Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Przebieg kursu na prawo jazdy...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Komentatorzy » 12/9/2016, 07:52

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie załatwić prawo jazdy kat A, B, C, i T. Dokument w 100% legalny bez żadnych podróbek.
kontakt:
grzegorz.bucala.prawko@onet.pl<br><hr>Grzegorz<br>
Komentatorzy napisał(a):Jestem zajnteresowana prawkiem kat b czy to bedzie legalne jaka cena i czy platne przy odbiorze zamawialam juz w tanim prawku u mariusza weisra i to oszust<br><hr>Ewelina<br>
mówiłam ci napisz do niego żadnych zaliczek gość jest ok tylko nie ufny oliwerkrupa@interia.pl<br><hr>kinga
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/9/2016, 15:27

Czy jesteś w potrzebie pożyczki? Chcesz być stabilna finansowo? Albo chcesz rozwinąć swój biznes? Oferujemy pożyczki dla przedsiębiorstw, kredyt samochodowy, kredyt biznesowe, pożyczki osobiste i Boże Narodzenie kredytu. dajemy pożyczki na bardzo niskim oprocentowaniem 2% trwałego komfortu, który jest do negocjacji. Ta oferta jest otwarta dla wszystkich, prosimy o kontakt z nami za pośrednictwem poczty elektronicznej na (sanchezloanfirm@gmail.com)<br><hr>Leonardo Sanchez
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2016, 09:09

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):Oferuje możliwość załatwienia świadectwa ukończenia liceum ogólnokształcącego, liceum zawodowego, maturę. średnie wykształcenie i matura do załatwienia od ręki. Możliwość odbioru osobistego! kontakt: jery.ko@wp.pl
dyskrecja!. Proszę tylko o przemyślane oferty i nie oczekiwać zaproszenia na uroczyste rozdanie świadectw :)
Dyskrecja i Uczciwość wymagana po obu stronach!<br><hr>JK<br>
Komentatorzy napisał(a):Hej potrzebuje kupic świadectwo ukończenia liceum ile to kosztuje?prosze o szybką odp pozdrawiam<br><hr>Agnieszka<br>
Komentatorzy napisał(a):potrzebuję swiadectwo ukonczenia szkoły średniej 696595816<br><hr>nagel<br>
Komentatorzy napisał(a):Sprzedam prawo jazdy kat.B swiadectwo ukonczenia technikum handlowego wraz z.matura i dyplomemem
513 218 505<br><hr>pilne<br>
SPRAWDZICE MOZE xcaret@wp.pl jeszcze zalatatwia kiedys bylo on nich glosno<br><hr>SebaForum
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2016, 10:27

Szanowny Panie / Pani,

Jestem Paul Moritz renomowanego, legalne i akredytowany pieniędzy kredytodawcy. I pożyczyć pieniądze z indywidualnych i współpracować ciała w potrzebie pomocy finansowej. Czy masz złych kredytów lub jesteś w potrzebie pieniędzy, aby zapłacić rachunki? Czy potrzebujesz kredytu lub finansowania z jakiejkolwiek przyczyny Chcę używać tego medium poinformować, że czynią rzetelną pomoc beneficjenta, jak będę zadowolony zaoferować pożyczki na niskim oprocentowaniu. Usługi świadczone są:
refinansowanie
kredyty Inventor
Auto kredyt
konsolidacja zadłużenia
kredytów na działalność gospodarczą
Pożyczki osobiste
Uprzejmie odpisać, jeśli jesteś zainteresowany, na których odpowiedź będzie być wysłany formularz wniosku kredytowego do wypełnienia. (Brak zabezpieczenia społecznego i nie kredytowej sprawdzić, 100% gwarancją) czekam pozwalając mi być z usługi. można skontaktować się z nami poprzez e-mail: paulhelpfund@yahoo.com

Dzięki tak czekam pozwalając mi się usług dla Ciebie ...
Paul Moritz
E-mail: paulhelpfund@yahoo.com<br><hr>Paul Moritz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2016, 23:14

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
e-mail: sprzedamswiadectwo@onet.pl
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>
Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>
Komentatorzy napisał(a):Bardzo polecam panią Annę z Szkola_lo24@wp.pl
Bardzo konkretna osoba. Bez żadnych zaliczek. Wysyłka z możliwością sprawdzenia zawartości. Z wpisem wszystko tak jak prosiłam Polecam!<br><hr>Michalina<br>
Komentatorzy napisał(a):ja kupiłam lo+mature u konto5@t.pl<br><hr>Malwina<br>
dzieki , załatwił mi kat.B , a szukałem prawie rok !!!!<br><hr>blabla
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/9/2016, 08:52

Komentatorzy napisał(a):Kupię dokumenty... dowod osobisty zaswiadczenia o zatrudnieniu o dochodach i odcinek od listonosza<br><hr>ja<br>
Komentatorzy napisał(a):UWAGA LUDZIE !! Udalo mi sie zalatwic dokument z wpisem i odbiorem z urzedu !1 2 raz yzostalem juz oszukany tym razem podszedlem do tematu inaczej niz zwykle !! napiszcie do gostka phejmrat@wp.pl na milion procent jedyna osoba chyba ktora was nie oszuka wszystko wytlumaczy skontaktuje sie telefonicznie dosc drogo 4500 zl ale warto dla zdeterminowych !!<br><hr>marcinkalinowski<br>
rowniez skorzystalem z uslug phejmrat@wp.pl Piotr Hejmrat koszt 5000 za kat c czas oczekiwania 48 dni, poczatkowo mialobyc 35 ale wszystko sie udalo takze polecam . Michal<br><hr>MisiuMis
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/9/2016, 12:41

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>
Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami

dorian__w@wp.pl

Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci ;)<br><hr>dorian<br>
I jak tu komus zaufac :( jak stwierdzic kto jest oszustem a kto jest rzetelná osobá która pomoze w uzyskaniu PL -ki ? Wiem najlepiej zdac legalnie i po problemie , nikt nas wtedy nie oszuka ale wiem , ze sá osoby które zalatwiajá takie dokumenty , mój brat cioteczny tez jakies 10 lat temu zalatwil sobie jak mu zabrali prawojazdy na 6 miesiecy za przekraczanie prédkosci i ucieczké przed policjá a musial jezdzic autem , gdyz jego praca wymagala codziennej mobilnosci i nawet jak Go policja raz zatrzymala to sprawdzali to podrobione prawko i nic mu nie zrobili . Wiéc wiem , ze mozna zalatwic , brat wtedy placil ok 2500 tys zl. ale nie ma juz kontaktu z tymi osobami :( <br><hr>Ninaskay
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/9/2016, 12:56

Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>
Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami

dorian__w@wp.pl

Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci ;)<br><hr>dorian<br>
Komentatorzy napisał(a):I jak tu komus zaufac :( jak stwierdzic kto jest oszustem a kto jest rzetelná osobá która pomoze w uzyskaniu PL -ki ? Wiem najlepiej zdac legalnie i po problemie , nikt nas wtedy nie oszuka ale wiem , ze sá osoby które zalatwiajá takie dokumenty , mój brat cioteczny tez jakies 10 lat temu zalatwil sobie jak mu zabrali prawojazdy na 6 miesiecy za przekraczanie prédkosci i ucieczké przed policjá a musial jezdzic autem , gdyz jego praca wymagala codziennej mobilnosci i nawet jak Go policja raz zatrzymala to sprawdzali to podrobione prawko i nic mu nie zrobili . Wiéc wiem , ze mozna zalatwic , brat wtedy placil ok 2500 tys zl. ale nie ma juz kontaktu z tymi osobami :( <br><hr>Ninaskay<br>
Dziękuję za pytania i chcę, żebyś wiedział, że istnieją różne firmy z różnych polityk w porządku, istnieją również nieuczciwych firm online już dziś i rząd robią tam najlepiej, aby zatrzymać je w porządku, tak jak moim towarzystwie to znajdują się w USA, mamy rozdawać pożyczek dla klientów, a gdy otrzymują tam pożyczkę od nas są zawsze bardzo zadowolony. Większość fałszywych firmy są z Afryki ok. jeśli potrzebujesz pożyczki lub masz nikogo, że potrzebujesz pożyczki należy powiedzieć im kontakt ok, ponieważ jestem tutaj, aby udzielić kredytu na niskim tempie 3% stopy procentowej.
  oczekiwanie na odpowiedź<br><hr>walker
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/9/2016, 15:09

Ubiegac sie o pilna pozyczke dzisiaj na: (mortgagelaonbasics@gmail.com)
Uwaga prosze: Czy finansowo w dól? Czy potrzebujesz pozyczki placic
off rachunki lub zakup domu lub zwiekszyc swój biznes? Ubiegac sie o pozyczke
teraz i uzyskac zezwolenie. Oferujemy wszystkie rodzaje kredytów w ograniczonej zainteresowania
wskaznik 2%. Nasz program kredytu jest bardzo bezposredni i elastyczna jak twoje
Satysfakcja i finansowy sukces jest naszym celem. Zainteresowanych wiecej
Informacje na temat skontaktuj sie z nami poprzez e-mail: (mortgagelaonbasics@gmail.com)<br><hr>Ubiegac sie o pilna pozyczke
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/9/2016, 08:33

dorian__w@wp.pl

Komentatorzy napisał(a):I jak tu komus zaufac :( jak stwierdzic kto jest oszustem a kto jest rzetelná osobá która pomoze w uzyskaniu PL -ki ? Wiem najlepiej zdac legalnie i po problemie , nikt nas wtedy nie oszuka ale wiem , ze sá osoby które zalatwiajá takie dokumenty , mój brat cioteczny tez jakies 10 lat temu zalatwil sobie jak mu zabrali prawojazdy na 6 miesiecy za przekraczanie prédkosci i ucieczké przed policjá a musial jezdzic autem , gdyz jego praca wymagala codziennej mobilnosci i nawet jak Go policja raz zatrzymala to sprawdzali to podrobione prawko i nic mu nie zrobili . Wiéc wiem , ze mozna zalatwic , brat wtedy placil ok 2500 tys zl. ale nie ma juz kontaktu z tymi osobami :( <br><hr>Ninaskay<br>
wszyscy tu sa oszusci!!! nikt nie zalatwi zadnego prawka!!! IDZ CZLOWIEKU NA KURS I SZYBKO ZDAJ!!! BEDZIESZ Z SIEBIE DUMNY..........................<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/9/2016, 21:46

Komentatorzy napisał(a):Kupię dokumenty... dowod osobisty zaswiadczenia o zatrudnieniu o dochodach i odcinek od listonosza<br><hr>ja<br>
Komentatorzy napisał(a):mam dowody jezeli jestes zainteresowany odezwij sie<br><hr>fdgegsdf<br>
Interesuje mnie papier kursualarza. Jest opcja?<br><hr>Ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/9/2016, 06:29

Czy potrzebujesz kredytu awaryjnego lub wymagają pomocy finansowej, aby zwiększyć swoją działalność, płacić czynsz? e.t.c posiadamy certyfikaty i legalnych licencjonowanych wierzyciele. przerabiamy kredytów na krótkich i długich terminów z kredytu, jak co 2%. mamy doskonałą reputację za udzielanie kredytów dla tysięcy ludzi na całym świecie. Oferujemy dowolną ilość gwarantowanych usług kredytowych, handlowych, biznesowych lub pożyczek kredytów samochodowych, pożyczek konsolidacji zadłużenia o kontakt z naszym e-mail przedsiębiorstwo teraz (omegaloanscc@gmail.com)<br><hr>omega loans
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/9/2016, 07:15

Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>
Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.

anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>
Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>
Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>
Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>
Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,

Zaliczka w kwocie 1000 zł na konto 15 1140 2004 0000 3702 7140 6623
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
reszta po sprawdzeniu osobiscie dokumentow kolejna 2 tyś

1. Czy kiedykolwiek miał/a pan/i do czynienie z autem ?
2.Czy kiedykolwiek miał/a pan/i wypadek samochodowy ""jeśli tak to co
było powodem tego"" ? proszę pisać
szczerze bo jestem w stanie to sprawdzić

3.ile już pan/i jezdzi autem ?
4.Jaka wiedza jest na temat auta ?

PONIŻEJ PODAJE NIEZBĘDNE DANE JAKIE BĘDĄ MI POTRZEBNE :

IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
SKAN PANA ZDJĘCIA MINIATURKĘ TAKIE JAK SIĘ WYRABIA DOWÓD OSOBISTY -
SKAN WŁASNEGO PODPISU NAJLEPIEJ NA CZYSTEJ BIAŁEJ KARTCE -

SIKORA TO OSZUST NIE MA TAKIEGO ADRESU UWAGA <br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>
Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>
Komentatorzy napisał(a):zapraszam do mnie na email <br><hr>sikora1711<br>
Komentatorzy napisał(a):pawel_czyzowski@wp.pl

Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :

pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie pomóc w załatwieniu prawa jazdy szybko fachowo i konkretnie w sprawie szczegółów prosze pisać

rkunicki71@gmail.com<br><hr>Ryszard<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam !potrzebuje prawo jazdy kategoria A!jaka cena?dziekuje i pozdrawiam!<br><hr>Bogdan Bełej<br>
Komentatorzy napisał(a):tak jak w tresci !Kupie prawo jazdy kategorii A!<br><hr>Bogdan Bełej<br>
Komentatorzy napisał(a):kupie b na dogodnych warunkach pisac gorx1989@interia.eu<br><hr>pj b <br>
Komentatorzy napisał(a):Możliwość kupna prawa jazdy, kontakt na mail, dolny śląsk. <br><hr>Amil<br>
Komentatorzy napisał(a):prawo jazdy kontakt kwiatkowski1222@wp.pl<br><hr>K.<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem w stanie załatwić prawko, swiadectwo maturalne, szkolne zaświadczenie o bierzmowaniu i inne, nie pobieram zaliczek, zdecydowanych zapraszam bartek.szmaj1981@gmail.com<br><hr>bartek<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam prowadzę szkołę jazdy i oferuje szybkie i dyskretne wyrobienie prawa jazdy z wpisem do rejestru.

Prawo jazdy jest oryginalne i odbierane w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie.

Proszę nie łudzić się, że ktoś sprzeda Wam podrobione prawo jazdy z
wpisem do rejestru i jeszcze wyśle na adres bo jest to nie możliwe,
wszystkie takie oferty to permanentne oszustwo. Prawo jazdy takie mogą
być albo podrobione (przy pierwszej kontroli zostaje to wykryte więc to
nie ma sensu) albo oryginalne z wpisem do rejestru i nie można ich
wysłać na adres, tylko właściciel może odebrać je w wydziale
komunikacji.

Wyrabianie prawa jazdy u mnie wygląda następująco:

Po dokonaniu wpłaty (co nie podlega dyskusji, ponieważ pieniądze w kasie muszą się zgadzać)

- zostajecie wpisani do komputera z 3 miesięczną datą wsteczną jako uczestnik szkoły jazdy

- wysyłacie wszystkie swoje dane poprzez sms

- po ok. 2 dniach przystępujecie do egzaminu z jazdy (oczywiście egzamin z jazdy zdany pomyślnie)

- do 10 dni dostajecie pocztą papier (informacje o ukończeniu kursu na prawo jazdy)

- udajecie się ze zdjęciem i swoimi danymi do wydziału komunikacji
i po okresie zależnym od nich odbieracie oryginalne prawo jazdy
Nie potrzeba badań lekarskich, egzaminu z teorii, wszystko jest
załatwiane u nas. Cena to 3 tyś zł jest to najniższa z możliwych cen.
Prawo jazdy tak załatwiane kosztują 6 tyś zł i tylko dla zaufanych
osób.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt atrium7788@o2.pl

Zapraszam wszystkich chętnych i ostrzegam przed oszustami którzy
oferują podrobione prawo jazdy "z wpisem", a za pobraniem przyjdzie
"ziemniak"

Pozdrawiam.<br><hr>atrium7788<br>
Komentatorzy napisał(a):prosze o nr tel zeby wszystko załatwić <br><hr>michał<br>
potrzebujesz kredytu? jesli tak, napisz do nas na jullietfinancialaid@yahoo.com aby uzyskac wiecej informacji z listy
Nazwa:
kraj:
stan:
tel:
zawód:
Kwota kredytu:
Okres kredytowania:
miesieczny przychód:
Celem funduszy:
e-mail:
pozdrowienia,
Juliet
Kontakt email: jullietfinancialaid@yahoo.com
<br><hr>juliet
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/9/2016, 07:15

Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>
Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.

anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>
Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>
Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>
Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>
Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,

Zaliczka w kwocie 1000 zł na konto 15 1140 2004 0000 3702 7140 6623
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
reszta po sprawdzeniu osobiscie dokumentow kolejna 2 tyś

1. Czy kiedykolwiek miał/a pan/i do czynienie z autem ?
2.Czy kiedykolwiek miał/a pan/i wypadek samochodowy ""jeśli tak to co
było powodem tego"" ? proszę pisać
szczerze bo jestem w stanie to sprawdzić

3.ile już pan/i jezdzi autem ?
4.Jaka wiedza jest na temat auta ?

PONIŻEJ PODAJE NIEZBĘDNE DANE JAKIE BĘDĄ MI POTRZEBNE :

IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
SKAN PANA ZDJĘCIA MINIATURKĘ TAKIE JAK SIĘ WYRABIA DOWÓD OSOBISTY -
SKAN WŁASNEGO PODPISU NAJLEPIEJ NA CZYSTEJ BIAŁEJ KARTCE -

SIKORA TO OSZUST NIE MA TAKIEGO ADRESU UWAGA <br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>
Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>
Komentatorzy napisał(a):zapraszam do mnie na email <br><hr>sikora1711<br>
Komentatorzy napisał(a):pawel_czyzowski@wp.pl

Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :

pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie pomóc w załatwieniu prawa jazdy szybko fachowo i konkretnie w sprawie szczegółów prosze pisać

rkunicki71@gmail.com<br><hr>Ryszard<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam !potrzebuje prawo jazdy kategoria A!jaka cena?dziekuje i pozdrawiam!<br><hr>Bogdan Bełej<br>
Komentatorzy napisał(a):tak jak w tresci !Kupie prawo jazdy kategorii A!<br><hr>Bogdan Bełej<br>
Komentatorzy napisał(a):kupie b na dogodnych warunkach pisac gorx1989@interia.eu<br><hr>pj b <br>
Komentatorzy napisał(a):Możliwość kupna prawa jazdy, kontakt na mail, dolny śląsk. <br><hr>Amil<br>
Komentatorzy napisał(a):prawo jazdy kontakt kwiatkowski1222@wp.pl<br><hr>K.<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem w stanie załatwić prawko, swiadectwo maturalne, szkolne zaświadczenie o bierzmowaniu i inne, nie pobieram zaliczek, zdecydowanych zapraszam bartek.szmaj1981@gmail.com<br><hr>bartek<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam prowadzę szkołę jazdy i oferuje szybkie i dyskretne wyrobienie prawa jazdy z wpisem do rejestru.

Prawo jazdy jest oryginalne i odbierane w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie.

Proszę nie łudzić się, że ktoś sprzeda Wam podrobione prawo jazdy z
wpisem do rejestru i jeszcze wyśle na adres bo jest to nie możliwe,
wszystkie takie oferty to permanentne oszustwo. Prawo jazdy takie mogą
być albo podrobione (przy pierwszej kontroli zostaje to wykryte więc to
nie ma sensu) albo oryginalne z wpisem do rejestru i nie można ich
wysłać na adres, tylko właściciel może odebrać je w wydziale
komunikacji.

Wyrabianie prawa jazdy u mnie wygląda następująco:

Po dokonaniu wpłaty (co nie podlega dyskusji, ponieważ pieniądze w kasie muszą się zgadzać)

- zostajecie wpisani do komputera z 3 miesięczną datą wsteczną jako uczestnik szkoły jazdy

- wysyłacie wszystkie swoje dane poprzez sms

- po ok. 2 dniach przystępujecie do egzaminu z jazdy (oczywiście egzamin z jazdy zdany pomyślnie)

- do 10 dni dostajecie pocztą papier (informacje o ukończeniu kursu na prawo jazdy)

- udajecie się ze zdjęciem i swoimi danymi do wydziału komunikacji
i po okresie zależnym od nich odbieracie oryginalne prawo jazdy
Nie potrzeba badań lekarskich, egzaminu z teorii, wszystko jest
załatwiane u nas. Cena to 3 tyś zł jest to najniższa z możliwych cen.
Prawo jazdy tak załatwiane kosztują 6 tyś zł i tylko dla zaufanych
osób.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt atrium7788@o2.pl

Zapraszam wszystkich chętnych i ostrzegam przed oszustami którzy
oferują podrobione prawo jazdy "z wpisem", a za pobraniem przyjdzie
"ziemniak"

Pozdrawiam.<br><hr>atrium7788<br>
Komentatorzy napisał(a):prosze o nr tel zeby wszystko załatwić <br><hr>michał<br>
potrzebujesz kredytu? jesli tak, napisz do nas na jullietfinancialaid@yahoo.com aby uzyskac wiecej informacji z listy
Nazwa:
kraj:
stan:
tel:
zawód:
Kwota kredytu:
Okres kredytowania:
miesieczny przychód:
Celem funduszy:
e-mail:
pozdrowienia,
Juliet
Kontakt email: jullietfinancialaid@yahoo.com
<br><hr>juliet
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/9/2016, 07:06

Czy jesteś w poszukiwaniu prawdziwego kredytu ?? Czy potrzebujesz kredytu w jakiejkolwiek formie i dla jakiejkolwiek przyczyny ?? Czy chcesz kupić nowy dom i trzeba pożyczki ?? Jesteśmy tutaj, aby pomóc w końcu jako oferujemy niezawodne kredyty na zaledwie 2% stopy procentowej. Kredytobiorcy zainteresowani są o kontakt z nami teraz w (Freemanloanfinance@gmail.com), kredyty Freemanfinance.webs.com i dostać się tam do dziś.

Dzięki.
Jamie Freeman
WWW: <a href="http://www.freemanfinance.webs.com" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.freemanfinance.webs.com</a><br><hr>Freeman Finance
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/9/2016, 09:58

Komentatorzy napisał(a):UWAGA LUDZIE !! Udalo mi sie zalatwic dokument z wpisem i odbiorem z urzedu !1 2 raz yzostalem juz oszukany tym razem podszedlem do tematu inaczej niz zwykle !! napiszcie do gostka phejmrat@wp.pl na milion procent jedyna osoba chyba ktora was nie oszuka wszystko wytlumaczy skontaktuje sie telefonicznie dosc drogo 4500 zl ale warto dla zdeterminowych !!<br><hr>marcinkalinowski<br>
a masz do niego numer telefonu Plis!!!!<br><hr>ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/9/2016, 18:28

Komentatorzy napisał(a):ze szczerą odpowiedzialnością polecam sebfurman@onet.eu załatwił mi kat.A , jestem bardzo zadowolona z szybkości realizacji - oferuje różne dokumenty, ale napewno z kimś działa bo sam by tego nie ogarnoł<br><hr>Ania22<br>
Komentatorzy napisał(a):sebfurman@onet.eu , zamówione dokumenty odebrane, polecam<br><hr>autor<br>
Komentatorzy napisał(a):POLECAM sebfurman@onet.eu , od ponad pół roku kogoś poszukiwałam kto mi załatwi legalne dokumenty wkońcu się udało mam mature i kat.B ,.Dziekuje.<br><hr>maja-ja<br>
Nie chciało mi się wierzyć ale sebfurman@onet.eu naprawde załwtia dokumenty mam dzięki mu wymarzone studia ! Napewno tu wróce jeszcze po prawo jazdy :D<br><hr>Kamilka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/10/2016, 12:50

Komentatorzy napisał(a):Załatwię świadectwo maturalne bez zaliczek z wpisem !
UWAGA - TYLKO STARA MATURA. CZYLI PRZED 2005 ROKIEM
Opis załatwienia sprawy:
1.Zgłaszasz się do mnie przez sms na nr tel. 530 534 277
2.Ja podaje Ci maila na jaki masz przesłać dane do świadectwa takie jak
Imię, Nazwisko, data urodzenia, miejsce urodzenia, PESEL.
3.Razem z tymi danymi przesyłasz mi dobrej jakości skan swojego zdjęcia. Najlepiej jakby to nie był skan tylko zapis w JPG u fotografa w oryginale wtedy jakość jest o wiele lepsza.
4.Jak załatwię wszystkie formalności to przesyłam Tobie skan świadectwa i oceniasz czy jest ok.
5.Przesyłasz 2000 zł na podany przeze mnie nr konta.
6.Ja przesyłam Tobie świadectwo na podany przez Ciebie adres listem poleconym. Dlaczego nie załatwiam tego w 4 oczy ? ponieważ obejrzenie świadectwa na oczy a obejrzenie skanu świadectwa oznacza to samo. Poza tym najważniejsza jest dla mnie anonimowość. I nie będę się tłumaczył że ryzykuje bo chyba każdy powinien wiedzieć. Proszę pisać smsa i czekać aż się odezwę. Sprawdzam skrzynką raz na dzień bo to mój drugi nr tel.<br><hr>GAL ANONIM<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam Potrzebuje świadectwo z technikum mechanicznego region wielkopolsaka Poznań Gniezno masz coś takiego<br><hr>AMA<br>
Komentatorzy napisał(a):odezwij sie na maila karol34523@interia.pl<br><hr>xxx<br>
Komentatorzy napisał(a):nikt o tym nie pisze, bo też osoba anonimowa, ale polecam isoce@t.pl , załatwił mi 2 dokumenty paszport i kat.C<br><hr>skpol33<br>
Komentatorzy napisał(a):nie mogę się skontaktować z isoce@t.pl
masz może jakiś inny adres <br><hr>tttttt<br>
polecm ci sebfurman@onet.eu załatwiałem uniego kat. A i C<br><hr>jarek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/10/2016, 13:24

Komentatorzy napisał(a):Załatwię świadectwo maturalne bez zaliczek z wpisem !
UWAGA - TYLKO STARA MATURA. CZYLI PRZED 2005 ROKIEM
Opis załatwienia sprawy:
1.Zgłaszasz się do mnie przez sms na nr tel. 530 534 277
2.Ja podaje Ci maila na jaki masz przesłać dane do świadectwa takie jak
Imię, Nazwisko, data urodzenia, miejsce urodzenia, PESEL.
3.Razem z tymi danymi przesyłasz mi dobrej jakości skan swojego zdjęcia. Najlepiej jakby to nie był skan tylko zapis w JPG u fotografa w oryginale wtedy jakość jest o wiele lepsza.
4.Jak załatwię wszystkie formalności to przesyłam Tobie skan świadectwa i oceniasz czy jest ok.
5.Przesyłasz 2000 zł na podany przeze mnie nr konta.
6.Ja przesyłam Tobie świadectwo na podany przez Ciebie adres listem poleconym. Dlaczego nie załatwiam tego w 4 oczy ? ponieważ obejrzenie świadectwa na oczy a obejrzenie skanu świadectwa oznacza to samo. Poza tym najważniejsza jest dla mnie anonimowość. I nie będę się tłumaczył że ryzykuje bo chyba każdy powinien wiedzieć. Proszę pisać smsa i czekać aż się odezwę. Sprawdzam skrzynką raz na dzień bo to mój drugi nr tel.<br><hr>GAL ANONIM<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam Potrzebuje świadectwo z technikum mechanicznego region wielkopolsaka Poznań Gniezno masz coś takiego<br><hr>AMA<br>
Komentatorzy napisał(a):odezwij sie na maila karol34523@interia.pl<br><hr>xxx<br>
Komentatorzy napisał(a):nikt o tym nie pisze, bo też osoba anonimowa, ale polecam isoce@t.pl , załatwił mi 2 dokumenty paszport i kat.C<br><hr>skpol33<br>
Komentatorzy napisał(a):nie mogę się skontaktować z isoce@t.pl
masz może jakiś inny adres <br><hr>tttttt<br>
Komentatorzy napisał(a):polecm ci sebfurman@onet.eu załatwiałem uniego kat. A i C<br><hr>jarek<br>
oszust!!!!! uwaga oszust ktory sam siebie poleca!!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/10/2016, 18:33

Komentatorzy napisał(a):
Witam drodzy powtarzające

Czy potrzebujesz kredytu?
Musisz finansowo?
Jesteś na czarnej liście przez bank?
Czy potrzebujesz kredytu?

Jesteśmy w stanie służyć pomocą wszelkiego rodzaju pożyczki, czego potrzebujesz.
Skontaktuj się z nami, abyśmy mogli pomóc philloanfirm2@yahoo.com do Ciebie bardzo dobrze.
Jesteśmy tutaj, aby służyć przez cały dzień, ponieważ pracujemy 24 godziny na dobę przez 6 dni w tygodniu.

Skontaktuj się z nami już dziś do pilnej pożyczki,

E-mail 1: philloanfirm2@yahoo.com

Phil Howardson<br><hr>Phil Howardson<br>
Komentatorzy napisał(a):potrzebuję pilnie 2 tyś pożyczki proszę o odpowiedź na adres email pawel.rzepka@vip.onet.pl<br><hr>pawel<br>
Komentatorzy napisał(a):Czy Finansowo dół?
Weź pożyczkę finansową czasu życia
zaoferować i dać swój biznes, edukacja, domy i
Budowa windy. Nasz pożyczka jest w zakresie od minimum
$ 10.000.00euro maksymalnie $ 100.000.000.00euro of
50 lat na 3,0%. Skontaktuj się z nami informacjami poniżej tak
że możemy przystąpić ..
1. imiona i nazwiska: ______
2. Kontakt Adres: __________
3.Country __________
4. Kwota pożyczki Potrzebny: _________
5. Czas trwania kredytu: _________
6. Bezpośredni numer telefonu: ________
7. Cel pożyczki: ________
8.Age .__________________
9.Sex .__________________
10.Occupation .___________
11.Monthly dochodowy ._________
KONTAKT Z tego e-maila:
Adamfred23@gmail.com
Adamfred2@outlook.com<br><hr>ADAMFRED<br>
Komentatorzy napisał(a):Jesteś osobą fizyczną i jesteś w potrzebie pilnej pieniędzy, aby dostać się z powrotem na nogi i wsparcie OK nad soucis.Je jestem specjalną umowę z bankiem zamiast Françoise oferowanie kredytów na 1000 € do â € 2.000.000 każdemu w stanie spłacić go z zainteresowaniem i w zależności od terminu spłaty. Dla wszystkich zainteresowanych, napisz do mnie. Skontaktuj się ze mną poprzez e-mail dzisiaj lisajacksonwhiteloaninvestment@yahoo.com i daj mi znać kwotę, jaką chcesz zapłacić. Prosimy o wypełnienie poniższej informacji

Kredytobiorców informacje o kredycie.
Twoje pełne imię:.........
Wnioskowana kwota kredytu: .........
Długość pożyczki: .........
Pożyczka Cel: .........
Adres wnioskodawcy: .........
Zawód:.........
Stan:.........
Kraj:.........
Mobilny ..........
Miesięczny przychód:........<br><hr>lisa jackson<br>
Oferujemy kredyty na niskim oprocentowaniu w wysokości 2%, a bez zabezpieczenia, oferujemy pożyczki osobiste, pożyczki konsolidacji zadłużenia, venture capital, kapitał, kredytów dla przedsiębiorstw, kredytów edukacja, hipoteka lub kredytowych dla dowolnego powodu. "

Jednak nasza metoda pozwala na ustalenie kwoty kredytu potrzebne, a także czas trwania można sobie na to pozwolić, to daje realną szansę na zdobycie funduszy potrzebnych!

Skontaktuj się z nami poprzez e-mail: omegacreditcompany@gmail.com<br><hr>omega loans
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik