Zobacz wątek - [Aktualności] Maciek Zientarski walczy o
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Maciek Zientarski walczy o

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 15:48

To ogromna tragedia. Aż sie nie chce wierzyć. Uwielbiam programy z Maćkiem Zientarskim choć nie mam pojęcia o samochodach. Jego wiedza, sposób podejścia do tematu i przekazywania informacji oraz wspaniała osobowość przykuwały uwagę. Nasuwa się pytanie dlaczego będąc takim znawcą motoryzacji pozwolił sobie na takie tragiczne w skutkach zachowanie. Należy poczekać na szczegółowe wyjaśnienie okoliczności wypadku a nie ferować wyroki. Pozostaje sie tylko modlić i mieć nadzieję że Maciek wyjdzie z tego. <br><hr>Dorota
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 16:09

Miałem okazję kilka razy osobiście rozmawiać z Mackiem i naprawdę miał hopla na punkcje motoryzacji jak zresztą nie jeden z nas. Taka już nasza pasja że lubimy prędkość i wszystko co jest z nią związane jak jest gleba to otrzepujemy się i lecimy dalej. Każdy z nas zdaję sobie sprawę z ryzyka, niestety Maciek zapłacił bardzo wysoką cenę bo zginął jego znajomy co dla mnie jest nie do pomyślenia. Nie powinien też jeździć z taką prędkością po publicznych drogach tylko na obiekcie zamkniętym. Pewnie miał problem ze znalezieniem takiego o 22 :) Mam nadzieję że szybko się wyliże <br><hr>RoN
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 16:13

Tragedia dla niego samego i jego rodziny. Trzeba byc jednak DEBILEM żeby jechać z taka prędkoscią! Mógł zabic mase ludzi, zabił jednego - przyjaciela. Sorry, ale on już nie raz dał wyraz głupocie. Ogladłem programy z jego ojcem z sympatią, ale z tym nadetym młodym dupkiem sie nie da.

Zyczę Ci żebyś chłopie wyzdrowiał i może wreszcie się czegoś nauczył, pewnie w więzieniu................<br><hr>pieszy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 16:18

powinien pójśc siedziec jak każdy inny śmiertelnik <br><hr>mały
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 16:21

Proponuję zamienić znak ogr.pręd. do 50 na "UWAGA DROGOWCY ZNOWU SPIEPSZYLI DROGĘ " Oglądałem właśnie materiał z tego wypadku w tvn 24 i czarno na bilłym widać , że cały ten łuk przed wiaduktem to jedna wielka mulda !!!! Skoro chcecie ciągać po sądach chłopaka , to moze również kogoś kto jest za tą droge odpowiedzialny !!!!!! <br><hr>Skalpel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 16:33

Komentatorzy napisał(a):Proponuję zamienić znak ogr.pręd. do 50 na "UWAGA DROGOWCY ZNOWU SPIEPSZYLI DROGĘ " Oglądałem właśnie materiał z tego wypadku w tvn 24 i czarno na bilłym widać , że cały ten łuk przed wiaduktem to jedna wielka mulda !!!! Skoro chcecie ciągać po sądach chłopaka , to moze również kogoś kto jest za tą droge odpowiedzialny !!!!!! <br><hr>Skalpel<br>
przeciez tam strach jechac 50km/h jak jest sliska droga, co dopiero 200km. <br><hr>/
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 16:35

Maciek trzymaj się.Dużo dużo zdrowia.Zawszę oglądam twoje programy.Uwielbiam samochody i szybką jazdę.Tylko nie lubię jechać z kimś.Ponoszę za niego odpowiedzialność,a nie wiem co bym zrobiłam jak by tak się stało.Ale samochód to tylko maszyna,a nie zawszę możemy nad nią zapanować,dopoki możemy dopoki żyjemy.Niestety jesteśmy potencjonalnymi dawcami organów,wiem o tym,ale i tak uwielbiam szybką jazdę.Jeszcze raz trzymaj się,każdemu może to się stać,nawet jak pojedzie 40km,to tylko los<br><hr>nati
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 16:44

Komentatorzy napisał(a):Cp Wy Pierdo..... jakby sie nie dalo jechac 200km/h to by pewnie nie jechal!! wy co robicie!? jest 40 na zajebiscie długim odcinku to jedziecie zgodnie z przepisami!????? normalnie niemacie wyobrazni żal z takimi jak WY!!!!<br><hr>MiNiU<br>
No to sie dalo. Skutek widac. Znany fanatyk motoryzacji, specjalista, podobno swietny kierowca....... ale zachowal sie jak gowniarz. Nie zycze mu konsekwencji powazniejszych niz te, ktore juz poniosl. Ale mam nadzieje, ze za spowodowanie smierci kolegi - umyslne czy nie - poniesie kare. Otylce sie udalo, nieslusznie ale sie udalo. Za drugim razem nie mozna na to pozwolic. Bo za rok znow zginie kolejna "gwiazda"......<br><hr>Sowa76
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 16:45

Komentatorzy napisał(a):MACIEJ!!!! Myslalem ze jestes profesionalista a okazales sie zwyklym "dresem". Komu chciales zaszpanowac cisnac Ferrari 200km/h (jak podaja rozne zrodla) na drodze o dopuszczalnej predkosci 50km/h? Jestes osoba publiczna wiec powinienes przynajmniej troche dawac jakis przyklad innym.<br><hr>lysy-gixer<br>
Szkoda faceta , ale niestety ferrari nie dla idiotów !<br><hr>moto
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 16:47

Zientarski okazał się moredrcą. Mam nadzieje że odpowie przez sądem za swoją głupotę i nieodpowiedzialność. Przeciez rozbił sie na prostym odcinku drogi z delikatną nierównością (wiem, bo przejeżdzam tamtędy codziennie od dwudziestu lat). Nie ma mozliwości żeby nie gnał tam z zawrotną predkością. Słupnie jest przy samej jezdni. Ze śladów wynika że prawie 80 metrów jechał po trawie zanim uderzył w słup. Jaka to musiała byc prędkość skoro samochód rozpoadł się na kilka części? MORDERCA. OBY JUŻ NIGDY NIE WSIADŁ DO SAMOCHODU. JAK PRZEŻYJE I WYJDZIE Z WIĘZENIA POWINIEN MIEC DOŻYWOTNI ZAKAZ PROWADZENIA SAMOCHODÓW. Nie chce żeby znowu zabił kogoś zabił.<br><hr>Adam
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 16:56

co to za tekst..."...z przykroscia informujemy ze nasz kolega ulegl wczoraj wypadkowi..." czy nawet tutaj nie ma obiektywizmu, kazdy z nas nazwany bylby idiota, piratem drogowym...to zwykly morderca ktory zabil czlowieka a do tego jest niezrownowazony psychicznie skoro z takimi predkosciami i takim autem jezdzi po Warszawie...osobiscie uwazam go za skonczonego kretyna a zwalanie na droge jest smieszne, od 10 lat jezdze ta droga mialem auto niemal 500 konne i nigdy do glowy mi nie przyszlo pomimo rownie mlodego wieku zeby z takimi predkosciami jezdzic po tych hopkach pod wiaduktem...jesli wyjdzie z tego wypadku zdrowotnie powinien isc siedziec, zobaczcie jakie kary policja naklada na piratow drogowym w programie TVN Turbo "uwaga pirat", kara w tym przypadku powinna byc wspolmierna do czynu...szkoda slow<br><hr>Twidi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 17:03

Życze temu Lalusiowi żeby wyzdrowiał i posiedział sobie troche w pierdlu i przemyślał co zrobił!!! Co za idiota jeździ 200KM/h wiedząc jakie mamy drogi !!!<br><hr>diabeł
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 17:05

Zgadzam się z tym, że na prostej, ładnej drodze trudno jechać 40 ale 200, w nocy w mieście i to jeszcze bez pasów. Lekka przesada.<br><hr>Rafał
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 17:07

tak narzekał w programie na ograniczenia prędkości
to ma za swoje
dobrze że nie zabił jakiegoś niewinnego pieszego na przejściu<br><hr>policjant
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 17:14

Myslie ze tak sie nie musialo stac wystarczylo by jechac ze 100 anie 200 to zaduzo na a nawet na takom Fure jak Ferrari<br><hr>Nikt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 17:17

Komentatorzy napisał(a):jakaś plaga normalnie... Trzymamy kciuki.<br><hr>Tony<br>
Komentatorzy napisał(a):ta plaga nazywa się chyba - prak wyobraźni<br><hr>miki<br>
Komentatorzy napisał(a):Czy każde przekroczenie prędkości to brak wyobraźni? Bez wątpienia Maciek popełnił tragiczny i fatalny błąd. Ale sam też jechałem kiedyś autem ponad 150 km/h i przeżyłem. Więc bądź ostrożny w wydawaniu wyroków. Słowo plaga odnosiło się zapewne do sprawy Krzyśka Wydrzyckiego, a tutaj już w ogóle nie możemy teraz spekulować na temat braku wyobraźni.<br><hr>Tomek<br>
Komentatorzy napisał(a):Zgadzam sie z kolega, ze nie mozna - powiem wiecej - nawet nie trzeba spekulowac o braku wyobrazni, gdyz jest on ewidentny!<br><hr>m.<br>
W dupe z takim cwaniakiem. Pojeb zapierdala po mieście to ładny brak wyobraźny. A chłopaczek pojezdził troche szybkimi autami i myśli ze kozak maślak jest. Cwaniaka walił od samego początku i tyle. Za duzo we łbie sie pojebało nie inaczej.
Kto to widział żeby kurwa taki gamoń tak zapierdalał. Przepraszam za forme i słowa, ale tak niesamowicie mnie wkurwia takie popisy młodego synka ze ogień. Powienien dostac teraz ostro w dupe pedał jeden. Niech zdrowieje szybko i na ława oskarżonych pojebów go dawać. <br><hr>Wariat
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 17:18

Moze ten incydent ruszy budowę jakichkolwiek torów wyscigowych w tym kraju, nie dziwie sie ze tylu ludzi zabija się przez nadmierną prędkość chcących pobawić sie swoją maszyną- Gdzie oni mogą tak pojezdzic, jesli nie na dłuzszej prostej?? Nie dziwie sie ze tylu ludziom puszczają nerwy.. A moze poprostu w Polsce nie ma miejsca dla sportowych pojazdów i ich posiadaczy???<br><hr>car designer
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 17:28

Zadziwiające jest to, że mulda na Puławskiej, na której zginęło już całkiem sporo ludzi w identycznych sposób, nie była znana Ziętarskiemu!
Przecież tu co i raz są takie wypadki. Gazety o tym piszą, TV pokazuje. I co? Jak widać nic.<br><hr>badacznetu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 17:31

... Bo potrzebne mu było auto za 500 tys zł. Ludzie z dochodem tysiąc zł miesiecznie nie mają co do garczka włożyć a ten kupuje auto i szaleje. Nie ma Boga? Czasem się o pokorę upomina jak w środę o 22.<br><hr>Paweł z Wawy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2008, 17:37

Komentatorzy napisał(a):MACIEJ!!!! Myslalem ze jestes profesionalista a okazales sie zwyklym "dresem". Komu chciales zaszpanowac cisnac Ferrari 200km/h (jak podaja rozne zrodla) na drodze o dopuszczalnej predkosci 50km/h? Jestes osoba publiczna wiec powinienes przynajmniej troche dawac jakis przyklad innym.<br><hr>lysy-gixer<br>
Komentatorzy napisał(a):Taka wielka postać polskiej motoryzacji a jakiś chu** pisze, że: "
MACIEJ!!!! Myslalem ze jestes profesionalista a okazales sie zwyklym "dresem"
Człowieku ty masz zrytą głowę!! nikomu nie chciał przyszpanować. Widać, że nie urodiłeś się kierowcą, bo byś wiedział że prędkość jest silniejsza od wszystkiego. A czemu ma dawać przykład? Tylko dlatego ze występuje TV ?? <br><hr>SF3<br>
Moze dlatego powinien dawac przyklad pierd**** idioto, bo ogladaja go dzieciaki w telewizji.Aha i gratuluje ze Ty urodziles sie kierowca, zycze Ci podobnych sukcesow!<br><hr>lysy-gixer
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl