jak zrobic ogien ?
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
jak zrobic ogien ?
siema mam takie ptanie, duzo razu na filmikach widzialem ze z tlumika wybucha ogien. Jak to sie robi ?
- MÅ‚ody_00
- Świeżak
Re: jak zrobic ogien ?
Młody_00 napisał(a):siema mam takie ptanie, duzo razu na filmikach widzialem ze z tlumika wybucha ogien. Jak to sie robi ?
Wydaje mi sie,że ogień bedzie wylatywał wtedy,gdy tłumik nagrzeje sie do odpowiedniej temperatury i zrobi sie czerwony... też to kilkakrotnie widziałem.Tak mi sie wydaje,że od tego Ale jak latasz jakąś 50ccm to może lepiej sobie odpuść takie katowanie No chyba,że latasz czymś dużoo większym...
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
po 1 można wystrzelić z ruły (4sów) lub nalać tam troche benzyny i gdy odpowiedni sie nagrzeje to sie zapali ;]
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
jeszcze jest taki numer z biogazami, ale nie wiem czy w jeździe wyjdzie... a tak poważniej: jak masz 4t to kręcisz do odcinki i masz ogień. jak masz przelotowe wydechy to wystarczy, że gaz odpuścisz, np przy redukcji biegów. jeśli jeździsz skuterem, motorowerem czy czymkolwiek takim to zapomnij...
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
mój tak ponoć robi na luzie ... szczerze ? dobrze że poprzedni właściciel szybckitko go mi sprzedał... po pierwszym przeglądzie techn wg serwisówki Yamahy - wszystko na szczęscie ok.
ale txt : jak mu przykręcisz - o taaak ( i pokazał na luzie do 10KRMP) to nocą ogień z rury .. no jego to kręciło - mnie nie koniecznie ..
YZF1000R tłumik Laser,
ale txt : jak mu przykręcisz - o taaak ( i pokazał na luzie do 10KRMP) to nocą ogień z rury .. no jego to kręciło - mnie nie koniecznie ..
YZF1000R tłumik Laser,
-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
Leitho napisał(a):jedziesz motorkiem tak np 80-100, w pewnej chwili odcinasz zaplon, nie zmniejszasz gazu ani nic, po chwili wlaczasz zaplon i masz bum z tlumnika.
To nie trzeba jechać tu trzeba uzyskac jak największą prędkość obrotową, najlepiej gaz na cały gwizedk poczym odciąć zapłon a następnie szybko włączyć . Nagromadzone paliwo musi gdzieś przepalić no i gdy iskar znów zaświdcie gwałtownie wybucha przez wydech . Nie polecam we wszystkich motorach tego robić . Mi osobiście rozerwało wydech gdyż za 1 razem nie zrobiło ani za 2 ale za 3 było takie bum że wydech rezerwało . niemożliwe ........ a jednak
Ostatnio edytowano 3/7/2007, 20:39 przez Kruk1503, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
-
Kruk1503 - Świeżak
http://www.vicaso.com/cgibin/shop?info= ... d=02f81cf3 a moze cos takiego
-
Felus6 - Świeżak
Kruk1503 napisał(a):[ Nagromadzone paliwo musi gdzieś przepalić no i gdy iskar znów zaświdcie gwałtownie wybucha przez wydech . Nie polecam we wszystkich motorach tego robić . Mi osobiście rozerwało wydech gdyż za 1 razem nie zrobiło ani za 2 ale za 3 było takie bum że wydech rezerwało . niemożliwe ........ a jednak
Tudzież i owszem niemożliwe..... -skądzież znowu - A jednak! !
Wobec powyższego również nie polecam robić tego we wszystkich motorach! !
Fajny temat
http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
Tudzież i owszem niemożliwe..... -skądzież znowu - A jednak! !
Fajny temat [/quote]
Serio jak w kreskówkach wybuchają zatkane bronie . Miałem zdjęcia nawet ale po formacie nie mam nic . Rozerwało końcówkę wydechu
Fajny temat [/quote]
Serio jak w kreskówkach wybuchają zatkane bronie . Miałem zdjęcia nawet ale po formacie nie mam nic . Rozerwało końcówkę wydechu
-
Kruk1503 - Świeżak
wow to lepsze od diodow neonow i swiecacych wentyli super extra czad
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
i co podjedziesz do ziomkofff z szacunkowej ulicy i strzelisz albo do lasek tak strzelisz ze im spodniczki podwiejesz
Daj pozniej na jutuba to wszystko ...
Daj pozniej na jutuba to wszystko ...
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Są specjalne "nakładki" (końcówki) dzięki którym tak można robić, nawet widziałem to w skuterze
Zapraszam na http://www.bikepics.com/members/kuba9449/
-
kuba9449 - Świeżak
hmmm ten Fire Power za 370 jest całkiem niezły;) nie rozumiem tylko ostatnich 2 linijek tekstu... wkoncu nadaje sie do 2t czy nie?
A tak wogóle wie ktoś na czym to polega? Czy to cos przypadkiem nie spala w tłumiku tego co sie nie dopaliło?
A tak wogóle wie ktoś na czym to polega? Czy to cos przypadkiem nie spala w tłumiku tego co sie nie dopaliło?
- venango3
- Świeżak
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości