Sprzęgło nie wysprzęgla do końca -Aprilia
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jakby spręzynka była zuzyta, to by chodził szybciej nie wolniej
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- DeteosiemdziesiÄ…t
- Świeżak
sprezynka ma za zadanie tylko pomagać odbijac zaworowi - czyli żeby sie cofał i zamykał,
wymien linke, zobacz elektrozawór jak działa, jak jest nieuzywany to czesto sie zapieka, a sam zawór też trzeba by rozebrac i zobaczyc co i jak, ten cały popychacz tez czesto zachodzi syfem i ledwo co w obudowie sie rusza
wymien linke, zobacz elektrozawór jak działa, jak jest nieuzywany to czesto sie zapieka, a sam zawór też trzeba by rozebrac i zobaczyc co i jak, ten cały popychacz tez czesto zachodzi syfem i ledwo co w obudowie sie rusza
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Wszystko wyczyszczone, linka zamówiona. Czy ten języczek ma być czarny? Mój jest mocno przypalony.Pytanie trochę z innej beczki...Zauważyłem ze jak włączę zapłon to żadna dioda się nie świeci ani nic. Jak odpale, wszystko gra. Akumulator rozładowany do niemalże zera, że nawet po dłuższej jeździe nie chce się naładować?
- DeteosiemdziesiÄ…t
- Świeżak
no leca na niego spaliny, niespalony olej itp itd to sie odbarwia, ostatnio robiłem taką apke, to spolerowałem wszystko, cały język, ten wałek był przytarty to tez spolerowalem jak sie dało, wymieniłem uszczelniacz i dokładnie w srodku obudowy oczysciłem, spręzynka też miała pełno nagaru na sobie to przeczysciłem i zawór chodził po tych zabiegach jak nowy, wczesniej ledwo co sie ruszał.
albo padło aku całkiem i nie przyjmuje prądu, albo padł regulator napięcia i nie ładuje - albo padły cewki i nie podają napięcia do regulatora.
albo padło aku całkiem i nie przyjmuje prądu, albo padł regulator napięcia i nie ładuje - albo padły cewki i nie podają napięcia do regulatora.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości