POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam wszystkich. Wrocław. Pierwszy gs500f. Wczesniej wigry3 i yamaszka na kursie prawka:))) Jutro sobota - wolne - a do tego ma być bezdeszczowo i ciepło...
)) Pozdrawiam

jedż szybciej, zmierzasz tam gdzie rodzą sie marzenia
- chili
- Świeżak
Hej. Mam na imię Mateusz. Aktualnie mam 17 lat i nie mogę się doczekać 18-stki. Wcześniej miałem Rometa 3 z polskim silnikiem, następnie Jawkę 50.
Teraz mam chęć na coś większego
Myślę o MZ 251 ale co będzie pokaże czas. Mieszkam w Wólce Gieraszowskiej. Pozdro
Teraz mam chęć na coś większego

- Załączniki
-
- Mateusz3.JPG (12.22 KiB) PrzeglÄ…dane 3387 razy
- Mateo_rider_1991
- Świeżak
dlugo pracowales w paincie nad wrzuceniem tego logo na fotke?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
wlasnie ciekawe jak dlugo ale prawie doskonale:D
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Czesc, jestem Wojtek mam 14 lat. Jestem z Białegostoku. Mam Rometa Komara od urodzenia
w tej chwili nie na chodzie . Planuje kupic jakis skuter, a do osiemnastki chcialbym jezdzic jakas Aprilia SR50 Factory, Yamaha Aerox czy Gilera Runner, a pozniej hmm yamaha r1 by mi wystarczala, ale wolalbym jakis samochodzik np. Merca S nawet w220 . Pozdrawiam

- 77wo0jtus77
- Świeżak
Yamaha tundercat
Witam wszystkich nazywam sie Karol ale większość ludzi mówi do mnie JEŻU. o sobie można by wiele pisać ...... jeżeli chodzi o motorki to od dzieciaka byłem konkretnie zakręcony pod tym względem . \moja kariera zaczęła sie dosyć nietypowo bo w wieku 9 lat i to na CZ 175 ( jak ktoś zna tego sprzęta to będzie wiedział że miałem małe problemy wsiadaniem itd...... drewniana ławeczka wiele razy sie przydała;-)))))) później przyszedł czas na CB 400N i przyznam ze wspominam z wielką łezką w oku... świetna maszyna i przygody z nią związane.... ale niestety rocznikiem dorównywała mojemu (1984) i przyszedł czas na zmianę... Obecnie jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem Yamahy Tundercat z 2003r i powiem że strasznie kręci mnie narazie jej użytkowanie,,,,
To jeszcze wspomnę coś o sobie urzęduje sobie w Warszawce i jak tylko aura pozwala śmigam sobie gdzie mnie dwa koła poniosą... przyznam że nie mam wielu kumpli ( nie wykluczam piękniejszej części naszego społęczeństwa..) z którymi mógłbym pozwiedzać jakieś piękne zakątki naszego kraju jak i nie tylko.( tak dodam że na lato szykuję jakąś miła przejażdżkę --- nie do końca jeszcze sprecyzowaną ....może CZECHY, SłOWCJA. CHOWACJA,...)SIę ZOBACZY..... śmigam sobie razem z moją Malutka piękna Panią która ostatnimi czasy podobnie wkręciła sie w podróżowanie z wiatrem we włosach.... to może wystarczy tak czy inaczej liczę na kontakt ze strony ludzisków którzy chcieliby sobie razem pośmigać ( a może też masz Tndercata odezwij sie ) POZDRAWIAM
To jeszcze wspomnę coś o sobie urzęduje sobie w Warszawce i jak tylko aura pozwala śmigam sobie gdzie mnie dwa koła poniosą... przyznam że nie mam wielu kumpli ( nie wykluczam piękniejszej części naszego społęczeństwa..) z którymi mógłbym pozwiedzać jakieś piękne zakątki naszego kraju jak i nie tylko.( tak dodam że na lato szykuję jakąś miła przejażdżkę --- nie do końca jeszcze sprecyzowaną ....może CZECHY, SłOWCJA. CHOWACJA,...)SIę ZOBACZY..... śmigam sobie razem z moją Malutka piękna Panią która ostatnimi czasy podobnie wkręciła sie w podróżowanie z wiatrem we włosach.... to może wystarczy tak czy inaczej liczę na kontakt ze strony ludzisków którzy chcieliby sobie razem pośmigać ( a może też masz Tndercata odezwij sie ) POZDRAWIAM
JEÅ»-U
- KAROL JEŻU
- Świeżak
Helo^^ Jestem Paweł, ale mowcie mi Kraki - tak sie przyjeło. mam 16 lat, oczywiscie moje zainteresowanie to glownie Motoryzacja oraz Muzyka (rock&metal) Obecnie jestem na kupnie moto, poszukuje czegos z mocą oraz zeby cacko bylo solidne. Pozdrawiam xD
-
KrakiBandzior - Świeżak
Witam!
Jestem Krzysiek ale generalnie wszyscy mówią do mnie Kleniu. Mam 18lat i od maleńkości mieszkam w stolicy
Motocyklami jestem zkręcony od jakiś 3lat, ale niestety w moim krótkim życiu i z dość pesymistycznym nastawieniem rodziców do moto nie mialem okazji posiadać żadnego sprzętu.
Teraz nieuchronnie zbliża się czas zakupu pierwszego motocykla, nie wiem na ile pozwolą mi fundusze, gdyż zarabiać na spełnienie mażeń musze sam :p mam w planach zakup Hondy cbf 500 ale może ulec zmianie
W dużym skrócie tak to wygląda
Pozdrawiam!

