nauka wheelie
kuede ja jak jade sam to niemoge podbic z sprzegała bo mi koło boksuje musze jechac z kumplem to wtedy mi ładnie idzie.Prubuje robic tak ze sprzegło naciskam a moto nietraci 100% mocy ale jak puscze to  sie nie podniesie wcale albo goło zaboksuje
				Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
			- piotrekxx
- Świeżak
- 

Meciek
- VIP Åšcigacz.pl
piotrekxx napisał(a):kuede ja jak jade sam to niemoge podbic z sprzegała bo mi koło boksuje musze jechac z kumplem to wtedy mi ładnie idzie.Prubuje robic tak ze sprzegło naciskam a moto nietraci 100% mocy ale jak puscze to sie nie podniesie wcale albo goło zaboksuje
bo jestes pała i nie umiesz strzelac ze sprzegla... bylo o tym pisane z 10 razy... a rozgrzanie opony jak nic nie umiesz ch*** da. L
lubie sobie zjechać z gixera^^.
			- 

motoman
- VIP Åšcigacz.pl
Poćwicz strzały ze sprzęgła,bo bez tego lipa... odrazu Ci nie zacznie wychodzić,ćwicz a nie sie użalasz nad sobą 

ADHD Squad |  | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
			- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
piotrekxx napisał(a):n taki głupi to niejestem ja jechałem z 5 min bez przerwy slalomem zeby nagrzac kapcie i nic
chyba sÄ… 2 tematy o jezdzie na kole... w 1 napewno pisalem dokladnie o co chodzi... a ja naprawde uczylem sie od madrych ludzi:P uwierz mi:)
			- 

motoman
- VIP Åšcigacz.pl
piotrekxx napisał(a):n taki głupi to niejestem ja jechałem z 5 min bez przerwy slalomem zeby nagrzac kapcie i nic
chyba sÄ… 2 tematy o jezdzie na kole... w 1 napewno pisalem dokladnie o co chodzi... a ja naprawde uczylem sie od madrych ludzi:P uwierz mi:)
			- 

motoman
- VIP Åšcigacz.pl
200%  tylko musisz trzysta jechac
 tylko musisz trzysta jechac  nie no joke.
 nie no joke.
				 tylko musisz trzysta jechac
 tylko musisz trzysta jechac  nie no joke.
 nie no joke.w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!  
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
kur:/ a myslisz ze wszyscy z termometrem latają?? jak jestes mułem i nie potrafisz wyposazyc sie w wiedze teoretyczną która polega na przeczytaniu raptem 2 tematow to juz nic Ci nie pomoze.
			- 

motoman
- VIP Åšcigacz.pl
piotrekxx napisał(a):a opona jak temperature powina miec
Czysta stopni... Dam Ci rade,idz wkoncu troche poćwiczyć,a nie zadajesz takie pytania

ADHD Squad |  | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
			- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
człowieku ja cały czas cwicze i jakos nigdy kapcia mi sie rozgrzac nieudaje chyba dlatego ze asfalt jest zimny i wogule jest zimno a palic go niebende bo juz niema czego
				Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
			- piotrekxx
- Świeżak
ja ostatnio się troche bawiłem z nudów to powiem Ci piotrekxx ,że jesli chcesz mieć dobra przyczepność to musisz zaczekać na cieplejsze dni....

- 

FZR600R
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości