Z800/GSR750/z8/Hornet - Co najlepsze ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Mógłbym Ci jeszcze polecić swój motocykl ale nawet nie wiem ile masz kasy. Jeżeli szerszeń Ci leżał to go kup. Pierwszy sezon i tak będziesz kaleczył jazdę i odkręcał tylko na prostej.
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
Jeżdżę streetem i faktycznie napisałeś jaki masz budżet gdzie spokojnie za tą kasę możesz kupić Trypla. Moim zdaniem(nie liczę Z800 bo nim nie jeździłem) najprzyjemniejszy motocykl ale wiem że sporo osób marudzi na wygląd, chociaż charakterystyka silnika wynagradza wszystko. Tak na marginesie, odnośnie komentarza MaciekP92, chyba sami możecie zdecydować jaki motocykl chcecie. Ja wiedziałem że chcę triumpha po tym jak na nim usiadłem. Jeżeli budżet pozwoli to kiedyś będę celował w Aprilie Tuono V4 i pytania na forum są zbędne ; ) Brałbym MT-07
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
Rok 2009. Po 3 sezonach tylko raz miałem małą awarię. Wymiennik ciepła rozszczelnił się (https://media.moto-shark.pl/cache/fd/4c ... 9ed455.jpg). Cena nowego to kosmos, ale kupiłem na allegro za jakieś 100zł używany i jeździ dalej ; )
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości