Zobacz wÄ…tek - ZwiÄ…zki Homoseksualne
NAS Analytics TAG

ZwiÄ…zki Homoseksualne

O wszystkim
_________

Hipotetyczna sytuacja rozpisania referendum - jestes za ?

TAK
13
13%
Raczej tak
3
3%
Jest mi obojetne
27
27%
Raczej nie
7
7%
Raczej nie
7
7%
NIE
44
44%

Liczba głosów : 101

Postprzez Labiss » 23/3/2008, 17:15

Pedały starają się być poza prawem.
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez Grubas » 23/3/2008, 17:16

mlody napisał(a):- Dlaczego prezydent nie chce podpisać Traktatu Lizbońskiego?
- Bo się boi, że mu brat wyjdzie za mąż
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mylisz siÄ™. Odwraca kota ogonem. :twisted:
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
Grubas
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez icid » 23/3/2008, 18:56

Jak dla mnie to niech biorą śluby ale żadnego dziecka bym im nie dał :D
icid
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez sepo » 23/3/2008, 19:19

Kris2k napisał(a):
Sepo, ograniczas sie do komentowania jednym slowem ze niby bredze, nie zaglebiajac sie w szczegoly, ok, Twoje prawo do wypowiedzi.

Kris2k nie komentowałem tego ponieważ w pełni zgadzam się z wypowiedzią młodego, cytując jego post jednocześnie uznałem to za komentarz twojej wypowiedzi. Według mnie jak ktoś jest homo to wychowanie nic nie zmieni, myślisz, że gdyby Tobie ktoś wpajał, że "kochanie" chłopców jest normalne to byś się przerzucił na facetów??? Bo mi się nie wydaję. Może we wczesnej młodości do jakiegoś 7-8 roku życia, ale kiedy człowiek dorasta to wtedy zaczyna kierować sie własnym umysłem i wie co go kręci a co nie. Mi przynajmniej wydaje się, że tak jest. Pozdr
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
sepo
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Labiss » 23/3/2008, 19:25

Obrazek (otwórz link)
Możecie coś takiego tolerować w miejscach publicznych ? ? ? Smacznego ! :/
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez Marruda » 23/3/2008, 19:45

Labiss napisał(a):Pedały starają się być poza prawem.

Podaj jakiś przykład gdzie staraja sie być poza prawem?

Tak się składa ,że jestem gejem i znam się z wieloma z was,także z tymi którzy jak się okazuje najchętniej by mnie powiesili gdyby znali prawde...Troche to przykre,że mogę być dla kogoś świetnym kumplem,z którym fajnie się gada,którego sie lubi,wspólne wyjazdy,bro itd a później czyta się takie rzeczy na swój temat...No ale jak widać ludzie są ograniczeni,jednak to prawda,że lepiej być gejem niż być głupi.
Musicie zdać sobie sprawę z tego ,że ludzie homoseksualni byli,są i będą i wcale nie ma nas tak mało ,nawet na tym forum jest nas całkiem sporo.
Żaden z nas nie chce jakichś specjalnych praw,nie chcemy stawać ponad prawem,chcemy tylko aby respektowano nasze prawa i pozwolono nam w spokoju i godności żyć.
Mówicie o adopcji dzieci-mnie to akurat zwisa czy będę mógł adoptować dziecko ale gdybym chciał mieć dziecko to nie widzę większego problemu-poczytajcie sobie ogłoszenia ile lesbijek szuka ojców dla swoich przyszłych dzieci.O jakich wzorcach zachowań mówicie?Ja sam wychowywałem się w normalnej,pełnej rodzinie i jakoś mimo to jestem gejem:)
Nie wiem skąd tutaj się znalazło tak wielu znawców homoseksualizmu-bardzo mnie śmieszą takie kategoryczne wypowiedzi jak np Patty_brawurki ,że"Znamienita wiekszosc to psychiczne zboczenie i nawyk wynikajacy z patologicznego wychowania badz kompleksow." bo gdyby tak było to dało by się zmienić nasze preferencje a o ile się orientuję -(a uwierzcie mi dobrze to wiem) nie da się przerobić homo w hetero czy na odwrót.
Troche się rozpisałem ale i tak nie poruszyłem wielu kwestii .w każdym razie teraz możecie mnie ukamieniować:P
Pozdro for Labiss:)
Marruda
Świeżak

Postprzez CalibraHunter » 23/3/2008, 20:08

Marruda z calym szacunkiem do Twojej orientacji, ale ja niestety znam sporo gejow, z czego wiekszosc wyniosla swoja orientacje z patologizmu rodziny lub ciezkich kompleksow.

Zaznaczylam, ze wiekszosc. Nie powiedzialam, ze wszyscy. Bo "urodzeni" geje nie sa mi obcy. Wiec kategoryzm mojej wypowiedzi jest w pelni poparty doswiadczeniami z wami. Nie jestem az tak zaciekla jak Labiss, bo zasadniczo nic do Was nie mam. Draznia mnie tylko Wasze parady, choc rowniez nalezy wspomniec, ze nie wszyscy homoseksualisci chca w nich uczestniczyc i im sie one podobaja. Jestem za tym, aby spoleczenstwo przestalo Was wytykac palcami, ale sami nie podkladajcie sie pod muszke.

Jak juz wspomnialam - wisza mi wasze malzenstwa. Jestescie jacy jestescie, ale zeby zyc spokojnie nie wysuwajcie sie na sile przed szereg. Bo tolerancja naszego spoleczenstwa nigdy nie bedzie polegac na tym, ze bedziemy was za to glaskac. Nasza tolerancja polega na tym, ze nie wypieprzylismy was z tego kraju i nie wsadzilismy do psychiatrykow. A dobrze wiesz, ze z naszym rzadem w obecnych czasach roznie bywa.
Ostatnio edytowano 23/3/2008, 20:33 przez CalibraHunter, łącznie edytowano 1 raz
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kris2k » 23/3/2008, 20:08

Labiss napisał(a): Możecie coś takiego tolerować w miejscach publicznych ? ? ? Smacznego ! :/

fuj... mogles nam tego oszczedzic.

Marruda... homoseksualizm wrodzony ujdzie, nie da sie nic z tym zrobic, ale homoseksualizm nabyty jest duzo gorszy, zdaje sie ze okresliles jako ta pierwsza grupa. Sypia sie jakies kamienie? Jeszcze nie widze, ale dzieci nie pozwolilbym Ci wychowywac... ale skoto Ci to zwisa to jest ok.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
Kris2k
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 23/3/2008, 20:19

Evil, widze, ze mnie nie rozumiesz. Wyraznie napisalam, ze nic do homo nie mam i chcialabym, aby spoleczenstwo przestalo tak drastycznie sie do nich odnosic. Draznia mnie tylko ich parady - a podczas nich to oni pokazuja co w lozku moga robic, a nie ja im do nich zagladam.

Wiec zanim nazwiesz kogos homofobem czy pojebancem, przeczytaj wypowiedz ze zrozumieniem.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kris2k » 23/3/2008, 20:22

Ciekawe jakie moje zdanie uznales za objaw homofobii?
Za to Patty bardzo dobrze powiedziala... glaskac Was za to nie bedziemy.
Ostatnio edytowano 23/3/2008, 20:23 przez Kris2k, łącznie edytowano 1 raz
Kris2k
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez icid » 23/3/2008, 20:25

Ja tam nic nie mam do pedałów czy lesbjiek, tak w sumie to 95% z was po głębszym zastanowienu nie potrafiła by z sensem odpowiedzieć na pytanie, dlaczego oni/one wam przeszkadzają. Niech biorą sobie śluby, liżą c....... albo walą w d......... . Piszecie że: Co cie stanie jak wasze dziecko to zobaczy? itd. No co sie stanie? Odpowiem wam g....... sie stanie, zobaczy ew zapyta rodziców o co chodzi, napewno nie umrze od tego bo miliony dzieci w karajach jak holandia ogląda takie widoki i żyją, nie zostali gejami dlatego że widzieli jak 2 panów sie całuje :D:D:D Tak jest w dziesiejszych czasach i nie powinniśmy być prymitywami.
icid
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mlody » 23/3/2008, 20:32

dobrze ze chociaz evil sie obudzil i cos madrego napisal.
Patty,a Ty chyba z wrocka jestes co?
Nie chce nic mowic,ale to wlasnie miasto uznawane jest za stolice Homo :wink:
Ludzie sÄ… jacy sÄ…,o ile pedofile rzeczywiscie za zryci,to co do homo nie mam zastrzezen...
Tolerancja sie kłania i basta,a teraz ide sie napic vodki.
Obrazek (otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy :PPP

zx6r '2006
mlody
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 23/3/2008, 20:36

Jestem z Wrocka i w zadnym poscie nie napisalam, ze mam cos przeciw homoseksualistom i ich malzenstwom. Wyrazilam sie wyraznie na temat parad i adopcji. Tyle z mojej strony na ten temat, palujcie sie dalej sami. Widze, ze wiekszosc ma problem ze zrozumieniem tekstu pisanego.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mlody » 23/3/2008, 20:40

najgorsze te nerwy,te negatywne emocje :lol:
parady?- a niech paradujÄ…,mi to tito.
Dzieci do adopcji to juz temat do dysksusji-jestem raczej na nie.
Zawsze trzeba sprobowac postawic sie w sytuacji takiej osoby i potem ewentualnie komentowac.
Obrazek (otwórz link)

zx6r '2006
mlody
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kris2k » 23/3/2008, 20:40

no to na zdrowie chlopaki :)
wyniki ankiety sledzicie?
Kris2k
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez icid » 23/3/2008, 20:45

Jestem ciekaw jak wyglądało leczenie z homoseksualizmu o którym napisała patty. Może zdradzisz jakieś szczegóły :D. Ankieta pokazuje tylko 2 rzeczy, ciemnote i homofobie :D
icid
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mlody » 23/3/2008, 20:45

Kris2k napisał(a):no to na zdrowie chlopaki :)
wyniki ankiety sledzicie?

a i owszem,szkoda ze wiekszosc głosuje,bez podania argumentów :wink:
Obrazek (otwórz link)

zx6r '2006
mlody
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Labiss » 23/3/2008, 20:49

Z tym pedałem na forum to raczej prowokacja.
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez CalibraHunter » 23/3/2008, 20:51

Nie Icid. Usunelam to ze swojego posta ze wzgledu na takie wlasnie pytania. To nie jest sprawa do opowiadania wokol. Fakt jest stwierdzony i tyle.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosa » 23/3/2008, 20:51

Temat blokuje do jutra, moze ochloniecie, idzcie sie napic
Odblokowuje i prosze o zachowanie poziomu dyskusji
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
rosa
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości

na górê