POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Siema!
Mam na imie Marcin,mam 21 lat. Mieszkam w Krakowie a pochodze z Wadowic. Pierwszy pojazd dostałem kiedy miłej jakieś 5-6lat od znajomego był to gokart z silnikiem wsk125(mam go do dziś)później była jawka50, wsk125, Mz150, i pare innych dziwnych pojazdów a teraz kupiłem w listopadzie YAMAHE THUNDERCAT 97.(jak widać avatarze). Są 2 motory które bym chcial w przyszłości i o jakich marze ale na razie mnie na nie nie stać:
1.Yamaha R1
2.Honda Fireblade 900rr
Chciałbym poznać kogoś z Krakowa lub okolic wadowic ponieważ nie znam nikogo. Chętnie wstąpie do jakiegoś fanklubu albo coś w tym stylu. P.S. Byle do wiosny
Mam na imie Marcin,mam 21 lat. Mieszkam w Krakowie a pochodze z Wadowic. Pierwszy pojazd dostałem kiedy miłej jakieś 5-6lat od znajomego był to gokart z silnikiem wsk125(mam go do dziś)później była jawka50, wsk125, Mz150, i pare innych dziwnych pojazdów a teraz kupiłem w listopadzie YAMAHE THUNDERCAT 97.(jak widać avatarze). Są 2 motory które bym chcial w przyszłości i o jakich marze ale na razie mnie na nie nie stać:
1.Yamaha R1
2.Honda Fireblade 900rr
Chciałbym poznać kogoś z Krakowa lub okolic wadowic ponieważ nie znam nikogo. Chętnie wstąpie do jakiegoś fanklubu albo coś w tym stylu. P.S. Byle do wiosny

Umiesz liczyć licz na siebie twoje szczęście innych jebie 

-
wboy - Świeżak
Cześć!
imię: Sławek
ksywa: ostry
miasto: Norfolk, UK wcześniej Szczecin
jeżdżę BMW K1200R
chętni na polatanie - proszę o posty na forum 'emigrantów'
pozdro dla wszystkich i byle do wiosny bo jazda w cieplych gaciach to zadna frajda
imię: Sławek
ksywa: ostry
miasto: Norfolk, UK wcześniej Szczecin
jeżdżę BMW K1200R
chętni na polatanie - proszę o posty na forum 'emigrantów'
pozdro dla wszystkich i byle do wiosny bo jazda w cieplych gaciach to zadna frajda

-
ostrye - Świeżak
Czesc.Mam na imie Pawel.Mieszkam od trzech lat w Londynie.Prawo jazdy na motor mam od pol roku.Na razie smigam na Hondzie CBR 125R,ale w wakacje zmieniam na Suzuki GSX-R 600.
- Załączniki
-
- S4021341.JPG (233.52 KiB) Przeglądane 3256 razy
-
Mynemo - Świeżak
WItam
Czesc wszystkim mam na imie Tomek mam 20 lat ;] przygode z motocyklem zaczynam wlasciwie teraz poniewaz nigdy nie bylo mnie stac na wymarzoną maszyne teraz jest to mozliwe ;] aktualnie posiadam Fz6N z 2005 roku w kolorze srebnym , narazie nie mysle o zmianie maszyny gdyz trzeba nabrac doswiadczenia i respektu do mocy silnika ktory znaduje sie podemna heh;] no i to by bylo na tyle o mnie :} pozdrawiam i zycze udanego sezonu ktory mam nadzieje zacznie sie juz nie bawem ;] hehe 

Fz6 2005> Gsx-r 1000 K4 LIMITED EDITION
- Sopel3241
- Świeżak
Witam
Nazywam się Łukasz pochodze z Łańcuta , lecz obecnie ucze sie w krakowie . Na chwile obecna posiadam cbr1100 xx . Na wiekszych motocyklach to bedzie dopiero moj 3 sezon . Chetnie poznam motocyklistow/stki chetnych na wypady z Krakowa lub Rzeszowa .
Nazywam się Łukasz pochodze z Łańcuta , lecz obecnie ucze sie w krakowie . Na chwile obecna posiadam cbr1100 xx . Na wiekszych motocyklach to bedzie dopiero moj 3 sezon . Chetnie poznam motocyklistow/stki chetnych na wypady z Krakowa lub Rzeszowa .

-
Machoney - Świeżak
Witam.
Jestem bartek lat 14.Interesuje sie motocyklami i informatyką.
Moto narazie nie mam na wiosne planuje zakup Yamahy TZR 50
pozdro for all
Jestem bartek lat 14.Interesuje sie motocyklami i informatyką.
Moto narazie nie mam na wiosne planuje zakup Yamahy TZR 50
pozdro for all
-
Bartorex70 - Świeżak
Strzałeczka mam na imię Damian mam 15 lat pierwszym moim motorem był komarek wujka ale w końcu sie znudził później przesiadłem sie na WSK 125 ojca a po drodze zaliczyłem jeszcze SHL125 Dziadka chciałbym sobie kupić Hondę MBX80...>>Pochodzę z Gawłuszowic na Podkarpaciu mój ulubiony kolor to czerwony i czarny!!!<<
- Dama15
- Świeżak
Strzałeczka mam na imię Damian mam 15 lat pierwszym moim motorem był komarek wujka ale w końcu sie znudził później przesiadłem sie na WSK 125 ojca a po drodze zaliczyłem jeszcze SHL125 Dziadka chciałbym sobie kupić Hondę MBX80...>>Pochodzę z Gawłuszowic na Podkarpaciu mój ulubiony kolor to czerwony i czarny!!!<<
- Dama15
- Świeżak
- Dama15
- Świeżak
Nowy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam nazywam się Marcin,mam 24 latka jestem z Sanok!!!!Jeżdze Kawą zx6r!!!!!!Pozdrawiam
- Zipera801
- Świeżak
Witam jestem nowy!!!!!
Nazywam się Marcin mam 24 lata i Pochodzę z Sanoka!!!Jeżdze na Kawię zx6r!!!Pozdrawiam

- Zipera801
- Świeżak