Odbieranie PJ za 50+ czy popieracie ten przepis?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Mojego kolegę zatrzymali w Austrii bo jechał 4km/h za szybko. Na pytanie policjanta: czemu Pan jedzie za szybko odp.: Ale to tylko cztery km/h... Kontra: ale to wciąż za szybko. Dostał tylko pogadankę.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Farciarz,
ja mam znajomego co tam rezyduje
zakończył mandatem od zarobków konfiskatą auta i tygodniem w pierdlu.
Mandat był taki, że podobno zabolało a jest bardzo majętny.
Tam bodajże cały czas są stawki od zarobków.
Ponieważ to jego intymny temat jest, mamy wrażenie, że konfiskata auta poszła na owy mandat.
bodajże leciał 150 na 40tce.
ja mam znajomego co tam rezyduje
zakończył mandatem od zarobków konfiskatą auta i tygodniem w pierdlu.
Mandat był taki, że podobno zabolało a jest bardzo majętny.
Tam bodajże cały czas są stawki od zarobków.
Ponieważ to jego intymny temat jest, mamy wrażenie, że konfiskata auta poszła na owy mandat.
bodajże leciał 150 na 40tce.
Zimny72 napisaÅ‚(a):Fugu napisaÅ‚(a):Dlatego, ze 800...1000€ i odebranie prawka boli.
Pod Zurichem naszemu kumplowi, który przy ograniczeniu do 50 przekroczył limit ponad dwukrotnie zaaplikowano mandat na ochłonięcie w wysokości ok 20 kpln (w przeliczeniu). Nie, nie żartuję - 20 tysięcy złotych.
-
pwm - Świeżak
Co innego +50 pod przedszkolem na wąskiej drodze, ale mamy też sporo odcinków 2-3 pasmowych, gdzie przeciwne kierunki są oddzielone pasem zieleni, nie ma ruchu pieszych i tam 120 km/h nie wydaje się takim szaleństwem, skoro wszyscy lecą sporo na plusie.
Nie muszę pisać, gdzie bagiety ustawiają się z suszarkami.
Nie popieram łamania przepisów, ale powątpiewam w to, czy działania Policji są wycelowane w poprawę bezpieczeństwa tam gdzie jest to potrzebne.
Nie muszę pisać, gdzie bagiety ustawiają się z suszarkami.
Nie popieram łamania przepisów, ale powątpiewam w to, czy działania Policji są wycelowane w poprawę bezpieczeństwa tam gdzie jest to potrzebne.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości