to trzeba zobaczyc:)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
ZZZenonnn napisał(a):en_Zo napisał(a): Mogl sie wbic jeszcze w spodenki i klapki
jakas aluzja do mnie?? no co przeszlifowalem zakret caly bylem zdarty to sie nauczylem ze na pol nago sie nei jezdzi:P czlowiek uczy sie na bledach:)
-
spoyler92 - Świeżak
ehm Polak madry po szkodzie?a jesli chodzi o zbroje z crossa to tak!mam kumpli co tak jezdza a moze raczej cale buzery maja pod skora ale to jest opcja tylko przy duzej kurtce.
Suzuki GSF 650N | | http://pl.youtube.com/watch?v=5TA1liegF ... ed&search= | http://pl.youtube.com/watch?v=A8_BYLDXMUE | <loooooooooooooooooooooooooooool>
- ZZZenonnn
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
A mi sie wydaje ze to naturalna selekcja jest i nie ma co rozpaczac(lepiej ze sam sie okaleczyl niz by mial potem jakies dziecko przejechac). Gorzej ze wplywa to na ocene wszystkich motocyklistow:(
Już niedługo... to już przeszłość
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
co do pytania "korek31" no to według mnie to szkoda tych ochraniaczy od deskorolki na moto bo i tak sie nie przydadza jedynie w pierwszej fazie uderzenia mogłyby złagodzic sile uderzenia ale zaraz po tym natychmiast by sie oderwały kiedys miałem przypadek ze podczas wypadku na moto szlifowałem nogami i rekoma po asfalcie, na lewej rece miałem zegarek który tak szybko zaczoł sie obracac na nadgarstku ze mi skóre wypalił
na szczescie był to bardzo mały moto 50cm tak wiec jezeli cie nie stać na ciuchy typowe pod motor to sprzedaj ta deskorolke czy tam rolki i ochraniacze od nich dołóż troche i kup sobie przynajmniej jakis uzywany sprzet na allegro zawsze to cos. Jezeli chodzi o filmik to wydaje mi sie ze po prostu ta noga musial przed wywrotka sie podeprzec i mu ja niezle wykrecilo a biarac pod uwage predkosc i mase to mozliwe ze prawie mu ja oderwało w kostce :/

zx-7r, zzr 1200, zx10r
-
sperti - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości