeba temu zaradzić)
mam przykre doświadczenia<br><hr>Gangster<br>Komentatorzy napisał(a):Prawda jest taka że w naszym kraju żeby do czegoś dojść trzeba łamać zasady!!!!!Maciek z kolegą robili super reportaże o motoryzacji chociaż nie mieli szans korzystać z torów wyścigowych lub zamkniętych ulic na czas prób jak wiec robili to jak w Polsce przystało czyli na partyzanta zapłacili najwyższą cenę za to że chcieli nam pokazać piękno i moc jaka kryje się w autach .Ubolewam nad ty co im się przytrafiło ale wiem ze wielu z nas wykonując swój zawód łamie podstawowe zasady .bezpiecznej pracy aby udowodnić swą wartość i aby osiągnąć godziwą zapłatę To często kończy sie jak w przypadku Maćka i jego kolegi więc nie oceniajmy go zbyt pochopnie<br><hr>żaba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgadzam się popełnił duży błąd zginął człowiek a sam też walczy o życie, jednak cenie bardzo p. Zientarskiego. Mam nadzieję ze powróci szybko do zdrowia <br><hr>aga
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
T co się stało to tragedia. Gwiazda pewna siebie, najlepsza, najszybsza zabiła kolegę !!!
Benzynę ma nie tylko w żyłach ale i w głowie. Jego audycje są na poziomie innej "gwiazdy" Michała Wiśniewskiego.
Mam tylko jedno pragnienie żeby panowie Zientarscy przestali prezentować swoje marne audycje na antenie radia i telewizji.
<br><hr>Piotr
Benzynę ma nie tylko w żyłach ale i w głowie. Jego audycje są na poziomie innej "gwiazdy" Michała Wiśniewskiego.
Mam tylko jedno pragnienie żeby panowie Zientarscy przestali prezentować swoje marne audycje na antenie radia i telewizji.
<br><hr>Piotr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się Zientarski po wyściu ze szpitala powinien odpowiadać za morderstwo. Napewno oni jego ojciec nie powinni nigdy więcej wypowiadać się na tematy motoryzacji.<br><hr>PiotrKomentatorzy napisał(a):dla mnie to zientarski jest nieodpowiedzialny i glupi powinien poniesc kare bezwzglednego wiezienia tuman jeden , kto przy temp 5 st jezdzi takim samochodem 200 km na godz . wcale mi nie zal takich glupich ludzi bo przez kretyna mogl zginac jeszcze inny bogu ducha winny czowiek a ten co zginal nie byl madrzejszy od zientarskiego ze pozwolil mu tak szybko jechac poniosl juz za to kare . dla mnie najwyzszy wymiar kary dla niego dla takiego czlowieka .<br><hr>pawel z krakowa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam nadzieje ze on przezyje
bo to sie stalo jest straszne ...
trzymaj sie i wracaj szybko do zdrowia . kondolencje dla rodziny zmarlego w tym wypadku dziennikarza " super expresu"
(((((((((((((((((((((((((((((((<br><hr>Alexandra

trzymaj sie i wracaj szybko do zdrowia . kondolencje dla rodziny zmarlego w tym wypadku dziennikarza " super expresu"

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no zebys sie nie zdziwił... zdarza i sie osiągac takie predkości fakt ze nie w takich miejscach. masz jakas pasje hobby? nie mówie tutaj o negowaniu wszystkich i wszystkiego.l,...ot tak proste pyta nie....<br><hr>outsiderrrKomentatorzy napisał(a):RANY LUDZIE O CZYM WY PISZECIE???? ZGINął REWELACYJNY CZłOWIEK A DRUGI WCALE NIE GORSZY MOżE TO ZROBIC LADA CHWILA..... CZY DLA WAS NAJWAżNIEJSZE JEST ZEBY SIE TERAZ PRZEKRZYKIWAC I ICH OBRAżAC? ZASTANóWCIE SIE JAK POWINNO WYGLADAC TO FORUM! TO Są LUDZIE TACY JAK MY. LICZE ZE PAN MACIEK WYJDZIE Z TEGO. UWIELBIAM JEGO PROGRAMY WIDAC ZE JEST TO FACET OBDARZONY PRAWDZIWA PASJA DO MOTORYZACJI. WYSTARCZY ZOBACZYC JEDEN WYWAID Z NIM I MOZNA SIE O TYM PRZEKONAC . DORASTAł U BOKU RóWNI ZNAKOMITEGO FACETA I DZIENNIKARZA JEGO OJCA. FACET KOCHA SAMOCHODY ZACHWYCA SIE KAZDYM POMRUKIEM SILNIKA, OPOWIADA O NICH W SPOSóB MAGICZNY TAK ZE CZUJE SIE ZE JEST SIE W TYM SAMOCHODZIE I PłYNIE SIE PRZEZ AUTOSTRADY. PRAWDZIWY CZłOWIEK Z PASJA KTóRY TERAZ NIE MIAł SZCZęSCIA A ZASłóGUJE NA WSPółCZUCIE. LUDZIE LITOśCIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PANIE MAćKU SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA <br><hr>OUTSIDERRR<br>Komentatorzy napisał(a):Jesli tak podziwiasz Macka (którego ja osobiscie uważam za bardzo marnego dziennikarza, który pojawił sie w mediach tylko i wyłącznie dzieki protekcji ojca, a nie dzieki swojej wiedzy i pasji i niejednokrotnie w swoich programach pokazywał, ze nie ma wiedzy) to weź z niego przykład i również rozwijaj prędkości rzędu 200km/h na warszawskich ulicach, (Najlepiej w tym samym miejscu bo to dowód na to, ze sie ma pasje wg ciebie naturalnie).
Dla mnie to co się stało to dowód tylko i wyłącznie na totalną głupote i brak wyobraźni. Spotkało sie to w tym przypadku z karą. Wysoką, ale w pełni zasłużoną. Życzę Maćkowi powrotu do zdrowioa, ale absolutnie nie do swej "PASJI" <br><hr>LORD<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
EJ- KRYTYKANCI !!!! Dopóki w tej Polskiej pipidówie nie będzie prawdziwych torów dopóty będziemy zapierdziudziu po ulicach. I albo zaczniecie popierać budowę nowych torów albo nabawicie się nerwicy ! <br><hr>skalpel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja pragnę, żeby ludzie tacy jak Ty nie wchodzili na ścigacz.pl<br><hr>skalpelKomentatorzy napisał(a):T co się stało to tragedia. Gwiazda pewna siebie, najlepsza, najszybsza zabiła kolegę !!!
<br><hr>Piotr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie przelewaj żalu do swojego nieudolnego ojca na Maćka.Tobie kiedyś(może)też się uda ...<br><hr>SkalpelKomentatorzy napisał(a):RANY LUDZIE O CZYM WY PISZECIE???? ZGINął REWELACYJNY CZłOWIEK A DRUGI WCALE NIE GORSZY MOżE TO ZROBIC LADA CHWILA..... CZY DLA WAS NAJWAżNIEJSZE JEST ZEBY SIE TERAZ PRZEKRZYKIWAC I ICH OBRAżAC? ZASTANóWCIE SIE JAK POWINNO WYGLADAC TO FORUM! TO Są LUDZIE TACY JAK MY. LICZE ZE PAN MACIEK WYJDZIE Z TEGO. UWIELBIAM JEGO PROGRAMY WIDAC ZE JEST TO FACET OBDARZONY PRAWDZIWA PASJA DO MOTORYZACJI. WYSTARCZY ZOBACZYC JEDEN WYWAID Z NIM I MOZNA SIE O TYM PRZEKONAC . DORASTAł U BOKU RóWNI ZNAKOMITEGO FACETA I DZIENNIKARZA JEGO OJCA. FACET KOCHA SAMOCHODY ZACHWYCA SIE KAZDYM POMRUKIEM SILNIKA, OPOWIADA O NICH W SPOSóB MAGICZNY TAK ZE CZUJE SIE ZE JEST SIE W TYM SAMOCHODZIE I PłYNIE SIE PRZEZ AUTOSTRADY. PRAWDZIWY CZłOWIEK Z PASJA KTóRY TERAZ NIE MIAł SZCZęSCIA A ZASłóGUJE NA WSPółCZUCIE. LUDZIE LITOśCIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PANIE MAćKU SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA <br><hr>OUTSIDERRR<br>Komentatorzy napisał(a):Jesli tak podziwiasz Macka (którego ja osobiscie uważam za bardzo marnego dziennikarza, który pojawił sie w mediach tylko i wyłącznie dzieki protekcji ojca, a nie dzieki swojej wiedzy i pasji i niejednokrotnie w swoich programach pokazywał, ze nie ma wiedzy) to weź z niego przykład i również rozwijaj prędkości rzędu 200km/h na warszawskich ulicach, (Najlepiej w tym samym miejscu bo to dowód na to, ze sie ma pasje wg ciebie naturalnie).
Dla mnie to co się stało to dowód tylko i wyłącznie na totalną głupote i brak wyobraźni. Spotkało sie to w tym przypadku z karą. Wysoką, ale w pełni zasłużoną. Życzę Maćkowi powrotu do zdrowioa, ale absolutnie nie do swej "PASJI" <br><hr>LORD<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sugerujesz, że ojciec pana Macieja odpowiada również za gradobicia i powodzie ???Ciekawe....<br><hr>SkalpelKomentatorzy napisał(a):dla mnie to zientarski jest nieodpowiedzialny i glupi powinien poniesc kare bezwzglednego wiezienia tuman jeden , kto przy temp 5 st jezdzi takim samochodem 200 km na godz . wcale mi nie zal takich glupich ludzi bo przez kretyna mogl zginac jeszcze inny bogu ducha winny czowiek a ten co zginal nie byl madrzejszy od zientarskiego ze pozwolil mu tak szybko jechac poniosl juz za to kare . dla mnie najwyzszy wymiar kary dla niego dla takiego czlowieka .<br><hr>pawel z krakowa<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się Zientarski po wyściu ze szpitala powinien odpowiadać za morderstwo. Napewno oni jego ojciec nie powinni nigdy więcej wypowiadać się na tematy motoryzacji.<br><hr>Piotr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wy naprawde jestesciejebnieci nikt nie wie jak bylo mozna tylkko przypuszczaca tak aprawde policja tez za bardzo nic nie wie<br><hr>sssKomentatorzy napisał(a):Szkoda Macka, nierozważne było dawac prowadzic taki wózek jakiemus Jarosławowi Zabiedze, ktorego troszeczke poniosło jak zobaczył prosta!!! <br><hr>slow69<br>Komentatorzy napisał(a):TY debilu( SHOW69)NIE DOTARLO JESZCZE DO CIEBIE żE AUTO PROWADZIł MACIEK ZIENTARSKI?!!<br><hr>WłATCA MUCH<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Maciej jest znany z tego, ze jest mowiac lekko niezrownowazony i teraz sa tego konsekwencje. Wspolczuje jego ojcu. To przestroga dla tych wszystkich co szarzuja na drogach,<br><hr>p
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam nadzieje ze juz nigdy nie wsiadzie do samochodu w innym wypadku moze zabic TWOJE dziecko człowieku,przeczytaj to i zastanów sie .nierozgarnientych z mała wyobraznią nie brakuje trzeba ich eliminowac,karac!!! szkoda ojca tylko tyle.... zadna wielka osoba,pasjonat, zwykły świr.chyba nie ma na swiecie osoby ktora twierdziłaby inaczej gdyby mu koleś zabił dziecko!co teraz mogą myśleć rodzice tego dziennikarza którego zabił?jego rodzina?tyle życia i pięknych chwil było przed nim.... wielki żal i nienawiść dla człowieka leżącego w szpitalu.pozdrawiam wszystkich rozsądnych ludzi i kondolencje dla rodziców zmarłego.<br><hr>elvisradom
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Maciej Zientarski jest MORDERCĄ. Zabił swojego kolegę dziennikarza. Nic go nie tłumaczy. Powinien dostać DOŻYWOCIE.<br><hr>Kierowca
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety tatuś nic dobrego synusia nie nauczył.Całe szczeście że więcej osób nie zgineło.I oczywiście jak zwykle nie wiadomo kto prowadził,okaże sie ze ten kto zginął.Miejmy nadzieję ze Tatuś nie wystąpi już w żadnym programie.<br><hr>kierowca amator
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sam osiągam podobne Pretkośći swoim samochodem;/ i nie podmiecam sie tak jak ty kolego. Chciał jechac 270 i pojechał i co cie to tak interesuje. To jest jego sprawa czy zabił kolege czy nie. <br><hr>GrzesiekKomentatorzy napisał(a):Jednym słowem MASAKRA i dla Ojca Zientarskiego i dla Rodziny Redaktora 30-latka.Gdybym dostał na dzień takie ferrari to pojechał bym na autobahn a nie PO MIEŚCIE(50km/h)
Naprawdę brak słów-Po naszych drogach coraz więcej kręci się DEBILÓW w szybkich Pojazdach(trzeba temu zaradzić)
mam przykre doświadczenia<br><hr>Gangster<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli jeździsz tak po ulicach to życzę ci żebyś się rozjebał na jakiejś latarni i zdechł w mękach. Nie chwal się swoją głupotą. To nie jest jego sprawa, że zabił kolegę. Wyobraź sobie, że ten co zginął miał rodzinę.<br><hr>roniiKomentatorzy napisał(a):Jednym słowem MASAKRA i dla Ojca Zientarskiego i dla Rodziny Redaktora 30-latka.Gdybym dostał na dzień takie ferrari to pojechał bym na autobahn a nie PO MIEŚCIE(50km/h)
mam przykre doświadczenia<br><hr>Gangster<br>Komentatorzy napisał(a):Sam osiągam podobne Pretkośći swoim samochodem;/ i nie podmiecam sie tak jak ty kolego. Chciał jechac 270 i pojechał i co cie to tak interesuje. To jest jego sprawa czy zabił kolege czy nie. <br><hr>Grzesiek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości