Trudne sprawy [18+]
Mobilki mobilki, tu Stanisław, właśnie włączam się do ruchuuuu, więc jakby ktoś coś potrzebował, to jestem
Kurde, ale mam pracę - od dwóch tygodni jeżdżę dzień w dzień. Maksymalny przebieg dzienny jaki udało mi się zrobić to 18km
8h i do domu, głównie przestawiam auto pod rampę
i kręcę po mieście. Nie jestem przyzwyczajony, żeby w pracy siedzieć i nic nie robić... to jest dla mnie szok i terapia jakaś normalnie....
Kurde, jak ktoś się chce poopierdalać, to polecam zrobić CE

Kurde, ale mam pracę - od dwóch tygodni jeżdżę dzień w dzień. Maksymalny przebieg dzienny jaki udało mi się zrobić to 18km

Kurde, jak ktoś się chce poopierdalać, to polecam zrobić CE

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
yyyy to ja jednak podziękował
nawet nie chcę wiedzieć, gdzie się magnes przykłada
dzisiaj druga zmiana od 14, mam nadzieję że 20 to max
bo się trochę nie wyspałem.
Kurde, jak mnie to wkurza, już listopad, lata prawie nie było w tym roku, za mało człowiek pojeździł... w czerwcu w kurtce chodzić....

nawet nie chcę wiedzieć, gdzie się magnes przykłada

dzisiaj druga zmiana od 14, mam nadzieję że 20 to max

Kurde, jak mnie to wkurza, już listopad, lata prawie nie było w tym roku, za mało człowiek pojeździł... w czerwcu w kurtce chodzić....
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):Kurde, jak mnie to wkurza, już listopad, lata prawie nie było w tym roku, za mało człowiek pojeździł... w czerwcu w kurtce chodzić....
A w listopadzie w bluzie, u mnie jest tak ciepło 17 stopni dziś było, tylko ebany wiatr. A tak to jeszcze śmigam ale ogólnie mało w tym roku jeździłem

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
lagiboy napisał(a):nie tylko w Polsce
Piekne slonce, 19 st C zero wiatru
pozdrawiam

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
CzesterTX napisał(a):Wieje niemiłosiernie chyba w całej Polsce
nad morzem wieczorami - już tak od 2 tygodni - są 3 opcje:
a. mgła
b. deszcz
c. mgła.
więc jak wracam z wieczornych przebieżek, to za każdym razem sutki stoją na baczność albo od wyziębienia z wilgoci albo od wiatru ...

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
andy7 napisał(a):lagiboy napisał(a):nie tylko w Polsce
Piekne slonce, 19 st C zero wiatru
pozdrawiam
22 , bezchmurne niebo ... troszke sie opalilem przez ostatnie dni
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
ale bym gonil mechanika jak oddalbym sprzet a on by sobie jezdizl na nim. mega takiego czegos nie toleruje, a na szczescie o ile w motocyklach to senek jest pionierem w jezdzeniu na nie swoim sprzecie to autami to codziennosc (wypady do sklepow/na dyskptekki do kina cudzymiu autami w ramach sprawdzenia...)
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
a, no jak mowi zebys sie przejechal to spoko. u mnie niestety sporo takich mechanikow lata na sprzetach, bo nie maja swoich i katuja czy cos. to jest bieda straszna;/.
jakbym dal gixa kiedys na cos i widzial ze gosc nim gdzies jedzie poszalec to bym chyba na policje zadzwonil..
jakbym dal gixa kiedys na cos i widzial ze gosc nim gdzies jedzie poszalec to bym chyba na policje zadzwonil..
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
mar111cin napisał(a):Rosi, pompa w piwnicy działa?
Nie mam piwnicy

Mowcie co chcecie ale w tym roku lato bylo/jest dobre i dlugie. Nie mowie, ze wszedzie ale np w takiej californi od 3 lat deszczu nie bylo.
Jak bym sie dowiedzial, ze moje auto jezdzilo sobie gdzies ... a dowiedzialbym sie tego napewno to byl by to ostatni raz, w tym serwisie.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości