Przewody w oplocie
• Strona 1 z 1
Przewody w oplocie
Przeszperalem forum i nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie wiec pisze. Otoz od jakiegos tygodnia jestem posiadaczem GSXR-a 600 K4, jest to moj pierwszy motor i nie bardzo znam sie na mechanice a mysle o wymianie przewodow hamulcowych na te w oplocie firmy Goodridge i nie wiem czy w zestawie 3 przewodow bedzie wszystko to co mi jest potrzebne, a wiec przewod ktory idzie od pompy tej na kiewownicy (bo tak to chyba sie nazywa) do zacisku na przednim kole, drugi krotszy ktory idzie od zacisku z jednej strony do zacisku po drugiej stronie kola oraz trzeci ktory idzie od hamulca noznego do zacisku na kole tylnym. I mam jeszcze jedno pytanie: poniewaz zamowilem za pomoca wujka mieszkajacego w Niemczech (poniewaz u nas tego nie widzialem) dodatkowy wyswietlacz pokazujacy numer aktualnego biegu firmy GI Pro i zastanawiam sie czy sam dalbym rade go podlaczyc gdyz zakonczony on jest z tego co widzialem dwoma wtyczkami. Z gory dziekuje za odpowiedz
- dbsciak
- Świeżak
Przewody bedziesz mial 2 takiej samej długości - one wychodzą od pompy na kierownicy i każdy idzie to jednego zacisku na przednim kole, i jeden krótszy na tył.
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
spazz napisał(a): np w dynotechu... pozdro
To tam, gdzie nie można się dodzwonić.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości