R6 2006 różnica w cenie.
• Strona 1 z 1
R6 2006 różnica w cenie.
Witam.Mam zamiar zakupić niedługo Yamahę R6 2006 r. i zauważyłem,że pokazują się na allegro różne modele.Między innymi ten http://allegro.pl/show_item.php?item=247004208 oraz ten http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M529412.Jak widzicie różnica w cenie jest duża.Dlaczego ? Dlaczego jest również taka różnica mocy ?
- Labiss
- MEGA TROLL
Miedzy innymi dlatego,ze ta czerwono-biala jest po wypadku.
Az sie boje co by wyszlo przy blizszszych oględzinach.
Az sie boje co by wyszlo przy blizszszych oględzinach.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Zatem tak,te dwa model to te same maszyny oba maja w rzeczywistosci 136KM przy booscie(12000obr-16000obr)
ten pierwszy ma poprostu dodatkowo sportowy filtr powietrza a w drugiej ofercie jest albo blad albo moc zostala ograniczona(ograniczenie mozna latwo zdjac)
Pozdr
Seba
ten pierwszy ma poprostu dodatkowo sportowy filtr powietrza a w drugiej ofercie jest albo blad albo moc zostala ograniczona(ograniczenie mozna latwo zdjac)
Pozdr
Seba
-
SeboRJ09 - Świeżak
Labiss napisał(a):Jeszcze mógłbyś wyjaśnić po czym to stwierdziłeś,że po wypadku ?
Labiss,dajac aukcje na allegro,jak byk jest kilka opcji do zaznaczenia,jedna z nich to "bezwypadkowy".
Jak widac,ten juz z opisu nie jest bezwypadkowy,przy powiekszeniu zdjecia tez widac niespasowanie owiewek.
Pozatym,dlaczego sprzedaje moto w takiej okazyjnej cenie?-nie znasz rodaków? Nikt Ci tu prezentu nie zrobi:/ Przykre ale prawdziwe.
Powodzenia w poszukiwaniu,ale "mega okazji" sie wytrzegaj.

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Nie pisze tego zeby sie kłócic,tylko pisze co mysle.
Moto jest tansze srednio o 6tys od innych R6 z tego roku.
Zadzwon do goscia,umow sie,zobacz,wszelkie watpliwosci zostana rozwiane.
Pozdro
Moto jest tansze srednio o 6tys od innych R6 z tego roku.
Zadzwon do goscia,umow sie,zobacz,wszelkie watpliwosci zostana rozwiane.
Pozdro

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
W Niemcowni ostatnio byłem , i tak naprawde gówno tam jest.
Co prawda byłem po auto jakies 5 miesiecy temu ale rozglądałem sie tak z ciekawosci równiez za moto. I co ? ceny jak w PL , a te ogłoszenia z mobile.de sa jakeis fake i nie aktualne...
Np. r6 z '02 za 4tyÅ›
A okazje mozna znalesc , ja kupilem ostatnio wlasnie xc90 w PL bo w niemcowni chcieli za podobne 30 ++ tyś euro co po opłatach daje ok 120tyś zł :< i to cene netto kurfa dla firm.......
W pl dostałem dodatkowo z parktroniciem i 3cim rzędem siedzeń za 15tys mniej niz w DE.
Szwaby to juz nie eldorado :<
Co do moto , to wyglada ze było bite napewno. Jak nie zadzwonisz lub sie nie przekonasz osobiscie to nie bedziesz wiedziec , a sprzedawcy lubia pierdolic co innego przez telefon a co innego jak pojedziesz.
Co prawda byłem po auto jakies 5 miesiecy temu ale rozglądałem sie tak z ciekawosci równiez za moto. I co ? ceny jak w PL , a te ogłoszenia z mobile.de sa jakeis fake i nie aktualne...
Np. r6 z '02 za 4tyÅ›
A okazje mozna znalesc , ja kupilem ostatnio wlasnie xc90 w PL bo w niemcowni chcieli za podobne 30 ++ tyś euro co po opłatach daje ok 120tyś zł :< i to cene netto kurfa dla firm.......
W pl dostałem dodatkowo z parktroniciem i 3cim rzędem siedzeń za 15tys mniej niz w DE.
Szwaby to juz nie eldorado :<
Co do moto , to wyglada ze było bite napewno. Jak nie zadzwonisz lub sie nie przekonasz osobiscie to nie bedziesz wiedziec , a sprzedawcy lubia pierdolic co innego przez telefon a co innego jak pojedziesz.
- pk.
- Świeżak
napewno jeszcze ceny spadna. Przeciez sezon sie nie skonczyl, pogoda dalej jest swietna wiec jezdzic mozna.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Ciężko wyczuć ja powiękrzałem tą czerwoną i nie widze nic podejrzanego zresztą nie da sie tego stwierdzić po zdjęciach no chyba że był prostowany u kowala, cena dobra jedź obejrzyj może jest po małym szlifie i nic jej nie jest prawie każdy jest po jakiś mniejszych lub więkrzych przejściach ludzie jeżdżą i nawet nie wiedzą nie ma co sie dopatrywać pojedziesz zrobisz jazde przegląd w serwisie i bedziesz sam wiedział czy jest ok.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości