Kto następny???
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
wróciłem
tęskniliście??? chyba tak(albo i nie...)
widzę że tu mała wojna wybuchła
proponuję żeby wszyscy przybili sobie piątkę na zgodę, zaczęli sie stosować do regulaminu forum i będzie git, my nie róbmy offtopów i będzie porządek
modzi i admini nie będą mieli problemów z usuwaniem tematów i ich blokowaniem, poza tym polecam każdemu kto za dużo sobie pozwala na forum, bana na otrzeźwienie umysłu, zupełnie inaczej czyta się forum z perspektywy osoby którą wykluczono ze społeczności forum (nawet na kilka dni)
ps. dzięki wielkie dla tych którzy opowiedzieli się po mojej stronie w ostatnim czasie, pozdro terror

proponuję żeby wszyscy przybili sobie piątkę na zgodę, zaczęli sie stosować do regulaminu forum i będzie git, my nie róbmy offtopów i będzie porządek

ps. dzięki wielkie dla tych którzy opowiedzieli się po mojej stronie w ostatnim czasie, pozdro terror

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Następnym razem proponuje skopać trola a nie sprowokowaną przez trola osobę
Welcome back melvin

"Bo każdy inny motocykl jest tylko PRAWIE tak dobry jak HONDA"
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
-
indor - Świeżak
melvin napisał(a):wróciłemtęskniliście??? chyba tak(albo i nie...)
widzę że tu mała wojna wybuchła
proponuję żeby wszyscy przybili sobie piątkę na zgodę, zaczęli sie stosować do regulaminu forum i będzie git, my nie róbmy offtopów i będzie porządekmodzi i admini nie będą mieli problemów z usuwaniem tematów i ich blokowaniem, poza tym polecam każdemu kto za dużo sobie pozwala na forum, bana na otrzeźwienie umysłu, zupełnie inaczej czyta się forum z perspektywy osoby którą wykluczono ze społeczności forum (nawet na kilka dni)
prawie jak nawrócenie

Ale ostatnio zauważyłem, że czyściej się zrobiło na forum.
W skuterach dodali przyklejony temat jak tuningować i dodać super szmocy do 50cc (virtual 500) i już nie ma tego typu śmieci.
Banny pewnie sie posypały itp itd.
Gdyby jeszcze odpowiedzi były na zasadzie wywodu w tematach byłoby super.
A gdyby ludzie przestali się pytać jaki olej wlać to byłoby extra.
Co do korek31 to w tym temacie
viewtopic.php?t=13702&postdays=0&postorder=asc&start=30
zaczepiał 2 osoby w tym mnie i to całkowicie bezpodstawnie nie rozumiejąc przesłania.
I jak zauważyłem, chyba każdy jego post można zmieścić w 2 linijkach.
Jestem ciekawy w ilu linijkach jakieś jego konstruktywne wypowiedzi można by było zmieścić.
Nie mówiąc o tym że był upominany przez moderatorów za tak zwaną "iskrę besztania".
Osobiście każda jego wypowiedź mnie rani.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
icid miałem prawo nazwać go kretynem w linku który napisałeś , jest różnica pomiędzy prądem a napięciem nietylko jednostka ! jak niewie niech niepisze , niewiem czemu sie blancika uczepiliście to wporządku koleś a malvin wypisuje niepoprawne ,żeczy jeszcze mnie się czepiacie jak tak dalej pujdzie dostaniesz icid fanklub ścigacz
falkonire co do twojego linku niewiem co Cie uraziło 1 mój post- jeżeli Cię nim skrzywdziłem i zraniłem to naprawde przepraszam ale wypisujesz swoje daleko siężne plany o Z1000 które szczerze mało kogo interesują jakie ty tam dasz siedzenie i co twoja żona gada.... A co do drugiego posta to poprostu dogryzłem spazzowi w drodze rewanżu i tyle niewiem co ty do tego masz ale czepiasz się więc widocznie chcesz fankluba
falkonire co do twojego linku niewiem co Cie uraziło 1 mój post- jeżeli Cię nim skrzywdziłem i zraniłem to naprawde przepraszam ale wypisujesz swoje daleko siężne plany o Z1000 które szczerze mało kogo interesują jakie ty tam dasz siedzenie i co twoja żona gada.... A co do drugiego posta to poprostu dogryzłem spazzowi w drodze rewanżu i tyle niewiem co ty do tego masz ale czepiasz się więc widocznie chcesz fankluba

Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
korek31 napisał(a):icid miałem prawo nazwać go kretynem
nikogo nei masz prawa nazywać kretynem! znasz go? raczej nie bo byś tak nei napisał...
Życie jest po to by śmigać na moto!
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
-
inzynier - Świeżak
Jak najwiękrzy bajkopisarz i neostradowy degenerat jest dla ciebie w porządku kolesiem a melvin kretynem to ze mną nie masz o czym rozmawiać. Jak dla mnie powinienneś dostać bana razem ze swoim kolegą blancikiem za całokrztałt swojej krótkiej twórczości.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
zazwyczaj blancik daje fachowe odpowiedzi i rady do tematu tylko od czasu do czasu coś głupiego walnie taka hiena jak ty zaraz się na to żuci i chłopak wyolbżymia a taki malvin to już inna bajka nie będe bezczelny do tego stopnia jak ty i niewynajde jego głupich postów aby "SPRUBOWAĆ" go ośmieszyć , ale już wystarczy samo odzywanie się w temacie ,że niedziałanie kierunków na postoju jest odpowiedzialna za mała ilość PRĄDU to już naprawde jest kompromitujące takie rzeczy to w podstawówce się wiedziało , z pewnościa blancik takich głupot niewypisuje
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Po pierwsze:
Po drugie:
Nie napisałem, że mnie obraziłeś tylko że zaczepiasz bezpodstawnie nie rozumiejąc treści. W poście nie chodziło o Z-ta czy siedzenie, ale o relacje w związku a temat tego dotyczył. Tak jak z w temacie z "prądem", też mógłbym wtedy Ciebie odpowiednio nazwać, bo czegoś nie zrozumiałeś, a jednak tego nie zrobiłem.
Po trzecie:
Zaczepiasz bezpodstawnie i w dodatku się mścisz na forum.
Po czwarte:
Przekręcając mój nick obrażasz mnie kórek13. A co do "gadania", obrażasz moją kobietę wiec należałby się tOBIE zwyczajny w******l.
Zamiast tego niech cIE siostra wychłosta RJ45.
To że ktoś coś źle napisał nie znaczy że jest kretynem, a już na pewno nie należy go tak nazywać tylko poprawić.korek31 napisał(a):icid miałem prawo nazwać go kretynem w linku który napisałeś ,
Po drugie:
korek31 napisał(a):falkonire co do twojego linku niewiem co Cie uraziło 1 mój post- jeżeli Cię nim skrzywdziłem i zraniłem to naprawde przepraszam ale wypisujesz swoje daleko siężne plany o Z1000 które szczerze mało kogo interesują jakie ty tam dasz siedzenie i co twoja żona gada....
Nie napisałem, że mnie obraziłeś tylko że zaczepiasz bezpodstawnie nie rozumiejąc treści. W poście nie chodziło o Z-ta czy siedzenie, ale o relacje w związku a temat tego dotyczył. Tak jak z w temacie z "prądem", też mógłbym wtedy Ciebie odpowiednio nazwać, bo czegoś nie zrozumiałeś, a jednak tego nie zrobiłem.
Po trzecie:
korek31 napisał(a): A co do drugiego posta to poprostu dogryzłem spazzowi w drodze rewanżu i tyle niewiem co ty do tego masz ale czepiasz się więc widocznie chcesz fankluba
Zaczepiasz bezpodstawnie i w dodatku się mścisz na forum.
Po czwarte:
Przekręcając mój nick obrażasz mnie kórek13. A co do "gadania", obrażasz moją kobietę wiec należałby się tOBIE zwyczajny w******l.
Zamiast tego niech cIE siostra wychłosta RJ45.
Ostatnio edytowano 17/12/2007, 23:48 przez falconiforme, łącznie edytowano 1 raz
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
koruś niedługo święta, podaj adres to ci słownik przyśle w prezencie
może lepiej ci pUjdzie i sprUbujesz sie poprawic a jak nie to moze Żucisz forum.
swoją drogą prąd jest wprost proporcjonalny do napięcia i odwrotnie proporcjonalny do rezystancji. Czyli im mniejsze napięcie tym mniejszy prąd, w sumie zbyt głupio nie powiedział tym bardziej że pojemność akumlatora mierzy się w amperogodzinach.
za to twojej pisowni za chiny nikt nie naciagnie
korek zrób coś dla forum, wyloguj się

swoją drogą prąd jest wprost proporcjonalny do napięcia i odwrotnie proporcjonalny do rezystancji. Czyli im mniejsze napięcie tym mniejszy prąd, w sumie zbyt głupio nie powiedział tym bardziej że pojemność akumlatora mierzy się w amperogodzinach.
za to twojej pisowni za chiny nikt nie naciagnie

korek zrób coś dla forum, wyloguj się

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
No Marcinie, jestem w podziwie i powiem Ci ze wyjsc z niego nie moge
))
* na marginesie od razu dodam ze to nie jest zaczepka, znamy sie z marcinem i taka pisownia miedzy nami swiadczy tylko o naszym poczuciu humoru
Tak sie zastanawialem czy silic sie na odpis - bo za slowka , znajac temat, lapac bardzo latwo natomiast z tymi kierunkami bylo calkiem ok i wiadomo o co chodzilo, ale zeby zaraz kogos wyzywac i atakowac ... ech ...

* na marginesie od razu dodam ze to nie jest zaczepka, znamy sie z marcinem i taka pisownia miedzy nami swiadczy tylko o naszym poczuciu humoru

Tak sie zastanawialem czy silic sie na odpis - bo za slowka , znajac temat, lapac bardzo latwo natomiast z tymi kierunkami bylo calkiem ok i wiadomo o co chodzilo, ale zeby zaraz kogos wyzywac i atakowac ... ech ...
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
eee... i jak mam to rozumiec ? :>
(otwórz link)

-
Polyyyy, poly... wake up 

(otwórz link)

-
odstresujcie sie chłopacy...
http://www.maxior.pl/film/63037/Skutki_ ... dia_Maryja
http://www.maxior.pl/film/63037/Skutki_ ... dia_Maryja
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4