scigacz.pl jedyne dobre forum?
bo ma 15 śrub...przynajmniej tyle doliczył, reszty nie widac bo chyba zaszyli w srodku
Nie no ...nie łapcie sie za slowka bo to bez sensu - polamał sie nie połamał...nie wazne...miał opis taki czy inny...przecież nikogo do jasnej nie obrazał napisem, nie było tam słow uwazanych za obelzywe....bo nie na miejscu...a co tu q...jest w takim razie na miejscu. Zaczyna mi sie wydawac, ze nie na miejscu to co poniektórzy mają zwoje mózgowe i bawią sie w bogów. Czyżby efekt pochopnego rozdawania uprawnień? Tak to wygląda. jednym wolno wiele innym nie wolno miec normalnego podpisu. Spoyler...przywracaj podpis jak masz na to ochote - nie ma w nim nic niezgodnego z regulaminem - jezeli ktoś ci go usunie, dostaniesz bana....cokolwiek to tylko pokaze kto administruje forum...i to nie bedzie blask chwały w tym momencie

Nie no ...nie łapcie sie za slowka bo to bez sensu - polamał sie nie połamał...nie wazne...miał opis taki czy inny...przecież nikogo do jasnej nie obrazał napisem, nie było tam słow uwazanych za obelzywe....bo nie na miejscu...a co tu q...jest w takim razie na miejscu. Zaczyna mi sie wydawac, ze nie na miejscu to co poniektórzy mają zwoje mózgowe i bawią sie w bogów. Czyżby efekt pochopnego rozdawania uprawnień? Tak to wygląda. jednym wolno wiele innym nie wolno miec normalnego podpisu. Spoyler...przywracaj podpis jak masz na to ochote - nie ma w nim nic niezgodnego z regulaminem - jezeli ktoś ci go usunie, dostaniesz bana....cokolwiek to tylko pokaze kto administruje forum...i to nie bedzie blask chwały w tym momencie

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Sluchaj Lukas no... ja tez jestem zdania ze mozna wszystko powiedziec w normalny cywilizowany sposob i zwrocic uwage delikatnie.
Nie bede podejmowal sie rozstrzygniecia tej kwestii, po prostu ja osobiscie odebralem to tak srednio... jak delikatna kpina, zat z ludzi poszkodowanych w wypadkach ktorzy na swoje nieszczescie przezyli...
Nie bede podejmowal sie rozstrzygniecia tej kwestii, po prostu ja osobiscie odebralem to tak srednio... jak delikatna kpina, zat z ludzi poszkodowanych w wypadkach ktorzy na swoje nieszczescie przezyli...
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Czy na prawde nie szkoda wam czasu na slowne przepychanki?
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
LukasBST napisał(a):Na odkurzaczu sie tak zalatwic to trzeba miec talent albo ogromnego pecha,cos jak sprite i pragnienie.A i w jaki sposob mozesz chodzic o kulach skoro masz polamana lewa reke?
Na jakim do cholery odkurzaczu?! Dlaczego obrazasz inna osobe najwyrazniej majac zerowe pojecie czym jezdzi? I zycze Ci, zebys nigdy nie mial powaznego wypadku na ODKURZACZU. Nawet na takim gownie mozna sobie niezlej kaszany narobic. Widze, ze zaczynasz coraz bardziej sie na forum rozsierdzac, Lukas. Gadasz byle co, ale zeby tylko sie przypodobac przeciwnikom Spoylera. Ogarnij sie.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
W cytowanym, Lukas.
1. Insynuacja, ze Spoyler jezdzi na odkurzaczu o wydzwieku co najmniej wrednym. Dla Twojej wiadomosci - Spoyler NIE jezdzi odkurzaczem. Wiec od razu dodajemy mowienie nieprawdy.
2. Porownianie do reklamy Sprite'a najwyrazniej o znaczeniu majacym podwazyc poziom intelektualny Spoylera.
3. Proba ponizenia Spoylera poprzez zagranie z teza "jak mozesz chodzic o kulach, skoro masz polamana reke". Spoyler sam napisal, ze ledwo z bolu daje rade, wiec na to wyglada, ze jednak probuje to zrobic.
Nie oskarzam Cie o jakas wielka obraze majestatu, ale ten tekst zalatywal wyjatkowo dobitnie nieudana proba ponizenia forumowicza.
1. Insynuacja, ze Spoyler jezdzi na odkurzaczu o wydzwieku co najmniej wrednym. Dla Twojej wiadomosci - Spoyler NIE jezdzi odkurzaczem. Wiec od razu dodajemy mowienie nieprawdy.
2. Porownianie do reklamy Sprite'a najwyrazniej o znaczeniu majacym podwazyc poziom intelektualny Spoylera.
3. Proba ponizenia Spoylera poprzez zagranie z teza "jak mozesz chodzic o kulach, skoro masz polamana reke". Spoyler sam napisal, ze ledwo z bolu daje rade, wiec na to wyglada, ze jednak probuje to zrobic.
Nie oskarzam Cie o jakas wielka obraze majestatu, ale ten tekst zalatywal wyjatkowo dobitnie nieudana proba ponizenia forumowicza.
-
Ok, ja rozumiem o co Ci chodzi. Pewnie uwazasz, ze tekst Spoylera to jedna wielka sciema w celu uzyskania wspolczucia. Ok, ale mogles to napisac w ten sposob, a nie probowac go ponizyc mowiac nieprawde. Bo zaraz sie Spoyler odezwie i bedzie wielka awantura o to, ze go bezpodstawnie obrazasz.. Zwroc uwage na jego wiek, Lukas 

-
dzieki Patty. ale ja jednego nie rozumiem... po co mam w was wzbudzac wspolczucie? po co? co mi to da? nie napisalem tego zeby to robic. myslalem ze w opisie mozan wyrazic swoje uczucia, wnioski, przemyslenia(jak na gg)...
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
spoyler92 napisał(a):po co mam w was wzbudzac wspolczucie?
Myslelismy, ze sam nam na to pytanie odpowiesz.
-
NIE CHCE WASZEGO WSPOLCZUCIA!
jasne?
jasne?
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Czy to jest forum motocyklistów, czy może dzieci na odkurzaczach?
Bo ci drudzy zaczynają zdobywać większość, dział skutery już nie wystarcza.
Bo ci drudzy zaczynają zdobywać większość, dział skutery już nie wystarcza.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
spoyler ogranij siÄ™! podlizywaniem sie ani struganiem bohatera nie zdobedziesz przyjaciol
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości