Offtop dla Vip'ów
madcap napisał(a):coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze najbardziej pizdowaci kierowcy, to ci co jeżdżą na stolcowych blachach.
fakt, że gdzie mają się uczyć, jak wiecznie w korkach stoją ...
Najgorsi sa ci w malych zapyrkanych autkach typu prius corsa itp. Zawsze tak sie ustawia , ze zajma wiecej miejsca niz nie jedna ciezarowka, dzisiaj o malo baby bym nie przechnol bo juz nie moglem patrzec jak probuje wcelowac w dziure wielkosci wielkiego kanionu, i tak stalem za nia chyba z 5 minut az po dwunastu wychyleniach sie i sprawdzeniu czy aby da rade dala rade ...
niestety skrecila tam gdzie ja i zanim zdarzylem wbic kierunkowskaz , ze chce ja wyprzedzic ta juz zajela pas do wyprzedzania ktorym podazala niczym lukcy luke w strone zachodzacego slonca.
Suchy - jakis albo pechowy jestes albo ....
U mnie natomiast jazda po pieknych polskich drogach zakonczyla sie peknieta felga ... o tyle szczescie, ze szybko sie zorientowalem i nie zajechalem opony
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
senekkorzenna napisał(a):Jeżeli standardowo ma 105KM i chyba 255 Nm to co on zrobił ze ma 190.5KM i 383Nm? a ile to teraz pali?
Standardowo miały 136-150KM, miałem focusa 2.0TDCi, 136KM, po samym chipie zrobiło się 176KM, z 320Nm zrobiło się nagle 430Nm a różnicy w spalaniu większej nie zauważyłem...bo i bez wirusa raz zrobiłem na baku 900, innym razem 500km

Krzysiu, co Ty robisz tym jeździdłom, że wszystkie na Ciebie focha sadzą?

Swoją drogą, chyba następny sezon zacznę na jakimś sporcie, bo mnie strasznie w te mańke nosi

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Movi napisał(a):o tym że ma dojebaną Alfę
nie chce byc zlosliwy bo mnie suhy 19 zbanuje, ale tak to jest z tymi wlosiastymi sprzeciorami.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):Movi napisał(a):o tym że ma dojebaną Alfę
nie chce byc zlosliwy bo mnie suhy 19 zbanuje, ale tak to jest z tymi wlosiastymi sprzeciorami.
teraz chyba dojdzie jeszcze ducati 848

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Bimota jest o 30 % tansza niz 848

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
kravec napisał(a):U mnie teraz jest 190.5 KM i 383 NM- bez przesilania silnika. DPF off egr off. Wszystko pozostałe seria.
Pochwal sie co kupiles, bo to chyba nie ten pojazd ktorym ostatnio byles. Jeszcze troche i bede musial czipowac zeby ci uciec

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
andy7 napisał(a):Bimota jest o 30 % tansza niz 848
Kiedys na szybkiego jak szukalem db7 to znalazlem 2 w niemczech i najtansza kosztowala16tys euro takze chyba jednak nie takie tanie

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
kwestia, jakiej Bimoty szukasz, ze starsze z silnikami Yamahä'y czy Suki kosztuja w granicach lub lekko ponad 10 000,- €

- andy7
- Moderator