Offtop dla Vip'ów
Krmtzzz napisał(a):A powie mi ktos jak bmw moglo do e60 4.4 benzyna, wsadzic takie heble, ze po 2ch hamowaniach ze 180,190 nie ma hamulcow ? Dodam ze te hamowania nie byly bardzo ostre.
A hebel był ori? Bo jak tanie zamienniki plus jeszcze stary płyn hamulcowy nie wymieniany od ponad 2 lat to ma prawo się grzać.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Seweryn- jeszcze nie. Teraz siedzę na dupsku i uczę się do LDEK'u (4 września). Nie wiem czy to coś da, ale wolę się uczyć niż mieć później do siebie pretensje że olałem sprawę. Później w październiku zaczynam staż (rok) za 1450zł (chyba) do ręki i szukam pracy na popołudnia żeby dorobić pewnie Co do tego GS'a- bardzo chętnie w końcu bym tak napisał... choć prędzej byłaby to Multistrada
Landryss może mieć rację- wracałem pół drogi autostradą z Gdańska właśnie E60 tyle że 3.0 D z 5'ką i bagażami na pokładzie- nie zauważyłem niedostatków przy hamowaniu, a zdarzyły się kwiatki zmieniające mi pas przed nosem. Tam są przecież nawet specjalne elementy kierujące wiaterek na heble.
Landryss może mieć rację- wracałem pół drogi autostradą z Gdańska właśnie E60 tyle że 3.0 D z 5'ką i bagażami na pokładzie- nie zauważyłem niedostatków przy hamowaniu, a zdarzyły się kwiatki zmieniające mi pas przed nosem. Tam są przecież nawet specjalne elementy kierujące wiaterek na heble.
-
kravec - Administrator
Nie zapomnij posmarowac, kiedys caly dzien sie bawilem w czyszczenie az sie ciemno zrobilo wiec stwierdzilem, ze dokoncze jutro
I to byl blad ktorego wiecej nie popelnie
I to byl blad ktorego wiecej nie popelnie
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Ori heble, zmienione klocki mial niedawno. Nie wiem czy klocki ujowe, czy plyn stuletni, ale na prawde balbym sie tak jezdzic ;d
Walenty, cbyba Ci sie nudzi niezle ze tak polerujesz. Ale w sumie racja, dresy pozniej doprac masakra :/
Walenty, cbyba Ci sie nudzi niezle ze tak polerujesz. Ale w sumie racja, dresy pozniej doprac masakra :/
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Walenty napisał(a):Idzie, ale nie pode mną ;s
deficyt mocy w stosunku do kilogramów usera?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Krmtzzz napisał(a):Musisz dawac sobie
Co to znaczy? :>
madcap napisał(a):Walenty napisał(a):Idzie, ale nie pode mną ;s
deficyt mocy w stosunku do kilogramów usera?
Deficyt umiejętności w stosunku do mocy
Na razie jeździmy bez głupkowania. Jutro będzie już tydzień w siodle.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty melvin ma poradnik w podpisie jak latac na gumie i czy mi sie wydaje czy kupiłeś 600 na pierwsze moto ja swoje pierwsze moto miałem 2 tygodnie potem zie założyłem ze przejadę przez rynek na gumie
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 napisał(a):i czy mi sie wydaje czy kupiłeś 600 na pierwsze moto ja swoje pierwsze moto miałem 2 tygodnie potem zie założyłem ze przejadę przez rynek na gumie
Taak, dużo gazu i sprzyngło od razu. Znam i mam na uwadze xD
Tak, 600 na pierwsze, ale ja mogÄ™
A cóż to za komar był? Nie opowiadałeś chyba?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości