[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...
kat b pocebne pilne<br><hr>michalKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Zalatwie prawo jazdy polskie lub zagraniczne chetnych prosze o kontakt tel tylko zdecydowane osoby wszelkie info telefonicznie nie odbieram zastrzezonych i nie odpisuje na esmsy tel 690699151 caly kraj Rafal<br><hr>Rafcio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
potrzebuje swiadectwo maturalne.<br><hr>bartonKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
uwaga!! OSZUST I NACIAGACZ!!! uwaga!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Ja kupiłam tutaj : szybkie.prawko@o2.pl
szybko i dyskretnie. I wcale nie aż tak drogo. Przede wszystkim PEWNE. Jeżdżę już na nim około 3 miesiące i żadnych problemów podczas kontroli. Wszystko legalnie. <br><hr>Marta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam sie oszuscie podly polecasz???? gnoju je......ny !!!! wez sie za legalna robote a nie tu naciagasz ludzi!!! policja juz jest na twoim tropie...<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Polecam pana Rafala - warto .<br><hr>Nowy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
polecam phejmrat@wp.pl zalatwia dosc dlugo ja zdecydowalem sie niedawno. 29 dni czekalem na kat b koszt 4000 zl<br><hr>kamilpruKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Macie juz dosyć oszustów? pomogę każdemu uzyskać uprawnienia każdej kategorii Masz zakaz sądowy lub straciles za punkty katne Tobie też pomogę nie dajcie sie oszukiwać u mnie nie ma żadnych zaliczek masz pytania zadzwoń lubisz napisz gwarantuję 100% satysfakcji prawa jazdy są legalne,odbierane w wydziale komunikacji w swoim miejscu zamieszkania.Adres E-mail Tomasz-Gawronski83@wp.pl lub pod numerem telefonu 799-995-278<br><hr>Tomasz Gawroński
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Macie juz dosyć oszustów? pomogę każdemu uzyskać uprawnienia każdej kategorii Masz zakaz sądowy lub straciles za punkty katne Tobie też pomogę nie dajcie sie oszukiwać u mnie nie ma żadnych zaliczek masz pytania zadzwoń lubisz napisz gwarantuję 100% satysfakcji prawa jazdy są legalne,odbierane w wydziale komunikacji w swoim miejscu zamieszkania.Adres E-mail Tomasz-Gawronski83@wp.pl lub pod numerem telefonu 799-995-278<br><hr>Tomasz GawrońskiKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam chciał bym wiedzieć jak odbywa się to wszystko u pana jakie są koszty interesuje mnie kat BKomentatorzy napisał(a):Macie juz dosyć oszustów? pomogę każdemu uzyskać uprawnienia każdej kategorii Masz zakaz sądowy lub straciles za punkty katne Tobie też pomogę nie dajcie sie oszukiwać u mnie nie ma żadnych zaliczek masz pytania zadzwoń lubisz napisz gwarantuję 100% satysfakcji prawa jazdy są legalne,odbierane w wydziale komunikacji w swoim miejscu zamieszkania.Adres E-mail Tomasz-Gawronski83@wp.pl lub pod numerem telefonu 799-995-278<br><hr>Tomasz Gawroński <br>
I mam zakaz sądowy do 2018 roku pozdrawiam czekam na odowiedz <br><hr>Łukasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DOKUMENCIK EU TO OSZUSCI.Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):dokumencik.eu
jedyna fachowa i uczciwa firma w Polsce<br><hr>realista<br>
LUDZIE POMYSLCIE CO SIE STANIE Z WASZYMI DANYMI OSOBOWYMI!!!
NIE BADZCIE NAIWNIU.
NIE BOJCE SIE ZGLASZAC TAKICH SPRAW NA POLICJE, bo policja po to jest zeby bronoic interesy obywateli.<br><hr>KLINAK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tp prawda!!!Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):dokumencik.eu
jedyna fachowa i uczciwa firma w Polsce<br><hr>realista<br>Komentatorzy napisał(a):DOKUMENCIK EU TO OSZUSCI.
LUDZIE POMYSLCIE CO SIE STANIE Z WASZYMI DANYMI OSOBOWYMI!!!
NIE BADZCIE NAIWNIU.
NIE BOJCE SIE ZGLASZAC TAKICH SPRAW NA POLICJE, bo policja po to jest zeby bronoic interesy obywateli.<br><hr>KLINAK <br>
wszyscy to oszusci!!!!<br><hr>ugio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahahahah ale mnie rozbawiles!!!! sam o sobie piszesz oszuscie?! mam nadzieje ze Cie zlapia i zaje.....bia zywcem oszuscie i naciagaczu....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Macie juz dosyć oszustów? pomogę każdemu uzyskać uprawnienia każdej kategorii Masz zakaz sądowy lub straciles za punkty katne Tobie też pomogę nie dajcie sie oszukiwać u mnie nie ma żadnych zaliczek masz pytania zadzwoń lubisz napisz gwarantuję 100% satysfakcji prawa jazdy są legalne,odbierane w wydziale komunikacji w swoim miejscu zamieszkania.Adres E-mail Tomasz-Gawronski83@wp.pl lub pod numerem telefonu 799-995-278<br><hr>Tomasz Gawroński <br>Komentatorzy napisał(a):Witam chciał bym wiedzieć jak odbywa się to wszystko u pana jakie są koszty interesuje mnie kat B
I mam zakaz sądowy do 2018 roku pozdrawiam czekam na odowiedz <br><hr>Łukasz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oszust ktory sam sie poleca!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Macie juz dosyć oszustów? pomogę każdemu uzyskać uprawnienia każdej kategorii Masz zakaz sądowy lub straciles za punkty katne Tobie też pomogę nie dajcie sie oszukiwać u mnie nie ma żadnych zaliczek masz pytania zadzwoń lubisz napisz gwarantuję 100% satysfakcji prawa jazdy są legalne,odbierane w wydziale komunikacji w swoim miejscu zamieszkania.Adres E-mail Tomasz-Gawronski83@wp.pl lub pod numerem telefonu 799-995-278<br><hr>Tomasz Gawroński <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oszust i naciagacz<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Macie juz dosyć oszustów? pomogę każdemu uzyskać uprawnienia każdej kategorii Masz zakaz sądowy lub straciles za punkty katne Tobie też pomogę nie dajcie sie oszukiwać u mnie nie ma żadnych zaliczek masz pytania zadzwoń lubisz napisz gwarantuję 100% satysfakcji prawa jazdy są legalne,odbierane w wydziale komunikacji w swoim miejscu zamieszkania.Adres E-mail Tomasz-Gawronski83@wp.pl lub pod numerem telefonu 799-995-278<br><hr>Tomasz Gawroński <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chcesz sobie oszuscie dorobic na swieta???? uwaga oszust!!!!!!!!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>Komentatorzy napisał(a):polecam phejmrat@wp.pl zalatwia dosc dlugo ja zdecydowalem sie niedawno. 29 dni czekalem na kat b koszt 4000 zl<br><hr>kamilpru<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dzięki załatwiłem paszport i kat CE, bo potrzebowałem do pracy , szybko i bez problemów tak jak pisał !!<br><hr>podroznikKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz spokojnie kupić u konto5@t.pl POLECAM !!!!<br><hr>LidiaP<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam u siebie zalatwiles oszuscie????<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz spokojnie kupić u konto5@t.pl POLECAM !!!!<br><hr>LidiaP<br>Komentatorzy napisał(a):dzięki załatwiłem paszport i kat CE, bo potrzebowałem do pracy , szybko i bez problemów tak jak pisał !!<br><hr>podroznik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ile sie czeka na dokument ?<br><hr>KKKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):ja wyrobiłem u tego Pana bezzaliczek@safe-mail.net
jest to jedyna w Polsce oferta ktora nie jest oszustwem, bo Pan nie wymaga zeby mu wplacac jakies zaliczki, tylko placicie dopiero po sprawdzeniu statusu na info-car.pl i odbiorze waszego dokumentu w urzedzie
wczesniej zostalem 2 razy oszukany na zaliczki a teraz sobie jezdze legalnie. Dwa razy juz mialem rutynowa kontrole policji i wszystko elegancko - prawo jazdy rzeczywiscie ma wpis do rejestru<br><hr>piotrek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
konto5@t.pl POELCAM TAK JAK INNI , udało mi też się załatwić dokumenty<br><hr>34g4Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz spokojnie kupić u konto5@t.pl POLECAM !!!!<br><hr>LidiaP<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witamy Pan benson ebhoze oferty firmy kredytKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.
anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,
Zaliczka w kwocie 1000 zł na konto 15 1140 2004 0000 3702 7140 6623
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
reszta po sprawdzeniu osobiscie dokumentow kolejna 2 tyś
1. Czy kiedykolwiek miał/a pan/i do czynienie z autem ?
2.Czy kiedykolwiek miał/a pan/i wypadek samochodowy ""jeśli tak to co
było powodem tego"" ? proszę pisać
szczerze bo jestem w stanie to sprawdzić
3.ile już pan/i jezdzi autem ?
4.Jaka wiedza jest na temat auta ?
PONIŻEJ PODAJE NIEZBĘDNE DANE JAKIE BĘDĄ MI POTRZEBNE :
IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
SKAN PANA ZDJĘCIA MINIATURKĘ TAKIE JAK SIĘ WYRABIA DOWÓD OSOBISTY -
SKAN WŁASNEGO PODPISU NAJLEPIEJ NA CZYSTEJ BIAŁEJ KARTCE -
SIKORA TO OSZUST NIE MA TAKIEGO ADRESU UWAGA <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>Komentatorzy napisał(a):zapraszam do mnie na email <br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):pawel_czyzowski@wp.pl
Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :
pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie pomóc w załatwieniu prawa jazdy szybko fachowo i konkretnie w sprawie szczegółów prosze pisać
rkunicki71@gmail.com<br><hr>Ryszard<br>Komentatorzy napisał(a):Witam !potrzebuje prawo jazdy kategoria A!jaka cena?dziekuje i pozdrawiam!<br><hr>Bogdan Bełej<br>Komentatorzy napisał(a):proponuje napisac do universe_200@wp.pl szybko i z wpisem<br><hr>link400<br>Komentatorzy napisał(a):potwierdzam rowniez tam zalatwiam i jestem na etapie koncowym czyli sledzenia pwpw rowniez polecam universe_200<br><hr>kraman<br>Komentatorzy napisał(a):potwierdzam autentycznosc universe_200@wp.pl a panu powyzej przeszkadza pewnie uczciwa konkurencja<br><hr>polak<br>
Zostaliśmy stworzeni, aby pomóc ludziom, którzy potrzebują pomocy, oferujemy pożyczki w wysokości 2%, jak help.So finansowej, jeśli przeżywa trudności finansowe, lub jeśli jesteś w chaosie finansowym i trzeba pieniędzy rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej, lub potrzebujesz pożyczki na spłatę długów lub płacenia rachunków, rozpoczęcie działalności gospodarczej lub znalezieniu trudności z uzyskaniem kredytu obrotowego z lokalnych banków, prosimy o kontakt poprzez e-mail: bensonebhozeloans@gmail.com
Zapraszamy do wypełnienia i odesłania poniższe informacje ..
wniosek kredytowy
Nazwa wnioskodawcy:
Kwota potrzebna:
Czas trwania kredytu:
Kraj:
Zawód:
Seks:
Miesięczny przychód:
Cel kredytu:
Proszę o kontakt e-mail: bensonebhozeloans@gmail.com
Czekam na Twoją odpowiedź.
Pan benson<br><hr>oferta pożyczki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no wkoncu tez mam prawo jazdy :]]]]]]]]]]]]] , dzieki za uczciwe polecenie.Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz spokojnie kupić u konto5@t.pl POLECAM !!!!<br><hr>LidiaP<br>Komentatorzy napisał(a):konto5@t.pl POELCAM TAK JAK INNI , udało mi też się załatwić dokumenty<br><hr>34g4<br>
Wracam jak co o nowym roku po paszport do niego.
Dołączam się konto5@t.pl i tylko on !!!!!!!!<br><hr>motocja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum