Kto następny???
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto następny???
Chciałem powiedzieć że nasz forumowy kolega Melvin dostał w dniu dziesiejszym bana, zastanawiam sie kto będzie następny i dlaczego admini wywalają fajnych ludzi którzy naprawde coś wnoszą i sprawiają że przyjemnie sie tu siedzi a są głusi na prośby połowy forum i miesiącami nie widzą poczynań Blancika czy Korka31 powodujących tylko awantury i zamieszanie. Naprawde przykre.

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
moze ja, a moze ty ...pamietaj nie znasz dnia ani godziny

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Popieram w 100%. Melvin nie powinien dostać bana. Porównajcie jego posty, a posty Blancika. Blancik ciągle kogoś prowokuje, gada głupoty. Melvin był spoko userem. Co prawda trochę go czasami ponosiło (Blancik go prowokował), ale przynajmniej mógł wylać złość na klawiaturę, a nie siedzieć cicho i wku%^wiać sie pod nosem jak większość userów czytających posty troli.
Może jeszcze wywalicie innych userów którzy powiedzieli chociaż jedno złe słowo na Blancika/Korka? Powodzenia, wtedy ścigacz będzie forum z największym odsetkiem troli/noobów w necie.
Chcemy Melvina !!!
Może jeszcze wywalicie innych userów którzy powiedzieli chociaż jedno złe słowo na Blancika/Korka? Powodzenia, wtedy ścigacz będzie forum z największym odsetkiem troli/noobów w necie.
Chcemy Melvina !!!
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
Widze że zrobił się na tym forum sąd skorupkowy
no to skoro już na nim jestem, to i ja wyraże swoje zdanie <lol> Melvin niewinny!!
Przez takie rozdawanie banów to forum zejdzie na psy. Jeszcze troszke i bedzie można nawet nazwę forum zmienic.
Pasowałoby przedszkolaki.pl, najszybszy portal piździkowy....

Przez takie rozdawanie banów to forum zejdzie na psy. Jeszcze troszke i bedzie można nawet nazwę forum zmienic.
Pasowałoby przedszkolaki.pl, najszybszy portal piździkowy....
-
Felus6 - Świeżak
to i ja się dołączę...osoby typu blancik, sztunter itp. powinny po pierwszym poscie dostać bana a nie Melvin!! chyba że admin popiera dzieci neo no to sorry
Niech ruszy akcja !!UNIEWINNIĆ MELVINA!!

Niech ruszy akcja !!UNIEWINNIĆ MELVINA!!

Życie jest po to by śmigać na moto!
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
-
inzynier - Świeżak
Ooo proszę, to ktoś zauważył, że można dostać bana...
1. Ban nie wywalala z forum. ProponujÄ™ zerknÄ…c w definicjÄ™ bana.
2. Melvin od dłuższego czasu aktywnie i niezbyt z klasą odpowiadał na zaczepki blancika. blancikowi się należało, ale i melvin się nie popisał.
1. Ban nie wywalala z forum. ProponujÄ™ zerknÄ…c w definicjÄ™ bana.
2. Melvin od dłuższego czasu aktywnie i niezbyt z klasą odpowiadał na zaczepki blancika. blancikowi się należało, ale i melvin się nie popisał.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Ja sie nie zgadzam Blancik to troll i każdego może wyprowadzić z równowagi, poza tym siedział tu sobie i drażnił wszystkich od bardzo dawna i nikt tego nie widział?? A melwin jak mu coś odpisał to dostał bana od razu, gdyby admini pozbyli sie trola sprawnie a nie zwlekali tyle czasu to nie bylo by afer i tylu offtopów.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Icid, widze, że po odrzuceniu Twoich prósb o moderatora postawiłeś się po przeciwnej stronie?
Może warto sięzastanowić, nad tym skąd się biorą takie trolle? Może dlatego, że wielu daje się prowokować i odpowiada na ich zaczepki samemu generując wielkie offtopy i haos?
Proponuje zastanowić się czego oczekujecie od tego forum. Wiedzy? towarzystwa? zabawy czy scysji z małolatami?
Moderatorzy starają się dbać o jakoś, ale jak wszędzie - póki się nie zadziała banem - niewiele można zdziałać.
Może warto sięzastanowić, nad tym skąd się biorą takie trolle? Może dlatego, że wielu daje się prowokować i odpowiada na ich zaczepki samemu generując wielkie offtopy i haos?
Proponuje zastanowić się czego oczekujecie od tego forum. Wiedzy? towarzystwa? zabawy czy scysji z małolatami?
Moderatorzy starają się dbać o jakoś, ale jak wszędzie - póki się nie zadziała banem - niewiele można zdziałać.
-
Terror - Administrator
Nie stoje po żadnej stronie tylko jak wszyscy prosili o bana dla korka czy blancika to nikogo to nie interesowało , nikt nie widział ich wybryków a jak melvin tylko coś odpisał to dostał od razu. Troche kiepskie podejście przymykać oko na troli a wywalać tych którzy naprawde coś wnoszą.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Labiss jak sie tobie zasady panujące na forum nie podobają, możesz iść gdzieś indziej
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Nie trzeba nic dodawać tu widać podejście do userów. No comment.januszrosa napisał(a):Labiss jak sie tobie zasady panujące na forum nie podobają, możesz iść gdzieś indziej
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
icid proponuje herbatke ziołową , kąpiel w olejkach eterycznych , kufel piwa i daj se spokój i patrz swojego nosa , blancik był spoko malvin się głupio odzywał a czemu mnie się czepiasz to niewiem nigdy niesłyszałem od Ciebie żadnej krytyki w postach a teraz mnie się czepiasz
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
Nie popełnie błędu melvina i nie dam sie podpuszczać trolą, a swoją drogą to niezły pomysł na romantyczny wieczórkorek31 napisał(a):icid proponuje herbatke ziołową , kąpiel w olejkach eterycznych , kufel piwa i daj se spokój i patrz swojego nosa , blancik był spoko malvin się głupio odzywał a czemu mnie się czepiasz to niewiem nigdy niesłyszałem od Ciebie żadnej krytyki w postach a teraz mnie się czepiasz

