Porażka w dniu urodzin.
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Dziewczyny bo wy jezdzicie na moto i inaczej na to patrzycie, i to jest jedna z wielu różnic...
Neox chyba sam jestes z importu

<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
Cezarjusz napisał(a):Neox chyba sam jestes z importu
Wszystko możliwe, nigdy nie pasowałem do mojej rodziny

(ps.a na imię mam Marcin, ale to też nic pewnego...)
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
"Z nimi zle, ale bez nich jeszcze gorzej" - taka prawda
ja na dziendobry powiedzialem, ze motocykle to moja pasja i nigdy z niej nie zrezygnuje. Ale trzeba tez spojrzec z ich strony. Po prostu sie martwia o nas. Ja swoja probuje zainteresowac i wkrecic w ten swiat i troche mi sie to udaje, ale i tak Ona wolalaby zebym zamiast kolejnego moto kupil nowszy samochod a motocykle sobie darowal..
..niedoczekanie

ja na dziendobry powiedzialem, ze motocykle to moja pasja i nigdy z niej nie zrezygnuje. Ale trzeba tez spojrzec z ich strony. Po prostu sie martwia o nas. Ja swoja probuje zainteresowac i wkrecic w ten swiat i troche mi sie to udaje, ale i tak Ona wolalaby zebym zamiast kolejnego moto kupil nowszy samochod a motocykle sobie darowal..
..niedoczekanie

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Cezarjusz napisał(a):Dziewczyny bo wy jezdzicie na moto i inaczej na to patrzycie, i to jest jedna z wielu różnic...
e tam ... motocykle, samochody, paralotnia, szachy, bez różnicy
pasja to pasja, bez niej człowiek jest inny i nudny
a dziewczyna powinna to wiedzieć i sama sobie znaleźć zajęcie
w tym czasie jak facet jeździ na motocyklu
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
A moja zrobiła sobie prawko na A, jechała już sama 150km/h moim Bandziorem gdy miała po mnie przyjechać, ostatnio sama wymieniła sobie procesor w komputerze, przeszła NFS Underground I i II oraz prawie do końca NFS Most Wanted. Gdyby ona siedziała tyle przy komputerze i motocyklu co ja to też bym marudził.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
mr_neox napisał(a):One są chyba z importu z jakiejś odległej galaktyki...
z importu - nie bita, z małym przebiegiem i regularnie serwisowana

DON`T DRINK AND DRIVE!!! | | Sprzedam kask ARAI RX-7 CORSAIR | viewtopic.php?t=19823
-
pawel_rr - Świeżak
Madboy święta prawda
Ja też się staram wkręcic swoja w 2o i teraz mobilizuje ja na zrobienie kursu, trzeba szukac kompromisu
Ja sie staram to wszystko polaczyc i teraz ubieram dziewczyne dobrze na moto i na sezon robie wypad min. 2000km
falconiforme wlasnie jezeli my spedzamy duzo czasu przy moto to poprostu nie poswiecamy go kobietą i to je wkur...
Zdrówka

Ja sie staram to wszystko polaczyc i teraz ubieram dziewczyne dobrze na moto i na sezon robie wypad min. 2000km
falconiforme wlasnie jezeli my spedzamy duzo czasu przy moto to poprostu nie poswiecamy go kobietą i to je wkur...
Zdrówka
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
Cezarjusz napisał(a):falconiforme wlasnie jezeli my spedzamy duzo czasu przy moto to poprostu nie poswiecamy go kobietą i to je wkur...
Zdrówka
No fakt, u mnie wystarczy że mam 5 minutowe przerwy na przytulańsko, co kilkadziesiąt minut. Ale jak siedzę już 5h .... W sumie i tak robię to nie tylko dla siebie ale też dla niej. To nasz jedyny środek transportu.
Palnuję zmienić na coś mniej zajmującego np Z1000(wtrysk, olej co 12000, zawory co 24000) i nie trzeba go tak szorować jak B6.
Zastanawiałem się nad XJR i mojemu plecaczkowi dużo bardziej się podoba niż Z. Powiedziałem że kupie XJR jak sama będzie zmieniać olej, synchronizować gaźniki i czyścić go co jakiś czas. Wtedy stanęło na tym że zmienimy w Z-ce siedzenie na jakieś wygodniejsze (akcesoryjne)

Ongoing Success
-
Nie przejmuj sie kolargoll.Takie te kobirety są ale jak facet zapomni o urodzinach lub jakiejś babskiej uroczystośco wtedy podnosi się raban typu:
Bo już mnie nie kochasz,masz jakąś inna i tym podobne bzdety!!!!
My musimy być wyrozumiali jak kobietom coś nie wyjdzie albo o czymś zapomną.
Gdzie tu sprawiedliwość????
Bo już mnie nie kochasz,masz jakąś inna i tym podobne bzdety!!!!
My musimy być wyrozumiali jak kobietom coś nie wyjdzie albo o czymś zapomną.
Gdzie tu sprawiedliwość????
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
pozostać przy swojej pasji to też styl życia
do tej pory nie miałem za dużo czasu latać (dom,żona i dziecko) aż doszło do konfrontacji i żonka powiedziałe albo ona albo ten pieprzony motor bo nie bedzie siedziec w domu i zamartwiac sie o mnie...Ciekawe co wybrałem teraz mam dużo czasu na loty i mam nadzieje że i mój syn kiedyś złapie bakcyla i pokaże mamusi ze tata miał racje
Mi moto zniszczył rodzinkę (między innymi)
ale mu to wybaczam i mam nadzieje ze kolejna moja miłość bedzie latać na moto
do tej pory nie miałem za dużo czasu latać (dom,żona i dziecko) aż doszło do konfrontacji i żonka powiedziałe albo ona albo ten pieprzony motor bo nie bedzie siedziec w domu i zamartwiac sie o mnie...Ciekawe co wybrałem teraz mam dużo czasu na loty i mam nadzieje że i mój syn kiedyś złapie bakcyla i pokaże mamusi ze tata miał racje

ale mu to wybaczam i mam nadzieje ze kolejna moja miłość bedzie latać na moto
www.forum.kawasaki.pl | | Kawasaki ZX-9R 00`
-
Rawro - Świeżak
Rawro - przykra sprawa..
...ale dlatego ja na wstepie powiedzialem (i dalej powtarzam) mojej ze z motocykli nie zrezygnuje, bo na prawde nie wyobrazam sobie zycia bez jazdy.
...ale dlatego ja na wstepie powiedzialem (i dalej powtarzam) mojej ze z motocykli nie zrezygnuje, bo na prawde nie wyobrazam sobie zycia bez jazdy.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
MadboY napisał(a):Rawro - przykra sprawa..
Ja bym się pociął gdybym nie mógł jeździć.
Każdy ma swoje pasje i zainteresowania. Jeśli druga połówka nie potrafi tego zrozumieć to tak jakby nie potrafiła zaakceptować tego jacy jesteśmy. Jest z nami ale nie akceptuje nas i to jest przykre. Dlatego powinno się szukać kogoś kto idzie podobnymi ścieżkami. W przypadku motocykli ścieżka jest bardzo silna i jednoznaczna.
Ongoing Success
-
falconiforme napisał(a):MadboY napisał(a):Rawro - przykra sprawa..
Ja bym się pociął gdybym nie mógł jeździć.
Każdy ma swoje pasje i zainteresowania. Jeśli druga połówka nie potrafi tego zrozumieć to tak jakby nie potrafiła zaakceptować tego jacy jesteśmy. Jest z nami ale nie akceptuje nas i to jest przykre. Dlatego powinno się szukać kogoś kto idzie podobnymi ścieżkami. W przypadku motocykli ścieżka jest bardzo silna i jednoznaczna.
DOKŁADNIE

miałam to samo na myśli, tylko użyłam skrótu myślowego

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
spazz napisał(a):kobieta moja zawsze sieboi jak wsiadam na motor. mam przykazane zeby co jakis postoj dawac znac ze nic mi nie jest. meczace to jest ale ja rozumiem.
pantoflarz , może jeszcze zakładasz mundurek bo Ci każe a ty rozumiesz ,że to dla dobra niezbrudzenia garnituru ? może jeszcze wyskakujesz przez okno bo ona Ci każe a ty rozumiesz ,że to dla dobra twoich mięśni nóg ?
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3