Zobacz wątek - Porażka w dniu urodzin.
NAS Analytics TAG

Porażka w dniu urodzin.

O wszystkim
_________

Postprzez korek31 » 12/12/2007, 18:58

spazz napisał(a):kobieta moja zawsze sieboi jak wsiadam na motor. mam przykazane zeby co jakis postoj dawac znac ze nic mi nie jest. meczace to jest ale ja rozumiem.

pantoflarz , może jeszcze zakładasz mundurek bo Ci każe a ty rozumiesz ,że to dla dobra niezbrudzenia garnituru ? może jeszcze wyskakujesz przez okno bo ona Ci każe a ty rozumiesz ,że to dla dobra twoich mięśni nóg ?
Korek rozporek.
korek31
Świeżak

Postprzez gosia » 12/12/2007, 19:06

Kaja napisał(a):
Cezarjusz napisał(a):Dziewczyny bo wy jezdzicie na moto i inaczej na to patrzycie, i to jest jedna z wielu różnic...
Neox chyba sam jestes z importu ;)

e tam ... motocykle, samochody, paralotnia, szachy, bez różnicy

pasja to pasja, bez niej człowiek jest inny i nudny
a dziewczyna powinna to wiedzieć i sama sobie znaleźć zajęcie
w tym czasie jak facet jeździ na motocyklu

Ja nie mam prawka A. Za to jeżdżę z moim cichym wielbicielem :). Kaja ma racje pasja to pasja. Ja się cieszę, że cichy jeździ i to kocha i wspieram go jak tylko mogę.
gosia
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MadboY » 12/12/2007, 19:20

Gosia - i nie wypominasz Cichemu, ze przez 3h polerowal szmatka maszyne zamiast zrobic Ci masaz? Albo nie przeszkadza Ci, ze jak zacznie temat motocykli to skonczyc nie moze?

..ideal :D
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu ;)
MadboY
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gosia » 12/12/2007, 19:30

MadboY napisał(a):Gosia - i nie wypominasz Cichemu, ze przez 3h polerowal szmatka maszyne zamiast zrobic Ci masaz? Albo nie przeszkadza Ci, ze jak zacznie temat motocykli to skonczyc nie moze?

..ideal :D

:lol:

Co ty. Ja razem z cichym poleruje moto i świetnie się przy tym bawimy.
I powiem jeszcze jedno, kocham patrzeć jak jeździć i się tym cieszy. Uwielbiam robić mu zdjęcia i omawiać każdy zakręt, słuchać jak z pasją o tym opowiada. czasami może gada za dużo, ale da się znieść.
:D

Ps. jak cichy jeździ na Poznań to ja jeżdżę razem z nim i nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. :)
gosia
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MadboY » 12/12/2007, 19:38

ja moja chce namowic na "przejazdzke" do Poznania, ale odp brzmi NIE. Z jednej strony rozumiem, ze jej to nie kreci, ale z drugie szkoda ze nie mozemy wlasnie razem oddac sie pasji jak Wy.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu ;)
MadboY
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Cidman » 12/12/2007, 21:27

Panowie ja myśle, że nie ma co na siłe naszych kobiet w motocyklach rozkochiwać. Ja sie ciesze jak sie moja połowica złości na motor bo wiem, że się o mnie martwi :) a te złości i gadanie to najlepiej jednym uchem wysłuchać a drugim i tak wyleci, i życie dalej będzie toczyć sie po swojemu czyli na dwóch kołach... :wink:
cbr 1000f dual
Cidman
Świeżak

Postprzez raca » 12/12/2007, 21:49

a ja wam powiem tak:
nie ma się co oglądać na innych,
to wasze marzenia,
jeśli zrezygnujecie z czegoś co kochacie dla kogoś kto was zostawi na lodzie to dopiero będziecie beczeć,
"iść swoją drogą"
:)
raca
Świeżak

Postprzez Pomian » 12/12/2007, 22:02

bo to jest the meaning of life:D:D:D...
YAMAHA YZF R6 2003r.
Pomian
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê