scigacz.pl jedyne dobre forum?
melvin napisał(a):Evil wrócił
wrucil wrucil i jzu ludzi chec bic:D
moze wkoncu on pozadek zaprowadzi:P
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
evil napisał(a):jak coś o mnie piszesz, to chociaż z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny i poprawnie ortograficznie, scyzoryku...
dobra juz luz;) nie ma sie o co scinac;)
OstraJazda jest ok;) pasi?
a jest ok bo ja tam jestem zalogowany;):P
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
spoyler92 napisał(a):a jest ok bo ja tam jestem zalogowany;):P

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Korek zna pitera... O jezu
Kiedy bedzie reaktywacja ?:P

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
gelo007 napisał(a):Myślałem, że spoyler bana dostał.
a za co mialem dostac bana? nikomu nie ublizeylem ani nic. bana dostal bodajze szynszyl czy jak mu tam bylo.
-
spoyler92 - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
ehhh... to jak juz nie chcecie zasmiecac tego forum to nie piszcie w tym temacie. bo od tematu odbiegliscie juz przy 2 stronie. wiec proponuje zamknac i zablokowac ten temat.
-
spoyler92 - Świeżak
No i to jest ewidentny przykałd..zamiast sie odpimpusiac od kolesia to nie dosc ze jadą jeden po drugim, w sposób uragający wszelkim regulaminom to co jeden za admina chce robic i banować...a buraki cukrowe kopac na pole! Se chlopaczyna napisal co napisał, bo moze i miał trudne poczatki albo..dziecinstow...cokolwiek...wyraził swoje zdanie i jak sie ktoś z nim nie zgadza to se niech to tutaj napisze nawet zgodnie ze słownictwem ,kurde Waldusia Kiepskiego no nie. A nie porzadek robic jeden z drugim chce a nie myśli że syf robi wiekszy tylko...Nie mata nic do powiedzenia w temacie to mordki w kubełki i pisac tam, gdzie mozecie uzewnetrznić (to słowo może byc za trudne dla paru sztuk tutaj) swoje talenta albo ich brak.
Pozdr.
Spoyler, powitał Cię ktoś tu normalnie chociaż? nieeee...no to witaj..od dziś Twoje zycie stanie się jeszcze trudniejsze
A co ty taki pesymistyczny opis masz?
Pozdr.
Spoyler, powitał Cię ktoś tu normalnie chociaż? nieeee...no to witaj..od dziś Twoje zycie stanie się jeszcze trudniejsze

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco napisał(a):No i to jest ewidentny przykałd..zamiast sie odpimpusiac od kolesia to nie dosc ze jadą jeden po drugim, w sposób uragający wszelkim regulaminom to co jeden za admina chce robic i banować...a buraki cukrowe kopac na pole! Se chlopaczyna napisal co napisał, bo moze i miał trudne poczatki albo..dziecinstow...cokolwiek...wyraził swoje zdanie i jak sie ktoś z nim nie zgadza to se niech to tutaj napisze nawet zgodnie ze słownictwem ,kurde Waldusia Kiepskiego no nie. A nie porzadek robic jeden z drugim chce a nie myśli że syf robi wiekszy tylko...Nie mata nic do powiedzenia w temacie to mordki w kubełki i pisac tam, gdzie mozecie uzewnetrznić (to słowo może byc za trudne dla paru sztuk tutaj) swoje talenta albo ich brak.
Pozdr.
Spoyler, powitał Cię ktoś tu normalnie chociaż? nieeee...no to witaj..od dziś Twoje zycie stanie się jeszcze trudniejszeA co ty taki pesymistyczny opis masz?
dzieki bardzo:)
no naszczesci bylo pare milych osob:)
a pesymistyczny opis mam bo w obote spadlem z moto jak jechalem na kole i mam powysuwane kregi(przez co nie chodze;/ troche o kulach ale starsznie boli;/) i polamana lewa reke i dlon;/
-
spoyler92 - Świeżak
Grubas napisał(a):spoyler92 napisał(a): starsznie boli;/) i polamana lewa reke i dlon;/
Qrna nie wytrzymaÅ‚em… to chyba psipsiorkiem piszesz na klawiaturze te gÅ‚upoty.
prawa reka.
-
spoyler92 - Świeżak
bo ma 15 śrub...przynajmniej tyle doliczył, reszty nie widac bo chyba zaszyli w srodku
Nie no ...nie łapcie sie za slowka bo to bez sensu - polamał sie nie połamał...nie wazne...miał opis taki czy inny...przecież nikogo do jasnej nie obrazał napisem, nie było tam słow uwazanych za obelzywe....bo nie na miejscu...a co tu q...jest w takim razie na miejscu. Zaczyna mi sie wydawac, ze nie na miejscu to co poniektórzy mają zwoje mózgowe i bawią sie w bogów. Czyżby efekt pochopnego rozdawania uprawnień? Tak to wygląda. jednym wolno wiele innym nie wolno miec normalnego podpisu. Spoyler...przywracaj podpis jak masz na to ochote - nie ma w nim nic niezgodnego z regulaminem - jezeli ktoś ci go usunie, dostaniesz bana....cokolwiek to tylko pokaze kto administruje forum...i to nie bedzie blask chwały w tym momencie

Nie no ...nie łapcie sie za slowka bo to bez sensu - polamał sie nie połamał...nie wazne...miał opis taki czy inny...przecież nikogo do jasnej nie obrazał napisem, nie było tam słow uwazanych za obelzywe....bo nie na miejscu...a co tu q...jest w takim razie na miejscu. Zaczyna mi sie wydawac, ze nie na miejscu to co poniektórzy mają zwoje mózgowe i bawią sie w bogów. Czyżby efekt pochopnego rozdawania uprawnień? Tak to wygląda. jednym wolno wiele innym nie wolno miec normalnego podpisu. Spoyler...przywracaj podpis jak masz na to ochote - nie ma w nim nic niezgodnego z regulaminem - jezeli ktoś ci go usunie, dostaniesz bana....cokolwiek to tylko pokaze kto administruje forum...i to nie bedzie blask chwały w tym momencie

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości