WYPADKI
Wiecie co, ja was bardzo przepraszam ,ze wam powiedzialem dlaczego ludzie nie lubia motocyklistow w Polsce. Oni ich kochaja, a na wasze pytanie dlaczego wydaje wam sie ze chyba nie, odpowiem:
It's not reall, kochaja was za to ze jestescie tacy wspaniali, ze tak swietnie jezdzicie i ze swoimi motocyklami ubarwiacie te smutne jak XXXX ulice.
A tak wogole to podziwiam wasza fantazje i zacietrzewienie.
Fantazje: Nie wiecie a mowicie.
Zacietrzewienie: to wynik tego co sie dzieje w tym temacie, uderzylem w stol a odezwaly sie nozyce.
Chlopaki jestescie zajeFajni
Kocham WAS i wasze proste, tfuuu posty!
Piłeś coś przed napisaniem tego postu? Czy poprostu homo?
Moja moto | | http://www.bikepics.com/members/Neos007/
-
Neos007 - Świeżak
Eneasz wez juz nicniepisz bo zall **** sciska.Widze ze pomysly ci sie skonczyly i zaczynasz sie powtarzac
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
Mogę z tobą podyskutować jedynie wtedy, gdy będziesz miał cokolwiek do powiedzenia w temacie jazdy na moto.
Było cię stać, to sobie kupiłeś drogą zabawkę na której budowie i technice jazdy na niej raczej się nie znasz.
I ja to szanuję - rynek pojazdów po szlifach i kolizjach jest w naszym kraju niezbędny, Szczególnie dobre ceny mają powypadki z UK właśnie od takich mądrali...
Było cię stać, to sobie kupiłeś drogą zabawkę na której budowie i technice jazdy na niej raczej się nie znasz.
I ja to szanuję - rynek pojazdów po szlifach i kolizjach jest w naszym kraju niezbędny, Szczególnie dobre ceny mają powypadki z UK właśnie od takich mądrali...
-
Pazur - VIP Ścigacz.pl
Cezarjusz napisał(a):Eneasz tak jezdzi
No wlasnie. Wejdzie ci jakis emigrant na forum, ktory dawno nie byl w PL i nie wie jak jest teraz i juz temat skopany...
-
Neos007 - Świeżak
mar111cin napisał(a):Eneasz, mam takie pytanie,w którym roku wyjechałeś z Polski?
Dołączam sie do pytania. To było przed wojną czy tuż po?
-
Neos007 - Świeżak
eneaszu tak sobie to czytam i dochodze do wniosku, ze ty to chyba musisz sie strasznie polski wstydzic. ciagle piszesz o polakach jak to `wy` jezdzicie, jacy to z `was` kierowcy jak to cos jest nie tak z `wami`. nie bede ci ublizac bo nie o to chodzi, ale przykro mi z powodu twojego podejscie. a wlasciwie nie przykro, wali mnie to bo wrzucasz wszystkich do jednej szuflady i strasznie uogulniasz, wiec jak juz wczesniej pisal pazurex PRZESTAN SIE MAZAC i nie probuj z WAS anglikow robic kogos lepszego bo tez jestem wlasnie w uk i codziennie jezdzac tutaj motocyklem widze jakie barany bez wyobrazni tu poruszaja sie po ulicach. mysle ze w kazdym kraju sa zajebisci i chujowi kierowcy wiec nie ma sensu `nas` tu oczerniac i podniecac sie `wami`.
-
maniekzx6r - Świeżak
-
Synteks - Świeżak
CAŁA PRAWDA I JESZCE WIECEJ !
http://pl.youtube.com/watch?v=zl7KoeVIh ... ed&search=
http://pl.youtube.com/watch?v=zl7KoeVIh ... ed&search=
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
- Prof.Piotr
- Świeżak
BAJAJ buahahhahanie moge wyrobic. Bajajowskie zawieszenie z kawasaki
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
macie coś do BAJAJA ? osobiście jestem fanem bajajów , to som bardzo dobre pojazdy , produkujom także 3kołowce
Jeszcze tu kiedyś wróce i zobaczymy kto jest górom.
- Prof.Piotr
- Świeżak
eneasz napisał(a):Wiecie co, ja was bardzo przepraszam ,ze wam powiedzialem dlaczego ludzie nie lubia motocyklistow w Polsce. Oni ich kochaja, a na wasze pytanie dlaczego wydaje wam sie ze chyba nie, odpowiem:
It's not reall, kochaja was za to ze jestescie tacy wspaniali, ze tak swietnie jezdzicie i ze swoimi motocyklami ubarwiacie te smutne jak XXXX ulice.
A tak wogole to podziwiam wasza fantazje i zacietrzewienie.
Fantazje: Nie wiecie a mowicie.
Zacietrzewienie: to wynik tego co sie dzieje w tym temacie, uderzylem w stol a odezwaly sie nozyce.
Chlopaki jestescie zajeFajni
Kocham WAS i wasze proste, tfuuu posty!
I marze, niemoge sie doczekac, kiedy "bede mogl wrocic aby pojezdzic z wami po tych super drogach" ktorych niestety nie bylo mi dane zobaczyc
A teraz w temacie:
Statystycznie najwiecej wypadkow pojazdami mechanicznymi powoduja super kierowcy do 26 roku zycia.
Najglosniej tu wykrzykujacy ma 27 reszta mlodsi, mam racje?
Nie wytrzymam,musze napisac.
Myslisz ze skoro po naszych dziurawych drogach jezdzimy bez problemu,to nie poradzimy sobie na "wspanialych,gładkich i swietnych"nawierzchniach?
Mysle ze to raczej dziala w druga strone,ze ktos z tego "raju" nie potrafi odnalezc sie w naszej rzeczywistosci...btw czego jestes doskonałym przykładem.
Tak sie składa ze akurat mialem okazje z Toba i paru innymi kolegami przejechac krótka trase...
Na szczescie krótką... szczerze mówiac to moglem podczas tej jazdy parzyc kawe i myslec o tym czy za miesiac bedzie padał deszcz..tyle emocji bylo.
Wiesz co naz rózni?
To ze mimo Twej nieudolnej jazdy-my nie wytykamy Ci tego i nie próbujemy pokazac kto jest góra.
Wiec drogi emigrancie,przemysl co piszesz,bo zapewnie kiedys wrócisz do tej "obrzydlwiej Polski",a wtedy zostaniesz sam ze swoją Kawą.. no chyba ze wstawisz ją do szopki ze strachu.
-
mlody - VIP Ścigacz.pl