Prawa pełnoletniego ucznia
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
dawid 89 - Moderator
skąd to znam
pisze sobie sam usprawiedliwienia i podpisuje sie tylko nazwiskiem. jakby byl jakis bunt to przesiec tatuś podpisał
i nie narzekajcie tak na nauczycieli, trzeba wiedziec jak z którym gadać. u mnie w LO całkiem fajnie zorganizowali 3 klase. podzielili na 3 trymestry i w pierwsze 2 mialem wszystkie przedmioty a w 3 (od ferii) ucze sie tylko przedmiotów które zdaje na maturze. ostatnio nawet zamontowali nam w szkole neta bezprzewodowego i wybudowali nowiuskie boisko ze sztuczna nawierzchnia wiec nie mam na co narzekać
oby to matury panowie i panie 

Suzuki GS500E '94
-
luucan - Świeżak
tak jak ja
tylko je w elektryku.. hehe a ja jestem za dawidem 89 to jest fakt ze usprawiedliwienia powinny byc przyjmowane od 18letnich uczniow....

nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
co do usprawiedliwień, to wychowawczyni wpadła na pomysł, aby wprowadzić tylko telefoniczne
ale mamy już temat na godz wychowawczą, szopek dzięki za poparcie, pozdr

-
dawid 89 - Moderator
a ja w LO w pierwszej klasie miałem tak że przypadały 3 kobity na jednego faceta... teraz jest trochę mniej bo kilka nie zdało...
i tak prawdę mówiąc to mam ich serdecznie dosyć...nie ma możliwości zorganizowania czegokolwiek bo zawsze którejś coś nie pasuje, i robi z tego powodu wielką aferę, w klasie żyje się jak w jakimś BB albo telenoweli, głupie baby cały czas się o coś żrą, albo mają ALE do dziewczyn z innej klasy... i tak przez całe 3 lata!!! dosłownie faceci to dali by sobie po pysku, za tydzień by poszli na piwo i było by git, a tak? moda na sukces...
i na sam koniec żeby było maksimum złego są brzydkie i po części wytapetowane...
ceńcie to że macie klasy z samymi facetami, na dupy to można w weekend na miasto pójść a nie żyć z nimi po 8h dziennie, jeszcze w takim stosunku jak u mnie w klasie bo że z jedną się codziennie widywać to rozumiem ale z taką ilością to już bezsens...
i tak prawdę mówiąc to mam ich serdecznie dosyć...nie ma możliwości zorganizowania czegokolwiek bo zawsze którejś coś nie pasuje, i robi z tego powodu wielką aferę, w klasie żyje się jak w jakimś BB albo telenoweli, głupie baby cały czas się o coś żrą, albo mają ALE do dziewczyn z innej klasy... i tak przez całe 3 lata!!! dosłownie faceci to dali by sobie po pysku, za tydzień by poszli na piwo i było by git, a tak? moda na sukces...
i na sam koniec żeby było maksimum złego są brzydkie i po części wytapetowane...
ceńcie to że macie klasy z samymi facetami, na dupy to można w weekend na miasto pójść a nie żyć z nimi po 8h dziennie, jeszcze w takim stosunku jak u mnie w klasie bo że z jedną się codziennie widywać to rozumiem ale z taką ilością to już bezsens...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
U mnie jest 9 dziewczyn i 25 chłopaków (mat-fiz)
. Jako ciekawostkę dodam to, że 6 osób ma na imię Mateusz. Zawsze nie wyrabiam jak mówię Mateusz i odwraca się 4-5 osób

My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
ja mam w klasie gościa który ma tak samo na imię jak ja, koleś jak tylko usłyszy "Piotrek" przy liście obecności mówi "jestem" (robi to 2 razy za mnie i za siebie
) tym pięknym sposobem zdarza się że jestem nawet jak mnie nie ma... niestety czasem nauczyciele liczą uczniów przy sprawdzaniu listy obecności 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
czarek. - Świeżak
-
dawid 89 - Moderator
Moja klasa liczy 23 osoby, składa się w 100% z mężczyzn. Technikum gastronomiczne - profil - Kucharz
Co do Praw Ucznia Pełnoletniego, postanowiłem przejąć inicjatywę w swojej szkole, życzcie powodzenia
Pozdrawiam i dzięki za temat
Co do Praw Ucznia Pełnoletniego, postanowiłem przejąć inicjatywę w swojej szkole, życzcie powodzenia

Pozdrawiam i dzięki za temat

"Myśl pozytywnie..
To życia esencja..."
To życia esencja..."
-
PuNk - Świeżak
nie ma za co, ja też prubuje, ale wychowawczyni nie chce rozmawiac na ten temat, teraz mam miesiąć praktyk, ale kiedy wróce do szkoły to ide do dyrektora, pozdr
-
dawid 89 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2