Za, którym razem zdałeś (aś) egzamin na kat. A ?
za pierwszym razem. bardzo dobrze i pewnie czulam sie podczas jazd i nie odczuwalam za bardzo stresu podczas egzaminu  duza w tym zasluga mojej instruktorki ze szkoly OES
 duza w tym zasluga mojej instruktorki ze szkoly OES  jestem mega zadowolona, ze wybralam wlasnie ta szkole jazdy
 jestem mega zadowolona, ze wybralam wlasnie ta szkole jazdy  teraz szykuje sie do kursu na kat. B i tez zawitam do OESU:)
 teraz szykuje sie do kursu na kat. B i tez zawitam do OESU:)

duza w tym zasluga mojej instruktorki ze szkoly OES
 duza w tym zasluga mojej instruktorki ze szkoly OES  jestem mega zadowolona, ze wybralam wlasnie ta szkole jazdy
 jestem mega zadowolona, ze wybralam wlasnie ta szkole jazdy  teraz szykuje sie do kursu na kat. B i tez zawitam do OESU:)
 teraz szykuje sie do kursu na kat. B i tez zawitam do OESU:)- hannah
- Świeżak
za 1
zdało z 5 na 25.
Na teorii było wersterplatte, tyle, że ludzie do kasy szli czwórkami 
na placu było z 7
1 poległ na placu
1 na mieście
WORD Poznań
I muszę dodać, że super był egzaminator, rozładował napięcie a przy okazji rzeczowo tłumaczył błędy i dlaczego.
Oczywiście na starcie z wrażenia udało mi się nie obejrzeć tylko szpula w ósemkę ... od razu słyszę, proszę przerwać zadanie i wracamy.
Stanąłem dostałem wykład o tym jak ważne jest rozglądanie w sugestywnym, że jak samochodem przytrę to lakiernik się ucieszy a jak motocyklem to mi nogę urwie 
potem już poszło z górki 
błąd na mieście, za późno kierunkowskaz to samo rzeczowe wytłumaczenie.
Powrót na plac, gratulacje i do domu

zdało z 5 na 25.
Na teorii było wersterplatte, tyle, że ludzie do kasy szli czwórkami

na placu było z 7
1 poległ na placu
1 na mieście
WORD Poznań
I muszę dodać, że super był egzaminator, rozładował napięcie a przy okazji rzeczowo tłumaczył błędy i dlaczego.
Oczywiście na starcie z wrażenia udało mi się nie obejrzeć tylko szpula w ósemkę ... od razu słyszę, proszę przerwać zadanie i wracamy.
Stanąłem dostałem wykład o tym jak ważne jest rozglądanie w sugestywnym, że jak samochodem przytrę to lakiernik się ucieszy a jak motocyklem to mi nogę urwie

potem już poszło z górki

błąd na mieście, za późno kierunkowskaz to samo rzeczowe wytłumaczenie.
Powrót na plac, gratulacje i do domu

- 

pwm
- Świeżak
Ja teorię zdałem bez problemu za pierwszym razem, natomiast większy problem miałem z praktyką - udało mi się zdać dopiero za 3 razem.

Ostatnio edytowano 12/5/2017, 13:50 przez agrest2104, łącznie edytowano 2 razy

- agrest2104
- Świeżak
A ja już jestem po dwóch podejściach i lipa ale mam nadzieję że za trzecim się uda
				sklep żeglarski  (otwórz link)
			- zocha1122
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

Egzamin w WORD Olsztyn.
 Egzamin w WORD Olsztyn.