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
icid napisał(a):Nie trzeba nic dodawać tu widać podejście do userów. No comment.januszrosa napisał(a):Labiss jak sie tobie zasady panujące na forum nie podobają, możesz iść gdzieś indziej
Icid, czy Ty widzisz co piszesz?
-
Terror - Administrator
Ludzie, piszecie, że rozdajemy (my nie my) bany... tutaj, żeby zaprowadzić porządek to trzeba by średnio 3 bany dziennie rzucić, za każde nie stosowne zachowanie niektórych użytkowników. Wtedy moglibyście się zacząć bać. Nikt kto nie zasłużył, bezpodstawnie bana nie dostał!
I przepraszam bardzo, ale co do tego mają moderatorowie? Sprzątamy po niektórych to ''gó***'' tak, aby następni użytkownicy (wartościowi użytkownicy) na wstępnie nie podziękowali. Na forum jest ponad 14 tysięcy użytkowników, z tego większość którzy nie mają żadnego pojęcia. Zamiast w spokoju przeczytać wszystkie tematy od początku do końca zanim się zarejestrują i zaczną bić pianę do starszych i/lub mądrzejszych, to za wszelką cenę chcą zaistnieć na forum... tylko czym głupotą? Żadne skakanie na moderatorów, adminów czy innych użytkowników nic nie da, a może tylko spowodować, że zaraz się bany posypią. Przez tą całą dzieciarnię co na skuterach głównie wjeżdż na forum i pisze ch** wie o czym, odchodzą z forum wartościowi ludzie. I przestańcie pisać jeden na drugiego, bo tyczy się to większości. Czasami czytam te wasze skakania sobie do gardeł, jakto jeden ma rację a drugi nie (w rzczywistości żaden nie ma) i nawet mi się nie chce przycisnąć na ''Zablokuj temat''.
Twierdzicie, że forum schodzi na psy... przez kogo przez moderatorów i adminów, którzy dbają o to, żebyście się w własnym spamie nie utopili, albo, żeby wam forum działało? Większość zaraz skoczy do mnie, gadajcie, jak mam być szczery to powiem wam, że mam to głęboko w... nosie co sobie pomyślicie o mnie. To przez większość użytkowników to forum jest jakie jest. Nikt wartościowy się nie rejestruje, dużo osób odchodzi, bo nie ma co szukać na forum gdzie są same dzieci i gdzie na zwykły temat nie ma kto sensownie odpowiedzieć...
Wyszedł mi prawie esej, może i dobrze może i nie, ale przynajmniej napisałem to w jaki sposób ja to widzę... przynajmniej mi się ulżyło...
I przepraszam bardzo, ale co do tego mają moderatorowie? Sprzątamy po niektórych to ''gó***'' tak, aby następni użytkownicy (wartościowi użytkownicy) na wstępnie nie podziękowali. Na forum jest ponad 14 tysięcy użytkowników, z tego większość którzy nie mają żadnego pojęcia. Zamiast w spokoju przeczytać wszystkie tematy od początku do końca zanim się zarejestrują i zaczną bić pianę do starszych i/lub mądrzejszych, to za wszelką cenę chcą zaistnieć na forum... tylko czym głupotą? Żadne skakanie na moderatorów, adminów czy innych użytkowników nic nie da, a może tylko spowodować, że zaraz się bany posypią. Przez tą całą dzieciarnię co na skuterach głównie wjeżdż na forum i pisze ch** wie o czym, odchodzą z forum wartościowi ludzie. I przestańcie pisać jeden na drugiego, bo tyczy się to większości. Czasami czytam te wasze skakania sobie do gardeł, jakto jeden ma rację a drugi nie (w rzczywistości żaden nie ma) i nawet mi się nie chce przycisnąć na ''Zablokuj temat''.
Twierdzicie, że forum schodzi na psy... przez kogo przez moderatorów i adminów, którzy dbają o to, żebyście się w własnym spamie nie utopili, albo, żeby wam forum działało? Większość zaraz skoczy do mnie, gadajcie, jak mam być szczery to powiem wam, że mam to głęboko w... nosie co sobie pomyślicie o mnie. To przez większość użytkowników to forum jest jakie jest. Nikt wartościowy się nie rejestruje, dużo osób odchodzi, bo nie ma co szukać na forum gdzie są same dzieci i gdzie na zwykły temat nie ma kto sensownie odpowiedzieć...
Wyszedł mi prawie esej, może i dobrze może i nie, ale przynajmniej napisałem to w jaki sposób ja to widzę... przynajmniej mi się ulżyło...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości