SRAD obrotomierz
• Strona 1 z 1
SRAD obrotomierz
Witam.Udało mi się dziś odpalić po zimie moje suzuki. Problem w tym ,że pokazuje tylko do 2tys i spada na dół dalej nie chce iść, w dodatku aku mi padło(dziwne bo trzymałem w domu) i musiałem odpalać z auta przez kable(było słychać takie strzelanie przy głównym bezpieczniku).Dodatkowo kontrolka od biegów (ta zielona) zmieniała natężenie świecenia wraz ze wzrostem obrotów. Ogólnie moto OK:D
KtoÅ›, coÅ›?
KtoÅ›, coÅ›?
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Wcześniej też mi pstrykał (dokładnie raz 2 miesiące temu) ale naładowałem aku i przestał. Tak więc myślę ,że tow ina aku. bardziej przejmuje się tym obrotomierzem bo to nie tania rzecz. Może ktoś wie czy w SRADZIE 600 (97r) układ chłodzący odpowietrza się sam czy trzeba szukać odpowietrznika? Pozdro
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
numberuno napisał(a):Jak ja jechałem z padniętym aku Thundercatem, to tez obrotomierz nie działał. Czasem tylko na chwilę pokazał obroty, i znowu na zero. Więc wymień na nowy i powinno wszystko chodzić.
podniosłeś mnie na duchu:) poczekamy zobaczymy
edit: OKazało się ,że za wszystko winę ponosi Akumulator. po zakupie nowego, obrotomierz działa już dobrze a moto odpala bez problemu:D
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości