CB 500 CZY GS500F Nie będzie za mały?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
patty_brawurka napisał(a):Kasius napisał(a):Normalnie chyba padne co to jest za pytanie?
przeczytaj dane techniczne motocykli, takie jak wysokosc siodla i rozstaw osi to zobaczysz ktory bedzie dlaciebie odpowiedni,
Normalnie to ja zaraz padne - poczyta sobie wymiary i co? Sklei sobie makiete z kartonu, zeby przymierzyc?
ze styropianu patty ze styropianu...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):patty_brawurka napisał(a):Kasius napisał(a):Normalnie chyba padne co to jest za pytanie?
przeczytaj dane techniczne motocykli, takie jak wysokosc siodla i rozstaw osi to zobaczysz ktory bedzie dlaciebie odpowiedni,
Normalnie to ja zaraz padne - poczyta sobie wymiary i co? Sklei sobie makiete z kartonu, zeby przymierzyc?
ze styropianu patty ze styropianu...
hehe no fakt, najlepsze co można zrobić udzielając informacji komuś kto chce się dowiedzieć czegos od osób które maja doswiadczenie w praktyce, to odeslac go do danych technicznych hehe
tylko tam chyba nie ma podane na jakies wysokosci i pod jakim katem sa podnozki? ulozenie baku? dzwigni hamulca, zmiany biegow? kierownicy?
faktczynie trzebaby wydrukowac sobie zdjecie, zrobic dokladne pomiary i skontruowac makiete 1:1 zamist robic z siebie pajaca i niedoraje i sie pytac ludzi hehe
- motorbikepit
- Świeżak
marcinhc napisał(a):Ja może jestem jakiś inny, taki nie zyciowy i staromodny, ale wg mnie jak sie nie wie czy moto bedzie za małe to sie idzie siada na moto i patrzy.
myślę że jednak jesteś na czasie

no ale wiadomo, usiasc jak usiasc, ale najlepiej wypadało by posmigac zeby miec konkretne zdanie, pozdrowionka.
- motorbikepit
- Świeżak
Za mały na pewno nie będzie, może być najwyżej za słaby. Czego nie weźniesz jeden sezon na pewno będziesz się cieszył później pewnie przestanie ci wystarczać. Honda jest troche mocniejsza i lepiej wykonana, bardziej liniowe przyspieszenia dlatego ma lepszą dynamike i mimo większej mocy bardziej nadaje się dla początkującego motocyklisty.
Pamiętajcie o walce... Pamiętajcie o ulicach !!!
- Kando
- Świeżak
a ja chcę pochwalić kolegę. pytanie zadał nie najgłupsze, ale jako pierwszy od bardzo dawna nie chce na pierwsze moto R6, czy GSXR750 

-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2