Zobacz wątek - CB 500 CZY GS500F Nie będzie za mały?
NAS Analytics TAG

CB 500 CZY GS500F Nie będzie za mały?

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez melvin » 9/3/2008, 13:00

patty_brawurka napisał(a):
Kasius napisał(a):Normalnie chyba padne co to jest za pytanie?
przeczytaj dane techniczne motocykli, takie jak wysokosc siodla i rozstaw osi to zobaczysz ktory bedzie dlaciebie odpowiedni,

Normalnie to ja zaraz padne - poczyta sobie wymiary i co? Sklei sobie makiete z kartonu, zeby przymierzyc?

ze styropianu patty ze styropianu...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez motorbikepit » 9/3/2008, 14:42

melvin napisał(a):
patty_brawurka napisał(a):
Kasius napisał(a):Normalnie chyba padne co to jest za pytanie?
przeczytaj dane techniczne motocykli, takie jak wysokosc siodla i rozstaw osi to zobaczysz ktory bedzie dlaciebie odpowiedni,

Normalnie to ja zaraz padne - poczyta sobie wymiary i co? Sklei sobie makiete z kartonu, zeby przymierzyc?

ze styropianu patty ze styropianu...

hehe no fakt, najlepsze co można zrobić udzielając informacji komuś kto chce się dowiedzieć czegos od osób które maja doswiadczenie w praktyce, to odeslac go do danych technicznych hehe

tylko tam chyba nie ma podane na jakies wysokosci i pod jakim katem sa podnozki? ulozenie baku? dzwigni hamulca, zmiany biegow? kierownicy?

faktczynie trzebaby wydrukowac sobie zdjecie, zrobic dokladne pomiary i skontruowac makiete 1:1 zamist robic z siebie pajaca i niedoraje i sie pytac ludzi hehe
motorbikepit
Świeżak

Postprzez marcinhc » 9/3/2008, 14:55

Ja może jestem jakiś inny, taki nie zyciowy i staromodny, ale wg mnie jak sie nie wie czy moto bedzie za małe to sie idzie siada na moto i patrzy. :|
Nienawidzę głupich ludzi.
marcinhc
Świeżak

Postprzez motorbikepit » 9/3/2008, 17:45

marcinhc napisał(a):Ja może jestem jakiś inny, taki nie zyciowy i staromodny, ale wg mnie jak sie nie wie czy moto bedzie za małe to sie idzie siada na moto i patrzy. :|

myślę że jednak jesteś na czasie :)

no ale wiadomo, usiasc jak usiasc, ale najlepiej wypadało by posmigac zeby miec konkretne zdanie, pozdrowionka.
motorbikepit
Świeżak

Postprzez Kando » 14/3/2008, 10:00

Za mały na pewno nie będzie, może być najwyżej za słaby. Czego nie weźniesz jeden sezon na pewno będziesz się cieszył później pewnie przestanie ci wystarczać. Honda jest troche mocniejsza i lepiej wykonana, bardziej liniowe przyspieszenia dlatego ma lepszą dynamike i mimo większej mocy bardziej nadaje się dla początkującego motocyklisty.
Pamiętajcie o walce... Pamiętajcie o ulicach !!!
Kando
Świeżak

Postprzez chrzaszcz » 14/3/2008, 10:51

ja mam 182cm i GS dal rade. To dobry sprzet na poczatek. Wybacza wiele bledow... :)
chrzaszcz
Świeżak

Postprzez SQ » 14/3/2008, 19:33

a ja chcę pochwalić kolegę. pytanie zadał nie najgłupsze, ale jako pierwszy od bardzo dawna nie chce na pierwsze moto R6, czy GSXR750 :)
SQ
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle