Kredyty?
http://www.gemoneybank.pl/pl/klienci_in ... egoly.html
proponuję zadzwonić i omówić swój problem
proponuję zadzwonić i omówić swój problem

- Pulsar
- Świeżak
z tego co pisza na stronie to w gre wchodza tylko autka do 3.5tony, nic nie pisza o motorach...Mati82 napisał(a):Ktoś dzwonił?z ciekawości pytam? Jak tak to zapytajcie też o prowizję, i czy motor też na pewno można ściągnąć
-
giuseppe - Świeżak
jeszcze zalezy jaki bank. niektore np roznicuja oprocentowanie w zaleznosci od wieku i rodzaju pojazdu ktory chcesz kredytowac. albo jesli chcesz kupic auto powyzej 3,5tony to czasem wymagaja co najmniej zalozonej dzialalnosci gospodarczejPulsar napisał(a):Nie ma, ale można na bank, że to tak ujmęnie powinno być problemów, nikt nie robi, motor a samochód hm różnica nie wielka, jakby była cesja to nie powinni stwarzać problemów! chyba, mogę się mylić jak każdy
-
giuseppe - Świeżak
są oczywiśćie kredyty auto-moto, ale z tego co czytałem to dają tylko na nowe moto, jeżeli więc chce się kupić coś używanego to pozostaje kredyt konsumpcyjny gorzej oprocentowany..
- dunkerbeck
- Świeżak
to jeden z pomocnych artykulow i z tego co wiem to na uzywane tez daja kredyt
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Kredyt- ... 24338.html
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Kredyt- ... 24338.html
- suzuka gsxf
- Świeżak
podaz jest wsrod aut tanszych, popyt zaczyna sie na auta i motocykle nowsze i drozsze, stad uruchomienie przez banki ofert kredytowych bezposrednio na zakup wymarzonych 2 lub 4 kolek:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
* nie może on mieć więcej niż 15 lat, a na koniec okresu kredytowania nie więcej niż 20 lat,
* jego wartość nie powinna być mniejsza niż 83% kwoty udzielonego kredytu,
* powinien to być motocykl, samochód osobowy, dostawczy lub ciężarowy o masie do 3,5 tony,
* nie może być współwłasnością innych osób niż Współkredytobiorcy,
* nie może być obciążony prawami osób trzecich.
i jak??
* jego wartość nie powinna być mniejsza niż 83% kwoty udzielonego kredytu,
* powinien to być motocykl, samochód osobowy, dostawczy lub ciężarowy o masie do 3,5 tony,
* nie może być współwłasnością innych osób niż Współkredytobiorcy,
* nie może być obciążony prawami osób trzecich.
i jak??
- Pulsar
- Świeżak
suzuka gsxf napisał(a):podaz jest wsrod aut tanszych, popyt zaczyna sie na auta i motocykle nowsze i drozsze, stad uruchomienie przez banki ofert kredytowych bezposrednio na zakup wymarzonych 2 lub 4 kolek:)
No dokładnie...ale jeszcze nowych mało kto kupuje...wystarczy się przyejechać na zachodnią granicę...sporo laweciarzy jeszcze ściąga...pare lat temu chłam 15 letni a teraz królują auta tak do 5 lat...
- Wesly
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości