to trzeba zobaczyc:)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
no z tym sie zgodze, bo sporo osob chodzi na silke, goli pale na kolano, kupuje pitbulla i wieczorem na miasto pokazac jakim to jest kozakiemNie generalizuje, ale jak ktoś ma Pitbula w awatarze to podejrzewam że lubi takie tematy, ale mogę się mylić oczywiście

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Ja uczeszczam na siłownie i mam wlosy na glowie , wiecie nie mam kasy na fryzjera a o bluzie z pitbullem to juz nawet nie wspominam .... drogeriiaa , a i w Polsce mieszkam wiec kozak nie jestem tylko Polak
I cos o ubranku , jak ma sie ktos zabic to i tak sie zabije czy w kombinezonie czy bez,ale w tym wypadku ubranko na moto by pomogło.

I cos o ubranku , jak ma sie ktos zabic to i tak sie zabije czy w kombinezonie czy bez,ale w tym wypadku ubranko na moto by pomogło.
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
Noga by mu sie az tak nie "wygła".
Mnie moto spadlo na lewa noge jak we mnie koles przydupcył z tylu i kozoki sie przydaly, skonczylo sie na spuchnietej przez kilka dni kostce. Od tego momentu nawet jak jade 500m "po fajki" to zakladam full osprzet. Nigdy nie wiadomo co sie stanie, nawet na osiedlowce mozna sie nadziac.
Mnie moto spadlo na lewa noge jak we mnie koles przydupcył z tylu i kozoki sie przydaly, skonczylo sie na spuchnietej przez kilka dni kostce. Od tego momentu nawet jak jade 500m "po fajki" to zakladam full osprzet. Nigdy nie wiadomo co sie stanie, nawet na osiedlowce mozna sie nadziac.
Yamaha FZR600R
Suzuki GSXR 750T
Suzuki GSXR 750T
- cruxer
- Świeżak
W USA chyba myślą że jak ktoś jest w kombinezonie to robi za pajaca. Jak widać pajacami są ci którzy tracą różne części ciała zakładając tylko okularki na motocykl.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
witam. Tez jestem ze gdyby mial normale ciuszki na sobie to nie "odpadlaby" mu stopa. ale coz za glupote sie placi i czesto najwyzsza cenÄ…!!!!! pozdro for all....... Suzuki RF 600 

-
wojtek1303 - Świeżak
Przypuszczam że wstawili mu nowa kończynę albo wyższego buta,może zamiast stopy ma żelazko albo kopniak wtedy może odpalać wszystkie sprzęty na kick starter.
Tak czy tak pech jak skur***syn.
Tak czy tak pech jak skur***syn.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
hahaha dobrze mu tak...idiota zza oceanu...ale zauwazam ze tam wsztscy tak jezdza...np w tvn turbo jak byla seria kaskaderzy i amatorzy to wszyscy stunterzy mieli tlko kaski i nic wiecej z ochronnych rzeczy :/ czy taka moda czy glupota sam nie wiem ale co ja o tym sadze to mozna przeczytac w moim poscie Kombinezon Ghostridera
gdzie zaczalem najpierw od skompletowania dobrej odziezy a pozniej myslalem o moto
pozdro all.

pozdro all.

-
AT_man - Świeżak
ja bez kombi i bucików nie wsiadam na moto nawet
a w stanach to chyba jakaÅ› moda na jazde w adidaskach
choć zauważylem że i u nas heee jeden ziomal u mnie patroluje miasto na zx9r zaznaczam pierwsze moto jego w dresach no i jak zimiej to kurtka adidasa jak cieplej to bluza też adidasa
niech pot po dupie leci a ja z kombi nie wyskocze

a w stanach to chyba jakaÅ› moda na jazde w adidaskach
choć zauważylem że i u nas heee jeden ziomal u mnie patroluje miasto na zx9r zaznaczam pierwsze moto jego w dresach no i jak zimiej to kurtka adidasa jak cieplej to bluza też adidasa

niech pot po dupie leci a ja z kombi nie wyskocze

GSXR K4
- BEOWOLF
- Świeżak
Przykra sprawa, no ale wyjdźmy z zalożenia, że nie każdego stać na pełen strój ochronny (pomijając "stunterów" z Hameryki)...
Jadnak zawsze można postarać się o zminimalizowanie ryzyka, ja zawsze mam na sobie skórzane portki, żółwia, rękawice no i garczek... a na resztę potrzeba paru wyrzeczeń więcej - studia, opłaty... jak tu odłożyć w naszych beznadziejnych warunkach?!
Jadnak zawsze można postarać się o zminimalizowanie ryzyka, ja zawsze mam na sobie skórzane portki, żółwia, rękawice no i garczek... a na resztę potrzeba paru wyrzeczeń więcej - studia, opłaty... jak tu odłożyć w naszych beznadziejnych warunkach?!
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
ja mam tak ze jak nei zaloze kasku to na mur sie wypi****** a odkad jezdze w kasku nawte raz nei zaliczylem slizgu.. raz mnie pokusilo poscigac sie a mialem na sobie spodenki i klapki.. i sie kuzwa w zakret nie zmiescilem przy 90;/;/ wiec sobie wyobrazcie jak wygladalem;/
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
spoyler92 napisał(a):raz mnie pokusilo poscigac sie a mialem na sobie spodenki i klapki.. i sie kuzwa w zakret nie zmiescilem
A mi mama mówiła - nie biegaj na basenie...
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
to mialo byc do "Redd";) to jak mama mowila chlopie to swiete;) i sluchaj jej;) bo kaszki nie dostaniesz:PP
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
ogolnie zaklada ktos zbroje z crossa na sporta??mam kurtke berik'a latalem w niej na gs na wiosne chcial bym sie na jakas 600tke przesiazc.myslicie ze dobrze by bylo powyjmowac z kurtki ochraniacze i zalozyc taka zbroje??ochrona kregoslupa zeber barkow lokci itp itd.jezdzi ktos tak czy to juz przesada?
-
sooshe - Świeżak
ZZZenonnn napisał(a):en_Zo napisał(a): Mogl sie wbic jeszcze w spodenki i klapki
jakas aluzja do mnie?? no co przeszlifowalem zakret caly bylem zdarty to sie nauczylem ze na pol nago sie nei jezdzi:P czlowiek uczy sie na bledach:)
-
spoyler92 - Świeżak
ehm Polak madry po szkodzie?a jesli chodzi o zbroje z crossa to tak!mam kumpli co tak jezdza a moze raczej cale buzery maja pod skora ale to jest opcja tylko przy duzej kurtce.
Suzuki GSF 650N | | http://pl.youtube.com/watch?v=5TA1liegF ... ed&search= | http://pl.youtube.com/watch?v=A8_BYLDXMUE | <loooooooooooooooooooooooooooool>
- ZZZenonnn
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości