jak zrobic ogien ?
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
-
R1 - Bywalec
Fajny filmik.Ekstra maszyny.Co do tematu to napiszę jeszcze,że na wtrysku już mniej ogień leci.Ten na R1 fajnie wymiata.Jest na forum
Tylko po co te puszki tam ? To w formie szpanu ?
(otwórz link)
Tylko po co te puszki tam ? To w formie szpanu ?

- Labiss
- MEGA TROLL
ooo dzięki a słuchaj Lukas masz to na kompie?? Jakbyś mógł to wyślij mi to na maila oka?? pomn_90@tlen.pl z góry dzięks:)..
YAMAHA YZF R6 2003r.
- Pomian
- VIP Åšcigacz.pl
-
Lukas_dan - Świeżak
http://pl.youtube.com/watch?v=tmC1jGe83-I no comment 

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
ogień z tłumika
w pewnej chwili odcinasz zaplon, nie zmniejszasz gazu ani nic, po chwili wlaczasz zaplon i masz bum z tlumnika. 

<@Yamaha dt 50@>
-
stunters12 - Świeżak
recepta jest prosta.Jedziesz i wyłaczasz pstryczkiem zapłon.Nie przepalona miesznak gromadzi sie w wydechu a w chwili gdy włączasz zapłon nastepuje eksplozaja.trzeba uwazac bo mikiedys w GSXF 750 która maił super wydech 4w1 Remusa urwało koncówke a ze ejchałem przez wioche o 2 w nocy pokoncówka poleciała do rowu i znalazłem ja dopiero jak świtało heheh.W Thuner ace tez super strzela.Nie trzeba jechac szybko,wąłciwie nawet lepiej jechac stosunkowo wolno .Podobno potrafi to zaspawać swiece ale nigdy mi się to nie przytrafiło .Oczywiscie na luzie tez sie da to zrobic ale wymaga to wyczucia bike a do tego na pałowaniu na luzi emozna wysytwaic korbe więc nie polecam .
- 666
- Świeżak
kumpel mial takie cos w oplu astrze. dokladnie nie wiem jak to dziala ale bylo cos ze cewka cos tam odcina paliwo leci do wydechu w wydechu jest swieca i robi jebs.wciskalo sie przycisk dawalo gazu czy jakos i walil ogniem. fajny bajer zwlaszcza ze koles mial asterke odpierdzielona na maksa a silnik 1.4
niejedna 2 litrowa beema wysiadala. trzymal sie na dupie beemie i w koncu zszedl do 3jki wkrecil tego bzyczka na mega obroty wyprzedzal beeme i dal ogien to sie caly czas za nim trzymala i nie chciala wyprzedzic. a kiedys byl myk ze jeden sobie zapalil zderzak bo mial tlumik do gory taki podwiniety.slyszalem ze sa rozne mieszanki ktore sie wali do benzyny i potem ogien ma rozne odcienie zielony niebieski itp. tyle ze taka akcja to pewnie mega niszczy silnik bo przeciez to samo sie przepala w silniku.

-
sooshe - Świeżak
Żadne tam odcinanie zapłonu czy nalewanie paliwa do rury nie jest potrzebne.. Ja mam w F2 przelotowy wydech YOshimura za 2tys. Wystarczy na postoju przegazówe zrobic i nawet w dzień ogień widać
I do tego jakie brzmienie... Muzyka dla uszów 

CBR to fast...
-
LUKcbrF2 - Świeżak
LUKcbrF2 napisał(a):Żadne tam odcinanie zapłonu czy nalewanie paliwa do rury nie jest potrzebne.. Ja mam w F2 przelotowy wydech YOshimura za 2tys. Wystarczy na postoju przegazówe zrobic i nawet w dzień ogień widaćI do tego jakie brzmienie... Muzyka dla uszów
jedz z tym moto do serwisu..na regulacje .Nie ma mozliwosci zeby przy dobrze zestrojonym biku "cyilnym"od samego przegazowan ia szedł ogień.Nie przepala ci wachy do końca .Moze masz zbyt bogata mieszanke.
- 666
- Świeżak
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość