R6 2006 różnica w cenie.
• Strona 1 z 1
R6 2006 różnica w cenie.
Witam.Mam zamiar zakupić niedługo Yamahę R6 2006 r. i zauważyłem,że pokazują się na allegro różne modele.Między innymi ten http://allegro.pl/show_item.php?item=247004208 oraz ten http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M529412.Jak widzicie różnica w cenie jest duża.Dlaczego ? Dlaczego jest również taka różnica mocy ?
- Labiss
- MEGA TROLL
Miedzy innymi dlatego,ze ta czerwono-biala jest po wypadku.
Az sie boje co by wyszlo przy blizszszych oględzinach.
Az sie boje co by wyszlo przy blizszszych oględzinach.
(otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy
zx6r '2006
-

mlody - VIP Åšcigacz.pl
Zatem tak,te dwa model to te same maszyny oba maja w rzeczywistosci 136KM przy booscie(12000obr-16000obr)
ten pierwszy ma poprostu dodatkowo sportowy filtr powietrza a w drugiej ofercie jest albo blad albo moc zostala ograniczona(ograniczenie mozna latwo zdjac)
Pozdr
Seba
ten pierwszy ma poprostu dodatkowo sportowy filtr powietrza a w drugiej ofercie jest albo blad albo moc zostala ograniczona(ograniczenie mozna latwo zdjac)
Pozdr
Seba
-

SeboRJ09 - Świeżak
Labiss napisał(a):Jeszcze mógłbyś wyjaśnić po czym to stwierdziłeś,że po wypadku ?
Labiss,dajac aukcje na allegro,jak byk jest kilka opcji do zaznaczenia,jedna z nich to "bezwypadkowy".
Jak widac,ten juz z opisu nie jest bezwypadkowy,przy powiekszeniu zdjecia tez widac niespasowanie owiewek.
Pozatym,dlaczego sprzedaje moto w takiej okazyjnej cenie?-nie znasz rodaków? Nikt Ci tu prezentu nie zrobi:/ Przykre ale prawdziwe.
Powodzenia w poszukiwaniu,ale "mega okazji" sie wytrzegaj.
(otwórz link)
zx6r '2006
-

mlody - VIP Åšcigacz.pl
Nie pisze tego zeby sie kłócic,tylko pisze co mysle.
Moto jest tansze srednio o 6tys od innych R6 z tego roku.
Zadzwon do goscia,umow sie,zobacz,wszelkie watpliwosci zostana rozwiane.
Pozdro
Moto jest tansze srednio o 6tys od innych R6 z tego roku.
Zadzwon do goscia,umow sie,zobacz,wszelkie watpliwosci zostana rozwiane.
Pozdro
(otwórz link)
zx6r '2006
-

mlody - VIP Åšcigacz.pl
W Niemcowni ostatnio byłem , i tak naprawde gówno tam jest.
Co prawda byłem po auto jakies 5 miesiecy temu ale rozglądałem sie tak z ciekawosci równiez za moto. I co ? ceny jak w PL , a te ogłoszenia z mobile.de sa jakeis fake i nie aktualne...
Np. r6 z '02 za 4tyÅ›
A okazje mozna znalesc , ja kupilem ostatnio wlasnie xc90 w PL bo w niemcowni chcieli za podobne 30 ++ tyś euro co po opłatach daje ok 120tyś zł :< i to cene netto kurfa dla firm.......
W pl dostałem dodatkowo z parktroniciem i 3cim rzędem siedzeń za 15tys mniej niz w DE.
Szwaby to juz nie eldorado :<
Co do moto , to wyglada ze było bite napewno. Jak nie zadzwonisz lub sie nie przekonasz osobiscie to nie bedziesz wiedziec , a sprzedawcy lubia pierdolic co innego przez telefon a co innego jak pojedziesz.
Co prawda byłem po auto jakies 5 miesiecy temu ale rozglądałem sie tak z ciekawosci równiez za moto. I co ? ceny jak w PL , a te ogłoszenia z mobile.de sa jakeis fake i nie aktualne...
Np. r6 z '02 za 4tyÅ›
A okazje mozna znalesc , ja kupilem ostatnio wlasnie xc90 w PL bo w niemcowni chcieli za podobne 30 ++ tyś euro co po opłatach daje ok 120tyś zł :< i to cene netto kurfa dla firm.......
W pl dostałem dodatkowo z parktroniciem i 3cim rzędem siedzeń za 15tys mniej niz w DE.
Szwaby to juz nie eldorado :<
Co do moto , to wyglada ze było bite napewno. Jak nie zadzwonisz lub sie nie przekonasz osobiscie to nie bedziesz wiedziec , a sprzedawcy lubia pierdolic co innego przez telefon a co innego jak pojedziesz.
- pk.
- Świeżak
napewno jeszcze ceny spadna. Przeciez sezon sie nie skonczyl, pogoda dalej jest swietna wiec jezdzic mozna.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-

gumis - VIP Åšcigacz.pl
Ciężko wyczuć ja powiękrzałem tą czerwoną i nie widze nic podejrzanego zresztą nie da sie tego stwierdzić po zdjęciach no chyba że był prostowany u kowala, cena dobra jedź obejrzyj może jest po małym szlifie i nic jej nie jest prawie każdy jest po jakiś mniejszych lub więkrzych przejściach ludzie jeżdżą i nawet nie wiedzą nie ma co sie dopatrywać pojedziesz zrobisz jazde przegląd w serwisie i bedziesz sam wiedział czy jest ok.
-

icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości