Offtop dla Vip'ów
suhy-19 napisał(a): w alfie zrobila mi sie mala dziura w skrzyni
Dwumas się rozleciał?
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
zima się zbliża.
zaczynamy wozić kombinezony/zestawy narciarskie i z punktem docelowym w Colorado
zaczynamy wozić kombinezony/zestawy narciarskie i z punktem docelowym w Colorado
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze najbardziej pizdowaci kierowcy, to ci co jeżdżą na stolcowych blachach.
fakt, że gdzie mają się uczyć, jak wiecznie w korkach stoją ...
fakt, że gdzie mają się uczyć, jak wiecznie w korkach stoją ...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Byłem dzisiaj dwa motóry obejrzeć. Zrobiłem 450km.
Anglika już więcej oglądać nie pojadę, a druga miała niefajne malowanie
Pan dał jednej na zimnym, to dymiła na czarno i pluła ogniem trochę. Za bogato to lata?
Anglika już więcej oglądać nie pojadę, a druga miała niefajne malowanie
Pan dał jednej na zimnym, to dymiła na czarno i pluła ogniem trochę. Za bogato to lata?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
LPG wstawisz?
No i pękło 1844km na K4 wiozącym dwie osoby i obładowanym tobołami w każdym możliwym miejscu, przejechaliśmy przez Polskę, Czechy, Austrię, Słowację i Węgry. Urlop nad Balatonem zaliczam do mega udanych i polecam każdemu kto nie czuje presji żeby stanąć w szeregu z Januszami i Grażynami chwaląc się urlopem w jakże modnej Chorwacji
Kravec dzięki za wsparcie w postaci pożyczonego żółwia dla pasażerki
No i pękło 1844km na K4 wiozącym dwie osoby i obładowanym tobołami w każdym możliwym miejscu, przejechaliśmy przez Polskę, Czechy, Austrię, Słowację i Węgry. Urlop nad Balatonem zaliczam do mega udanych i polecam każdemu kto nie czuje presji żeby stanąć w szeregu z Januszami i Grażynami chwaląc się urlopem w jakże modnej Chorwacji
Kravec dzięki za wsparcie w postaci pożyczonego żółwia dla pasażerki
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):no rejczel, a jak się przyjrzysz to zobaczysz motyw z dzieciństwa
pampersa?
-
madcap - Administrator