Zobacz wÄ…tek - hej hej
NAS Analytics TAG

hej hej

O wszystkim
_________

hej hej

Postprzez Yennefer » 14/3/2008, 09:45

hej mam na imię Karola mam 20 lat i jestem z Warszawy :D ... od zawsze marzyłam o motocyklu i właśnie niedawno podjęłam decyzję, że zrobie prawo jazdy :lol: mam do Was dobrzy ludzie pytanie... boje sie troche że sobie nie poradze... jestem strasznie nie wierząca w swoje umiejętności i zdolności .jak uważacie jakie mam szanse na zdanie egzaminu?? i czy jeli zaczne kurs od kwietnia to wyrobie sie przed wejściem w życie tej ustawy o prawo jazdy od 24 lat?? z góry dziękuję za odpowiedzi.miłego dnia
Yennefer
Świeżak

Postprzez prelude1 » 14/3/2008, 10:20

nie dasz rady , wynajmij Geralta to on to za ciebie ogarnie.
prelude1
Świeżak

Postprzez Yennefer » 14/3/2008, 10:28

dzięki za optymistyczne słowa strasznie mnie pocieszyłeś... zresztą... nie mialabym skąd tego Geralta wytrzasnąć... ale moze czarami się uda.... czemu mnie zamulasz ze nie dam rady??? a może ogarne to??
Yennefer
Świeżak

Postprzez sepo » 14/3/2008, 10:30

Wszystko zależy od tego ile czasu będziesz robić kurs. Na egzamin czeka się w tej chwili około miesiąca. Więc jeśli chcesz szybko zrobić prawko to poproś swojego instruktora aby wcześniej wystawił Ci zaświadczenie o ukończeniu kursu i zapisał na egzamin, a Ty w czasie oczekiwania spokojnie wyjeździsz wszystkie godziny i idąc na egzamin będziesz świeżo po ukończeniu kursu. Wiem, że to nie fair wobec prawa ale znacznie przyspiesza robienie prawka.Pozdr
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
sepo
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez pavkox » 14/3/2008, 10:37

szanse sa zawsze, niektorzy mawiaja ze 50/50 :lol:
radze znalesc chlopaka z moto, sama jazda na moto powinna dodac pewnosci :wink:
cb 600 hornet=>FZ6 S2 `07 w koncu :)
pavkox
Świeżak

Postprzez falconiforme » 14/3/2008, 11:04

Yennefer, to czy wierzysz czy nie w swoje umiejętności spływa na plan dalszy.
Zaczynasz od zera, umiejętności trzeba nabyć, a nie bać się tego że jeszcze się nie potrafi. Jeśli marzysz i chcesz nabyć umiejętności to ich nabędziesz. Kwestia treningu. Walcz o marzenia, czym są bardziej nieosiągalne tym więcej radości z życia się ma.
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gelo007 » 14/3/2008, 11:58

Yennefer, na razie prawo jazdy kat. A jest w fazie planów, dlatego raczej nie ma się co cykać, rób prawko i tyle. A co do ogarnięcia sprzętu, to każdy na początku ma jakieś problemy, czy to z motocyklem czy z samochodem.
gelo007
Administrator

Postprzez SzpiceR » 14/3/2008, 12:38

tylko sie nie przestrasz po 1 glebie... ja do dzisiaj wisze osrodkowi kierunkowskaz i lusterko :P
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Yennefer » 14/3/2008, 12:44

DZIĘKUJĘ.... :roll:
za te wszystkie Wasze miłe słowa... jesteście bardzo mili.. naprawdę te optymistyczne opinie niesamowicie poprawily mi humor :lol: od razu moj promyczek nadzieji ze mi sie uda zapłonął jasnym, żywym ogniem. dzięki wielkie!!!!! po wypłacie się zapisuję :D zajebioscy jestescie!!!

pavkox napisał(a):szanse sa zawsze, niektorzy mawiaja ze 50/50 :lol:
radze znalesc chlopaka z moto, sama jazda na moto powinna dodac pewnosci :wink:

hehehe :D radzę znaleść chłopaka z moto :wink:

prosze edytować posty: dawid 89
Yennefer
Świeżak

Postprzez turboponczek » 14/3/2008, 13:18

۞
۞ ۞
Ostatnio edytowano 7/4/2010, 20:56 przez turboponczek, łącznie edytowano 1 raz
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez CalibraHunter » 14/3/2008, 13:19

Yennefer napisał(a):DZIĘKUJĘ.... :roll:
za te wszystkie Wasze miłe słowa... jesteście bardzo mili.. naprawdę te optymistyczne opinie niesamowicie poprawily mi humor :lol: od razu moj promyczek nadzieji ze mi sie uda zapłonął jasnym, żywym ogniem. dzięki wielkie!!!!! po wypłacie się zapisuję :D zajebioscy jestescie!!!

To nie kacik poetow, po pierwsze. Po drugie - jak mozesz zadawac tak idiotyczne pytanie "jakie mam szanse na zdanie egzminu" ? Znamy sie? Sorry, ale nikt tu jasnowidzem nie jest i jesli chcesz jezdzic na moto bo fajnie sie wyglada, to nie licz na powodzenie. Czego tu sie bac? Ja zaczelam od operacji kolana po wypadku i w ani jednym momencie nie poczulam chocby krzty strachu czy zwatpienia. Dopoki bedziesz czula strach, to nic z tego nie bedzie.

I prosze nie zaczynaj przygody z tym forum od pytania "czy dam rade", bo dlugo nie pociagniesz :)
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Yennefer » 14/3/2008, 13:20

:D

turboponczek napisał(a):jak jestes seksy to nawet nie bedziesz musiała siadać na motocykl na egzaminie

nie wiem czy jestem......... zalezy co to znaczy byc sexi......zreszta chyba nie tylko to sie liczy na egzaminie...

edytuj posty : dawid 89
Ostatnio edytowano 14/3/2008, 13:23 przez Yennefer, łącznie edytowano 1 raz
Yennefer
Świeżak

Postprzez turboponczek » 14/3/2008, 13:24

۞
۞ ۞
Ostatnio edytowano 7/4/2010, 20:57 przez turboponczek, łącznie edytowano 2 razy
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez turboponczek » 14/3/2008, 13:25

۞
۞ ۞
Ostatnio edytowano 7/4/2010, 20:57 przez turboponczek, łącznie edytowano 1 raz
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez CalibraHunter » 14/3/2008, 13:30

Kurde sorry Yenn, to nie mialo zabrzmiec tak chamsko :lol: Ale nie sadzisz, ze pytanie calkowicie obcych ludzi "czy sobie poradze" ma sens? Sama musisz okreslic czy dasz rade. Chyba rozpoczecie prawka jest najlepszym pomyslem, bo moto jest niewielkie i mozesz na nim spokojnie probowac swoich sil pod okiem instruktora. Uwierz w siebie, laska :) Powodzenia.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez cender » 14/3/2008, 13:32

Jak ja robiłem prawko to kilka kursantek widizałem, na examinie ich jakoś nie było :? .

Zdać każdy ma jakieś szanse, jakie by nie były i tak łatwo jest zdać...
Jak nie czujesz się na siłach to dobry kurs załatwi sprawę.

Pozdro
Ostatnio edytowano 14/3/2008, 14:17 przez cender, łącznie edytowano 1 raz
cender
Świeżak

Postprzez CalibraHunter » 14/3/2008, 13:33

Jakies lagi na forum, kazdy wyslal po 2 razy posta :D
Ostatnio edytowano 14/3/2008, 13:35 przez CalibraHunter, łącznie edytowano 1 raz
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez turboponczek » 14/3/2008, 13:36

۞
۞ ۞
Ostatnio edytowano 7/4/2010, 20:57 przez turboponczek, łącznie edytowano 1 raz
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez Yennefer » 14/3/2008, 13:38

patty_brawurka napisał(a):
Yennefer napisał(a):DZIĘKUJĘ.... :roll:

To nie kacik poetow, po pierwsze. Po drugie - jak mozesz zadawac tak idiotyczne pytanie "jakie mam szanse na zdanie egzminu" ? Znamy sie? Sorry, ale nikt tu jasnowidzem nie jest i jesli chcesz jezdzic na moto bo fajnie sie wyglada, to nie licz na powodzenie. Czego tu sie bac? Ja zaczelam od operacji kolana po wypadku i w ani jednym momencie nie poczulam chocby krzty strachu czy zwatpienia. Dopoki bedziesz czula strach, to nic z tego nie bedzie.

I prosze nie zaczynaj przygody z tym forum od pytania "czy dam rade", bo dlugo nie pociagniesz :)

nie chce jedzic na motocyklu dla szpanu albo zeby ladnie wygladac bo wystarczy ze zamiast dresu zaloze jeansy i bluzke i juz jestem w centrum uwagi wszystkich ludzi na ulicy ale to nie istotne. mimo iz pewnie nie chcialas tez napisalas mi cos co mnie umocnilo w moim postanowieniu.. w grudniu mialam skladane kolano bo sie rozlecialo wiec moze mi takze sie uda...po prostu nigdy w siebie nie wierze zawsze oczekuje tej najgorszej opcji czy niepowodzenia i mimo iz wiele osob to denerwuje to ja dzieki temu pesymizmowi przezywam mniej rozczarowan.a pytanie czy dam rade moze zle bylo ujete ale chodzilo o to czy zdarze przed wejsciem przepisu ze dopiero od24 lat.

patty_brawurka napisał(a):Kurde sorry Yenn, to nie mialo zabrzmiec tak chamsko :lol: Ale nie sadzisz, ze pytanie calkowicie obcych ludzi "czy sobie poradze" ma sens? Sama musisz okreslic czy dasz rade. Chyba rozpoczecie prawka jest najlepszym pomyslem, bo moto jest niewielkie i mozesz na nim spokojnie probowac swoich sil pod okiem instruktora. Uwierz w siebie, laska :) Powodzenia.

dzieki :D powoli zaczynam wierzyc... czekam na wyplatke i smigam sie zappisac :lol: troszke mji pomogliscie w utwierdzeniu w tej decyzji i mam troszke wievcej wiary w siebe .. dziekoweczka.

cender napisał(a):
Yennefer napisał(a)::D

I Ty masz 20 lat? :wink:

Jak ja robiłem prawko to kilka kursantek widizałem, na examinie ich jakoś nie było :? .

Zdać każdy ma jakieś szanse, jakie by nie były i tak łatwo jest zdać...
Jak nie czujesz się na siłach to dobry kurs załatwi sprawę.

Pozdro.

A CO W TYM DZIWNEGO ZE MAM 20 LAT??? to takie smieszne

Yennefer prosze edytuj posty: dawid 89
Yennefer
Świeżak

Postprzez pavkox » 14/3/2008, 14:08

Yennefer napisał(a):nie chce jedzic na motocyklu dla szpanu albo zeby ladnie wygladac bo wystarczy ze zamiast dresu zaloze jeansy i bluzke i juz jestem w centrum uwagi wszystkich ludzi na ulicy ale to nie istotne

edytuj posty po pirwsze primo
po drugie primo zapodaj fotki to forum oceni na ile jestes prawdomowna :wink:
cb 600 hornet=>FZ6 S2 `07 w koncu :)
pavkox
Świeżak

Następna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości

na górê