Zobacz wÄ…tek - Przewody w oplocie
NAS Analytics TAG

Przewody w oplocie

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Przewody w oplocie

Postprzez dbsciak » 2/12/2007, 19:21

Przeszperalem forum i nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie wiec pisze. Otoz od jakiegos tygodnia jestem posiadaczem GSXR-a 600 K4, jest to moj pierwszy motor i nie bardzo znam sie na mechanice a mysle o wymianie przewodow hamulcowych na te w oplocie firmy Goodridge i nie wiem czy w zestawie 3 przewodow bedzie wszystko to co mi jest potrzebne, a wiec przewod ktory idzie od pompy tej na kiewownicy (bo tak to chyba sie nazywa) do zacisku na przednim kole, drugi krotszy ktory idzie od zacisku z jednej strony do zacisku po drugiej stronie kola oraz trzeci ktory idzie od hamulca noznego do zacisku na kole tylnym. I mam jeszcze jedno pytanie: poniewaz zamowilem za pomoca wujka mieszkajacego w Niemczech (poniewaz u nas tego nie widzialem) dodatkowy wyswietlacz pokazujacy numer aktualnego biegu firmy GI Pro i zastanawiam sie czy sam dalbym rade go podlaczyc gdyz zakonczony on jest z tego co widzialem dwoma wtyczkami. Z gory dziekuje za odpowiedz
dbsciak
Świeżak

Postprzez mlody-pawel » 2/12/2007, 19:28

Przewody bedziesz mial 2 takiej samej długości - one wychodzą od pompy na kierownicy i każdy idzie to jednego zacisku na przednim kole, i jeden krótszy na tył.
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
mlody-pawel
Świeżak

Postprzez spazz » 2/12/2007, 21:33

o przewodach bylo mnostwo na forum nawet ze zdjeciami... wskaznik biegow mozna dostac w polsce np w dynotechu... pozdro
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez cichy » 3/12/2007, 00:07

spazz napisał(a): np w dynotechu... pozdro

To tam, gdzie nie można się dodzwonić. :lol:
cichy
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spazz » 3/12/2007, 11:24

nie mialem takich problemow. a z reszta blisko jest zawsze mozna podjechac :twisted:
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê