Offtop dla Vip'ów
madcap napisał(a):coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze najbardziej pizdowaci kierowcy, to ci co jeżdżą na stolcowych blachach.
fakt, że gdzie mają się uczyć, jak wiecznie w korkach stoją ...
Najgorsi sa ci w malych zapyrkanych autkach typu prius corsa itp. Zawsze tak sie ustawia , ze zajma wiecej miejsca niz nie jedna ciezarowka, dzisiaj o malo baby bym nie przechnol bo juz nie moglem patrzec jak probuje wcelowac w dziure wielkosci wielkiego kanionu, i tak stalem za nia chyba z 5 minut az po dwunastu wychyleniach sie i sprawdzeniu czy aby da rade dala rade ...
niestety skrecila tam gdzie ja i zanim zdarzylem wbic kierunkowskaz , ze chce ja wyprzedzic ta juz zajela pas do wyprzedzania ktorym podazala niczym lukcy luke w strone zachodzacego slonca.
Suchy - jakis albo pechowy jestes albo ....
U mnie natomiast jazda po pieknych polskich drogach zakonczyla sie peknieta felga ... o tyle szczescie, ze szybko sie zorientowalem i nie zajechalem opony
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
senekkorzenna napisał(a):Jeżeli standardowo ma 105KM i chyba 255 Nm to co on zrobił ze ma 190.5KM i 383Nm? a ile to teraz pali?
Standardowo miały 136-150KM, miałem focusa 2.0TDCi, 136KM, po samym chipie zrobiło się 176KM, z 320Nm zrobiło się nagle 430Nm a różnicy w spalaniu większej nie zauważyłem...bo i bez wirusa raz zrobiłem na baku 900, innym razem 500km .
Krzysiu, co Ty robisz tym jeździdłom, że wszystkie na Ciebie focha sadzą? .
Swoją drogą, chyba następny sezon zacznę na jakimś sporcie, bo mnie strasznie w te mańke nosi .
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Movi napisał(a):o tym że ma dojebaną Alfę
nie chce byc zlosliwy bo mnie suhy 19 zbanuje, ale tak to jest z tymi wlosiastymi sprzeciorami.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):Movi napisał(a):o tym że ma dojebaną Alfę
nie chce byc zlosliwy bo mnie suhy 19 zbanuje, ale tak to jest z tymi wlosiastymi sprzeciorami.
teraz chyba dojdzie jeszcze ducati 848 bo na bimote db7 mnie nie stac
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Bimota jest o 30 % tansza niz 848
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
kravec napisał(a):U mnie teraz jest 190.5 KM i 383 NM- bez przesilania silnika. DPF off egr off. Wszystko pozostałe seria.
Pochwal sie co kupiles, bo to chyba nie ten pojazd ktorym ostatnio byles. Jeszcze troche i bede musial czipowac zeby ci uciec
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
andy7 napisał(a):Bimota jest o 30 % tansza niz 848
Kiedys na szybkiego jak szukalem db7 to znalazlem 2 w niemczech i najtansza kosztowala16tys euro takze chyba jednak nie takie tanie 848 mozna dorwac za ok 25tys pln
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
kwestia, jakiej Bimoty szukasz, ze starsze z silnikami Yamahä'y czy Suki kosztuja w granicach lub lekko ponad 10 000,- €
- andy7
- Moderator