Zobacz wątek - [Aktualności] Maciek Zientarski walczy o
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Maciek Zientarski walczy o

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 29/2/2008, 22:19

ludzie 200 na godzine po miescie na polskich drogach... to sie musialo tak skonczyc ten czlowiek wyobrazni nie ma nie zganajcie winy na drogi tylko zabierzcie zientarskiemu prawo jazdy dozywotnio!!!<br><hr>zorro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/2/2008, 22:23

Komentatorzy napisał(a):Przykro mi że tak skończyło się ta jazda.Ale ciesze się,że zaliczył słup.Mam nadzieję ,że NIGDY nie zapomni o tym ,że zabił człowieka.Mam też nadzieję ,że nigdy więcej nie wsiądzie za kierownicę.
Myślę ,że można nazwać go MORDERCĄ bo tylko idiota , kretyn , debil i kompletnie nie odpowiedzialny gówniarz może jechać 200 km/h w mieście.
Ci co myślą inaczej niech pomyślą o tym czy tak samo by myśleli i tak strasznie bronili tego MORDERCY gdyby zabił im np.żonę albo dziecko.Albo jakby wpadł na przystanek pełen ludzi.
Nie współczuje mu w ogóle=sam sobie na to zasłużył.Nie ma 9 lat.<br><hr>jaca<br>
Komentatorzy napisał(a):Po przeczytaniu tego Twojego idiotyzmu sam mam chec zostac morderca... :/ Pomysl kretynie. On mial wypadek. Zginal jego kolega/przyjaciel. Zginal, bo jacys inni kretyni nie zadbali dostatecznie o bezpieczenstwo na uszkodzonej nawierzchni. Nie chcial tego, palancie. W przeciwienstwie do tego, cos tu nam wszystkim zaprezentowal swoim post'em, Maciek to jak najbardziej poprawny obywalet tego lez padolu. Natomiast sfrustrowanych gowniarzy z jadem w gebie jak Ty, powinni izolowac na inne serwery, by tego gowna w net'cie bylo jak najmniej. /SIMON'ara frajerze.<br><hr>SIMON<br>
Komentatorzy napisał(a):Mysle ze nie pora wytykanie sobie bledow na wzajem.Nie zyje czlowiek,druga osoba walczy o zycie.Zamiast zionac jadem,prosmy Boga aby przezyl.Zycze mu tego z calego serca.<br><hr>Anna<br>
Z calym szacunkiem Anno; nie mieszajmy w to bogow. Ich czas minal w chwili tragedii.

Pozdrawiam<br><hr>SIMON
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/2/2008, 22:23

w miejcu gdzie doszło do wypadku jest poprzeczna koleina, a za nią zakręt mnie tam wybija przy 100km/h wiec nie sądzę, że to jego wina<br><hr>//
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/2/2008, 22:43

Wiedząc jaki jest stan Polskich dróg, powinien mieć na tyle rozumu, żeby zdjąć nogę z gazu... Teraz i tak już nie ważne z jakich pobudek przekroczył tak drastycznie prędkość i granice zdrowego rozsądku... Otrzymał za to surową karę... Karę jakiej nikomu, nawet najgorszemu wrogowi, nie życzę...<br><hr>Krzysztof
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/2/2008, 23:11

Komentatorzy napisał(a):Bo co????? Bo Ferrari ??? Bo za szybko??? Bo Zientarski ???? A jakby to byl wasz syn i za szybko i w Oplu to wszystko ok??? A może trochę was to uwiera ,ze można sobie tak poprostu zapierdzielać fajną furą nocą po mieście,czego i państwu życzę. A wypadki ? Są i zawsze byly ! I każdy z nas ma tego świadomość i wie że ryzykuje.Robicie z chłopaka przestępcę , chociaż ucierpial na tym tylko on i pasażer.I nikt więcej !!!!<br><hr>Skalpel<br>
Mózg Ci wycięli skalpelem,czy taki się już urodziłeś??<br><hr>zez
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/2/2008, 23:16

Pewno w tej redakcji macie wszyscy ograniczenie prędkości w 4 literach.<br><hr>miś
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 00:02

Ludzie o czym wy piszecie??? W Niemczech takie prętkości są na porządku dziennym!!!Ale tam ludzie nie giną,bo oni jeżdzą po drogach asfaltowych a nie tak jak my po polach!!! bo inaczej nie można nazwać tych czarnych nawierzchni zwanych przez drogowców drogami!!! trzeba najpierw rozliczyć osoby odpowiedzialne za stan dróg a nie Maćka!!! Każdy "pasjonata" motoryzacji marzy by przetestować takie auta jak to FERRARI ale drogowcy z premedytacją zastawiają na nas śmiertelne półapki...I to oni są świadomymi "mordercami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maćku trzymamy za ciebie kciuki że wyjdziesz z tego i jeszcze nie raz zaprezentujesz w swoim programie takie auta jak to...<br><hr>Leon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 00:10

demnie wyrazy głębokiego współczucia dla ojca Macka i całej rodziny.. głeboko wierzę że z tego wyjdzie... nikt z "nas" nie jest bez "winy" aleto chyba nie to chyba w tym momecie jest najwazniejsze... i tyle....<br><hr>mikado
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 00:54

Leon drogi kolego to o czym Ty piszesz..W niemczech owszem tak sie jezdzi, ale na autostradach, ale nie w miescie na drodze z dziurami!!! Ewidentnie przeroslo go jego EGO i szczegolnie , ze to profesjonalny kierowca, to wie doskonale co znaczy predkosc i powinien to brac pod uwage...<br><hr>Mariusz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 01:58

Komentatorzy napisał(a):trzeba być bezmózgiem żeby tłumaczyć Maćka tym, że miał ileś tam koników pod maską i że każdy z nas na jego miejscu też miałby ochotę depnąć na gaz - tylko jakbyście go usprawiedliwiali gdyby zamiast w filar uderzył w jadący samochód z waszą rodziną i pozabijał wam dzieci.Maciek po wyjściu ze szpitala powinien trafić do paki i odpokutować za śmierć którą spowodował.<br><hr>Robin<br>
Komentatorzy napisał(a):Hmmm... Dla siebie też byłbyś taki surowy Robin??? MACIEK NIE JEST MORDERCĄ BO ON TEGO NIE CHCIAŁ. Nie zrobił tego świadomie i z premedytacją. Wczuj się w sytuację kiedy wyjdzie z tego i usłyszy co sie stało z jago kolegą. Dobrze się wam osądza innych, nie?? Nie bawcie się w Pana Boga bo to sensu pozbawione. Wyrzuty sumienia to wystarczająca kara.<br><hr>Sylwia<br>
Jeśli usłyszy to zda sobie sprawę że życie nie polega na graniu cwaniaka na ekranie TV, ale na rozsądnej ocenie zarówno sytuacji, możliwości jak i stanu naszych rodzimych dróg... Czyżby on poraz pierwszy jechał tędy?? czy może myślał że ferrari jest przyklejone do drogi...<br><hr>MAXOREK
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 03:06

SKOŃCZONY IDIOTA.
PS - Oby przeżył (ale co to za życie...)<br><hr>FZ
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 03:55

dorosły facet i debil do kwadratu, idiota itp. zabił człowieka z którym jechał, moje auto tez jeździ 200 km/h i to wcale nie ogranicza mi myslenia, ciekawe czy myślał o swoich dzieciach jak przezyją śmierć ojca czy tylko o własnej dupie, każdy ma jakąś pasję, ja lubie samoloty , mam licencje pilota sportowego i nie sprawdzam czy potrafie przelecieć między blokami na osiedlu mieszkalnym na wysokości 20m nad ziemią siejąc popłoch wśród staruszek i uznanie wśród nastolatek, taczkę powinien prowadzić a nie samochód, wspólczuje jego rodzinie, a koleś jest mi obojętny, sam się prosił, dobrze że grad nie padał bo by ktoś jeszcze Boga posądził o ten wypadek, jeszcze raz idiota<br><hr>normalny myślący człowiek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 06:25

Komentatorzy napisał(a):MACIEJ!!!! Myslalem ze jestes profesionalista a okazales sie zwyklym "dresem". Komu chciales zaszpanowac cisnac Ferrari 200km/h (jak podaja rozne zrodla) na drodze o dopuszczalnej predkosci 50km/h? Jestes osoba publiczna wiec powinienes przynajmniej troche dawac jakis przyklad innym.<br><hr>lysy-gixer<br>
Komentatorzy napisał(a):Taka wielka postać polskiej motoryzacji a jakiś chu** pisze, że: "
MACIEJ!!!! Myslalem ze jestes profesionalista a okazales sie zwyklym "dresem"
Człowieku ty masz zrytą głowę!! nikomu nie chciał przyszpanować. Widać, że nie urodiłeś się kierowcą, bo byś wiedział że prędkość jest silniejsza od wszystkiego. A czemu ma dawać przykład? Tylko dlatego ze występuje TV ?? <br><hr>SF3<br>
powinien pójsc siedzieć co najmniej dożywocie a postać taka jak on i ty to mozesz sobie w d..... wsacic jak ktoś jest marny to i zero to dla niego ideał <br><hr>logik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez slow69 » 1/3/2008, 08:24

Szkoda Macka, nierozważne było dawac prowadzic taki wózek jakiemus Jarosławowi Zabiedze, ktorego troszeczke poniosło jak zobaczył prosta!!!
suzuki ale dlaczego biało-niebieskie
slow69
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 11:20

Komentatorzy napisał(a):dorosły facet i debil do kwadratu, idiota itp. zabił człowieka z którym jechał, moje auto tez jeździ 200 km/h i to wcale nie ogranicza mi myslenia, ciekawe czy myślał o swoich dzieciach jak przezyją śmierć ojca czy tylko o własnej dupie, każdy ma jakąś pasję, ja lubie samoloty , mam licencje pilota sportowego i nie sprawdzam czy potrafie przelecieć między blokami na osiedlu mieszkalnym na wysokości 20m nad ziemią siejąc popłoch wśród staruszek i uznanie wśród nastolatek, taczkę powinien prowadzić a nie samochód, wspólczuje jego rodzinie, a koleś jest mi obojętny, sam się prosił, dobrze że grad nie padał bo by ktoś jeszcze Boga posądził o ten wypadek, jeszcze raz idiota<br><hr>normalny myślący człowiek<br>
JA UWAżAM żE TEN WYPADEK TO NIE PRZYPADEK TO PEWNIE NIE PIERWSZY RAZ Z TAKA SZYBKOśCIą JECHAL MACIEK I MYśLAL żE NIGDY SIE MU NIC NIE STANIE żE JESTPANEM SZOS A JEDNAK TYM RAZEM SIE PRZELICZYł MA NAUCZKE NA CAłE żYCIE JEZELI PRZEżYJE BO I TAK MOZE BYć żE NIE...!<br><hr>WłATCA MUCH
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 11:25

Komentatorzy napisał(a):dorosły facet i debil do kwadratu, idiota itp. zabił człowieka z którym jechał, moje auto tez jeździ 200 km/h i to wcale nie ogranicza mi myslenia, ciekawe czy myślał o swoich dzieciach jak przezyją śmierć ojca czy tylko o własnej dupie, każdy ma jakąś pasję, ja lubie samoloty , mam licencje pilota sportowego i nie sprawdzam czy potrafie przelecieć między blokami na osiedlu mieszkalnym na wysokości 20m nad ziemią siejąc popłoch wśród staruszek i uznanie wśród nastolatek, taczkę powinien prowadzić a nie samochód, wspólczuje jego rodzinie, a koleś jest mi obojętny, sam się prosił, dobrze że grad nie padał bo by ktoś jeszcze Boga posądził o ten wypadek, jeszcze raz idiota<br><hr>normalny myślący człowiek<br>
JESZCZE MI SIę TEN WYPADEK SKOJAżYł W SKUTKACH PODOBNY DO WYPADKU KTORY SPOWODOWAłA OTYLIA JęDRZEJCZAK TYLKO Z Tą RóżNICą żE TO BYł JEJ BRAT I ONA NIE BYLA Aż TAK MOCNO POSZKODOWANA JAK TERAZ MACIEK Z !!!<br><hr>WłATCA MUCH
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 11:51

Komentatorzy napisał(a):ludzie 200 na godzine po miescie na polskich drogach... to sie musialo tak skonczyc ten czlowiek wyobrazni nie ma nie zganajcie winy na drogi tylko zabierzcie zientarskiemu prawo jazdy dozywotnio!!!<br><hr>zorro<br>
Głupi jesteś i tyle. Zobaczysz jak nie daj Boże kiedyś Ty będziesz miał wypadek, wtedy oczy Ci się otworzą!!! Jesteś ograniczony i tyle!!! Trochę współczucia w takiej chwili!!!<br><hr>kierowca
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 12:06

Komentatorzy napisał(a):Szkoda Macka, nierozważne było dawac prowadzic taki wózek jakiemus Jarosławowi Zabiedze, ktorego troszeczke poniosło jak zobaczył prosta!!! <br><hr>slow69<br>
TY debilu( SHOW69)NIE DOTARLO JESZCZE DO CIEBIE żE AUTO PROWADZIł MACIEK ZIENTARSKI?!!<br><hr>WłATCA MUCH
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 12:29

autor: Paweł Małysiak
wykonawca: KGB

Kiedy rozpędzam swą brykę
Znikają wszystkie me kompleksy
Wciskam gaz do dechy
Na trasie muszę być najlepszy
Przy drogach płoną znicze
Ja na swój fart ciągle liczę

Gdy wypiję dwa piwa
Poprawia jasność się widzenia
Ścinam ostro zakręty
Ja w dupie mam ograniczenia
Chichocze cicho diabeł
Gdy moja ręka biegi zmienia

Jestem demonem prędkości
Wszystko przede mną mnie złości
Jestem złym duchem szosy
Ja dęba stawiam włosy
Jestem drogi demonem
Przeze mnie płaczą żony
Jeździec apokalipsy
Ja muszę być najszybszy

Wjechałem w dwójkę dzieci
Mniej więcej w wieku mej córeczki
Oczy rodziców tych dzieci
Ziały życzeniem mojej śmierci
Sumienie daleko w tyle
Gdy bryka poprzez ciemność pędzi

Kiedy nadejdzie mój koniec
Gdy się rozwalę w swoim wózku
Błagam, wybaczcie mi ludzie
Po prostu – ja mam defekt mózgu
Dostawcie krzyż na poboczu
Niech inni widzą go idioci

<a href="http://www.kgb.art.pl/?category=5&id=24&play=1" target="blank" class="link">www.kgb.art.pl/?category=5&id=24&play=1</a><br><hr>artgraphi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 13:00

Komentatorzy napisał(a):trzeba być bezmózgiem żeby tłumaczyć Maćka tym, że miał ileś tam koników pod maską i że każdy z nas na jego miejscu też miałby ochotę depnąć na gaz - tylko jakbyście go usprawiedliwiali gdyby zamiast w filar uderzył w jadący samochód z waszą rodziną i pozabijał wam dzieci.Maciek po wyjściu ze szpitala powinien trafić do paki i odpokutować za śmierć którą spowodował.<br><hr>Robin<br>
Komentatorzy napisał(a):Hmmm... Dla siebie też byłbyś taki surowy Robin??? MACIEK NIE JEST MORDERCĄ BO ON TEGO NIE CHCIAŁ. Nie zrobił tego świadomie i z premedytacją. Wczuj się w sytuację kiedy wyjdzie z tego i usłyszy co sie stało z jago kolegą. Dobrze się wam osądza innych, nie?? Nie bawcie się w Pana Boga bo to sensu pozbawione. Wyrzuty sumienia to wystarczająca kara.<br><hr>Sylwia<br>
Komentatorzy napisał(a):Jeśli usłyszy to zda sobie sprawę że życie nie polega na graniu cwaniaka na ekranie TV, ale na rozsądnej ocenie zarówno sytuacji, możliwości jak i stanu naszych rodzimych dróg... Czyżby on poraz pierwszy jechał tędy?? czy może myślał że ferrari jest przyklejone do drogi...<br><hr>MAXOREK<br>
Mówisz jakbyś nie był człowiekiem MAXOREK i nie popełniał błędów. Tobie też mogło się to zdarzyć o ile nie zdarzy w przyszłości. Nie udawaj takiego mądrego i rozważnego bo każdemu się zdarza chwila nierozwagi!!!<br><hr>Sylwia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl