Zobacz wÄ…tek - SRAD obrotomierz
NAS Analytics TAG

SRAD obrotomierz

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

SRAD obrotomierz

Postprzez Meciek » 22/2/2008, 20:32

Witam.Udało mi się dziś odpalić po zimie moje suzuki. Problem w tym ,że pokazuje tylko do 2tys i spada na dół dalej nie chce iść, w dodatku aku mi padło(dziwne bo trzymałem w domu) i musiałem odpalać z auta przez kable(było słychać takie strzelanie przy głównym bezpieczniku).Dodatkowo kontrolka od biegów (ta zielona) zmieniała natężenie świecenia wraz ze wzrostem obrotów. Ogólnie moto OK:D

KtoÅ›, coÅ›?
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 22/2/2008, 21:57

Wcześniej też mi pstrykał (dokładnie raz 2 miesiące temu) ale naładowałem aku i przestał. Tak więc myślę ,że tow ina aku. bardziej przejmuje się tym obrotomierzem bo to nie tania rzecz. Może ktoś wie czy w SRADZIE 600 (97r) układ chłodzący odpowietrza się sam czy trzeba szukać odpowietrznika? Pozdro
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez numberuno » 23/2/2008, 00:18

Jak ja jechałem z padniętym aku Thundercatem, to tez obrotomierz nie działał. Czasem tylko na chwilę pokazał obroty, i znowu na zero. Więc wymień na nowy i powinno wszystko chodzić.
numberuno
Świeżak

Postprzez Meciek » 23/2/2008, 08:26

numberuno napisał(a):Jak ja jechałem z padniętym aku Thundercatem, to tez obrotomierz nie działał. Czasem tylko na chwilę pokazał obroty, i znowu na zero. Więc wymień na nowy i powinno wszystko chodzić.

podniosłeś mnie na duchu:) poczekamy zobaczymy

edit: OKazało się ,że za wszystko winę ponosi Akumulator. po zakupie nowego, obrotomierz działa już dobrze a moto odpala bez problemu:D
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości

na górê