Jestem Krzysiek ale generalnie wszyscy mówią do mnie Kleniu. Mam 18lat i od maleńkości mieszkam w stolicy

Motocyklami jestem zkręcony od jakiś 3lat, ale niestety w moim krótkim życiu i z dość pesymistycznym nastawieniem rodziców do moto nie mialem okazji posiadać żadnego sprzętu.

Teraz nieuchronnie zbliża się czas zakupu pierwszego motocykla, nie wiem na ile pozwolą mi fundusze, gdyż zarabiać na spełnienie mażeń musze sam :p mam w planach zakup Hondy cbf 500 ale może ulec zmianie

W dużym skrócie tak to wygląda

Pozdrawiam!
Suzuki GSF 650 Bandit 06' --> Suzuki SV 650 08'
-
kleniu - Świeżak
77wo0jtus77 napisał(a):a pozniej hmm yamaha r1 by mi wystarczala, ale wolalbym jakis samochodzik np. Merca S nawet w220 . Pozdrawiam
Dobrze się czujesz, czy żartujesz?
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Witam wszystkich. Nazywam się Paweł, mam 17 lat i jestem z Pszczyny. Dotąd jeździłem Gn 125 i 250. Mam jeszcze Yamahe Xv 125, ale następna moje moto (razem z prawkiem A) to na 90% będzie CBR-a F3. W przyszłości maży mi się nówka R1...
PS. Jak puszka to tylko Veyron

PS. Jak puszka to tylko Veyron

-
zephyr47 - Bywalec
Witam!
Mieszkam w Sosnowcu. Mam na imiÄ™ Tomek. 1986r.
Moim marzeniem jest Suzuki GSX1400
[url]
[/url]
Póki co jednak, poszukuje Hondy CB500, gdyż gustuję w Naked Bike'ach, a Honda jest właśnie takim klasycznym motorkiem, i myślę odpowiednim do nauki..
Na co dzień pracuję zawodowo...
Planuję zwiedzić europę swoim pierwszym motocyklem... Mam nadzieję ze się uda
Pozdrawiam, i szerokiej drogi!!
Tomek
Mieszkam w Sosnowcu. Mam na imiÄ™ Tomek. 1986r.
Moim marzeniem jest Suzuki GSX1400
[url]

Póki co jednak, poszukuje Hondy CB500, gdyż gustuję w Naked Bike'ach, a Honda jest właśnie takim klasycznym motorkiem, i myślę odpowiednim do nauki..
Na co dzień pracuję zawodowo...
Planuję zwiedzić europę swoim pierwszym motocyklem... Mam nadzieję ze się uda

Pozdrawiam, i szerokiej drogi!!
Tomek
-
wolverine-x - Świeżak
A ja nie od zawsze ale dlugo, tak ze 40 lat.
Nazywam sie Adam M. i moderuje mechanike motocyklowa na Forum Motocyklistow.
Na razie FM sie przenosi wiec poudzielam sie troche u was w tym samym temacie.
Jak slusznie przypuszczacie musze miec kolo 60 lat i mieszkam w Ontario, Kanada
Moje hobby to mechanika starych anglikow.
Swoja droga ciekawym czy ktos to wogole czyta
Adam M.

Adam M.
- Adam M.
- VIP Åšcigacz.pl
Adam M. napisał(a):A ja nie od zawsze ale dlugo, tak ze 40 lat.
Adam M.
czasami czyta, wreszcie ktoÅ› normalny wchodzi na forum : )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Witam, mam na imie Dominik jestem z malopolski a dokladnie z Zakliczyna okolice Tarnowa, 28 lat na karku, motryzacja interesowalem sie od dawna i w koncu udalo mi sie kupic moja ukochana honde cbr 600 f-3, obecnie mieszkam i pracuje za granica ale tylko kiedy mam czas jade do polski zeby choc troche pokrecic sie po okolicy i przez jakis czas naprawde poczuc sie wolny
-
savage80 - Świeżak
Witam. Mam na imię Adrian, mieszkam w Wielkopolsce. Interesuję się jednośladami i informatyką... Jeszcze nie mam swojego moto lecz w tym roku zdaje na kartę motorowerową i kupuje wymarzone moto:D Zapomniałem dodać, że mam 14lat.
-
kynolog - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości