POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam! Jestem Kuba, jak w nicku, tylko piszę się normalnie  Mieszkam na Pomorzu. Jestem w trakcie kursu na kat A1, moto jeszcze nie mam, ale najwyższy czas zacząć się rozglądać.
 Mieszkam na Pomorzu. Jestem w trakcie kursu na kat A1, moto jeszcze nie mam, ale najwyższy czas zacząć się rozglądać.
				 Mieszkam na Pomorzu. Jestem w trakcie kursu na kat A1, moto jeszcze nie mam, ale najwyższy czas zacząć się rozglądać.
 Mieszkam na Pomorzu. Jestem w trakcie kursu na kat A1, moto jeszcze nie mam, ale najwyższy czas zacząć się rozglądać.My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
- 

Kóba
- Świeżak
Oryginalnie nie powiem  
Witaj :>

Witaj :>
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa  (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
			programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)- 

simonw
- Mieszkaniec forum
- 

Piankowy Marynarzyk
- VIP Åšcigacz.pl
Altomaniak nigdy w życiu... można się nazwać np. "motodawca" ^^ To dużo poważniej i odpowiedzialniej brzmi  Tylko tam się nie da błędu zrobić za bardzo
 Tylko tam się nie da błędu zrobić za bardzo 
My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
- 

Kóba
- Świeżak
Cześć, Darek z tej strony. Pierwszy motocykl Wsk 175 (Kobuz), na kursie MZ 150 i obecnie posiadam Hondę CB500. Jestem z okolic Piotrkowa Tryb, ale studiuje w Wawie. Sezon już rozpoczęty, choć może lepiej powiedzieć ze nie był zakończony  .
.
Pozdrawiam

.
.
Pozdrawiam
- darek1014
- Świeżak
Witam  , nowy na forum nie jestem ale nic nie pisalem
, nowy na forum nie jestem ale nic nie pisalem  wiec zaczne od przywitania sie
 wiec zaczne od przywitania sie  . Jestem Maciek
. Jestem Maciek  ale mowia do mnie Gofer albo MIGu:), mieszkam i jezdze w Krakowie
 ale mowia do mnie Gofer albo MIGu:), mieszkam i jezdze w Krakowie  .Tu tez studiuje na PK
.Tu tez studiuje na PK  . Czym jezdzilem - stara (89r.) czyli tak jak ja bo wlasnie z tego roku jestem ale stary raczej nie jestem
. Czym jezdzilem - stara (89r.) czyli tak jak ja bo wlasnie z tego roku jestem ale stary raczej nie jestem  . Jawka 50
. Jawka 50  , wspaniala maszyna
, wspaniala maszyna  . a od pazdziernika posiadam GS500e
. a od pazdziernika posiadam GS500e   mozna go obejrzec w galerii
 mozna go obejrzec w galerii  . w przyszlosci chcialbym jezdzic.....jeszcze nie wiem
. w przyszlosci chcialbym jezdzic.....jeszcze nie wiem  , marzeniem bylo miec motocykl (majac motorower/lekki motocykl) i to marzenie sie spelnilo
, marzeniem bylo miec motocykl (majac motorower/lekki motocykl) i to marzenie sie spelnilo  , motor koloru fioletowego (nie smiac sie
, motor koloru fioletowego (nie smiac sie  ale mi sie podoba
 ale mi sie podoba  ). Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze w przyszlosci poznam wiecej znajomych z okolicy
 ). Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze w przyszlosci poznam wiecej znajomych z okolicy  .
.

, nowy na forum nie jestem ale nic nie pisalem
, nowy na forum nie jestem ale nic nie pisalem  wiec zaczne od przywitania sie
 wiec zaczne od przywitania sie  . Jestem Maciek
. Jestem Maciek  ale mowia do mnie Gofer albo MIGu:), mieszkam i jezdze w Krakowie
 ale mowia do mnie Gofer albo MIGu:), mieszkam i jezdze w Krakowie  .Tu tez studiuje na PK
.Tu tez studiuje na PK  . Czym jezdzilem - stara (89r.) czyli tak jak ja bo wlasnie z tego roku jestem ale stary raczej nie jestem
. Czym jezdzilem - stara (89r.) czyli tak jak ja bo wlasnie z tego roku jestem ale stary raczej nie jestem  . Jawka 50
. Jawka 50  , wspaniala maszyna
, wspaniala maszyna  . a od pazdziernika posiadam GS500e
. a od pazdziernika posiadam GS500e   mozna go obejrzec w galerii
 mozna go obejrzec w galerii  . w przyszlosci chcialbym jezdzic.....jeszcze nie wiem
. w przyszlosci chcialbym jezdzic.....jeszcze nie wiem  , marzeniem bylo miec motocykl (majac motorower/lekki motocykl) i to marzenie sie spelnilo
, marzeniem bylo miec motocykl (majac motorower/lekki motocykl) i to marzenie sie spelnilo  , motor koloru fioletowego (nie smiac sie
, motor koloru fioletowego (nie smiac sie  ale mi sie podoba
 ale mi sie podoba  ). Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze w przyszlosci poznam wiecej znajomych z okolicy
 ). Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze w przyszlosci poznam wiecej znajomych z okolicy  .
.Ostatnio edytowano 20/6/2011, 17:01 przez MIG, łącznie edytowano 1 raz

- MIG
- Świeżak
witam
siemanko
Mam na imię Paweł, mieszkam w Warszawie.
kupiłem vtr sp1. Czekam na cieplejsze dni i na koło.
pozdrawiam
do zobaczenia na drodze

Mam na imię Paweł, mieszkam w Warszawie.
kupiłem vtr sp1. Czekam na cieplejsze dni i na koło.
pozdrawiam
do zobaczenia na drodze
- vtr1000sp1
- Świeżak
witam wszystkich motonitów:)
witam was wszystkich, jestem Sławek, dla kumpli Samson:P na budziku stukneło mi juz jakies 25 wiosen. Moto jakim sie przemieszczam to wspaniała Yamaha FJ 1200:) POZDRAWIAM

- songorider
- Świeżak
Witam, nowych i "starych" imie moje to Maciej jestem z Poznania , mowiÄ… na mnie rati, 30 latek na karku i wlasnie kupuje moj pierwszy ale jakze wyczekiwany  motr.
Tylko nie wiem czy shadow VT 750 czy intrudera C 800.Pozdrawiam

Tylko nie wiem czy shadow VT 750 czy intrudera C 800.Pozdrawiam
- maciejrati
- Świeżak
No cześć ;p
Ja mam na imię Paweł, jeżdżę od 14 roku życia, a lat mam 19. Najpierw miałem Komara, Simsona S51, a teraz Sachs Mad Ass 50 (którego akurat sprzedaję). W zeszłym roku zrobiłem prawo jazdy kat. A, więc na ten sezon chcę kupić jakiś motór;] Rozglądam się głównie za Suzuki GS500 i Kawasaki GPZ500, chociaż bardzo ucieszyłbym się z Kawy ZXR 400 albo 750 ;D Motor marzeń? Honda VFR albo niski, gruby, długi customowy chopper, na którego może kiedyś będzie mnie stać ;D
Witam Was wszystkich i mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy na drodze ;] pzdr!
				Ja mam na imię Paweł, jeżdżę od 14 roku życia, a lat mam 19. Najpierw miałem Komara, Simsona S51, a teraz Sachs Mad Ass 50 (którego akurat sprzedaję). W zeszłym roku zrobiłem prawo jazdy kat. A, więc na ten sezon chcę kupić jakiś motór;] Rozglądam się głównie za Suzuki GS500 i Kawasaki GPZ500, chociaż bardzo ucieszyłbym się z Kawy ZXR 400 albo 750 ;D Motor marzeń? Honda VFR albo niski, gruby, długi customowy chopper, na którego może kiedyś będzie mnie stać ;D
Witam Was wszystkich i mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy na drodze ;] pzdr!
Żelazo nie klęka.
			- 

paweu
- Świeżak
Witam!!! Bartłomiej z tej strony. Lat 19. Mieszkam w Radziwiłłowie k/Skierniewic Jestem tu nowy więc się przedstawiam... Na razie moja przygoda z motocyklami jest na etapie zakupu motocykla... Pragnę kupić Hondę CB 500.  Jeśli ktoś taką ma zamiar sprzedać to proszę o info. Z góry dziękuje. Pozdrawiam

- cb fan
- Świeżak
Witam!!! Bartłomiej z tej strony. Lat 19. Mieszkam w Radziwiłłowie k/Skierniewic Jestem tu nowy więc się przedstawiam... Na razie moja przygoda z motocyklami jest na etapie zakupu motocykla... Pragnę kupić Hondę CB 500.  Jeśli ktoś taką ma zamiar sprzedać to proszę o info. Z góry dziękuje. Pozdrawiam

- cb fan
- Świeżak
Witam,
Mam na imię Tomek - znajomi mówią Smoq ( chyba przez charakterek )  mam 23 lata, jeżdżę od poprzedniego sezonu na Fazerze 600, pochodzę z Kielc a studiuję i pracuję  w Krakowie, interesuję się techniką, mechaniką, sportem - jednym słowem standard
 )  mam 23 lata, jeżdżę od poprzedniego sezonu na Fazerze 600, pochodzę z Kielc a studiuję i pracuję  w Krakowie, interesuję się techniką, mechaniką, sportem - jednym słowem standard    
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie
				Mam na imię Tomek - znajomi mówią Smoq ( chyba przez charakterek
 )  mam 23 lata, jeżdżę od poprzedniego sezonu na Fazerze 600, pochodzę z Kielc a studiuję i pracuję  w Krakowie, interesuję się techniką, mechaniką, sportem - jednym słowem standard
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie
brak podpisu to też podpis 

- 

Smoq
- Świeżak
Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Cześć!
Jestem Stachu.
z Poznania
od zawsze rowerem albo środkami komunikajci miejskiej, rzadko samochodem
o właśnie... po to tu jestem Chciałbym zacząć przygodę z motocyklami.  Przeryłem forum w poszukiwaniu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, ale niestety... Szukam motocykla (najlepiej 125) do jazdy na codzień po mieście i no odrobinę weekendowego szaleństwa
 Chciałbym zacząć przygodę z motocyklami.  Przeryłem forum w poszukiwaniu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, ale niestety... Szukam motocykla (najlepiej 125) do jazdy na codzień po mieście i no odrobinę weekendowego szaleństwa  Nie zależy mi tak bardzo na osiągach, ale nie chcę też skutera - raczej coś z charakterem.
 Nie zależy mi tak bardzo na osiągach, ale nie chcę też skutera - raczej coś z charakterem. 
Właściwie to tym co by mi najbardziej odpowiadało jest Honda CBR. Mało pali, nie wymaga częstych remontów, ładny dźwięk. Byłoby super gdyby nie to, że mam 193 cm wzrostu i obawiam się, że CBR'ka może być za mała.
Czy NSR'ka byłaby odpowiedniejsza? A może coś zupełnie innego...? Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdrawiam,
Stachu
P.S. Jeśli przeoczyłem jakiś już istniejący temat to z góry przepraszam. A może ten post powinien znaleźć się w innym dziale?

Jestem Stachu.
skad jest
z Poznania
od kiedy. czym jezdzil, jezdzi
od zawsze rowerem albo środkami komunikajci miejskiej, rzadko samochodem
lub chcialby jezdzic
itd
o właśnie... po to tu jestem
 Chciałbym zacząć przygodę z motocyklami.  Przeryłem forum w poszukiwaniu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, ale niestety... Szukam motocykla (najlepiej 125) do jazdy na codzień po mieście i no odrobinę weekendowego szaleństwa
 Chciałbym zacząć przygodę z motocyklami.  Przeryłem forum w poszukiwaniu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, ale niestety... Szukam motocykla (najlepiej 125) do jazdy na codzień po mieście i no odrobinę weekendowego szaleństwa  Nie zależy mi tak bardzo na osiągach, ale nie chcę też skutera - raczej coś z charakterem.
 Nie zależy mi tak bardzo na osiągach, ale nie chcę też skutera - raczej coś z charakterem. 
Właściwie to tym co by mi najbardziej odpowiadało jest Honda CBR. Mało pali, nie wymaga częstych remontów, ładny dźwięk. Byłoby super gdyby nie to, że mam 193 cm wzrostu i obawiam się, że CBR'ka może być za mała.
Czy NSR'ka byłaby odpowiedniejsza? A może coś zupełnie innego...? Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdrawiam,
Stachu
P.S. Jeśli przeoczyłem jakiś już istniejący temat to z góry przepraszam. A może ten post powinien znaleźć się w innym dziale?
- st-ko
- Świeżak
witam wszystkich tych jezdzacych i tych nie jezdzacych. jestem swiezak z okolic kartuz i smigam xj-a 900.czy ktos zna jakis termin  najblizszej imprezki motocyklowej bo juz sie nie moge doczekac. 

- Załączniki
- 
		- TapetaprogramuInternetExplorer.jpg (97.96 KiB) PrzeglÄ…dane 3633 razy

- tomek6320
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości