Kierunek studiów, a przyszła praca?!
			 • Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

hefron napisał(a):I ma beznadziejną stopkę, która mi zapieprza cały ekranik 15"
na życzenie usunięte ; )
Izka zresztą studiować możesz co chcesz, pracować potem też gdzie chcesz. Każdy robi to na co ma ochote jakąś tam jeszcze wolność mamy w tym kraju. Jedynie wagi między uniwersytetami, politechnikami a akademiami ekonomicznymi nie są równomiernie rozłożone. Dlatego mamy przesyt wszelkich psychologów filologów i socjologów, tych po akademiach ekonomicznych powiedziałbym że jest troche zbyt dużo, ale nie jest źle (była moda na zarządzanie i marketing). a tych z politechniki już nie ma tak dużo. Nie wydaje sie wam to dziwne żeby się dostać na uniwerek trzeba stanąć na głowie na maturze? a żeby się dostać na polibude trzeba złożyć podanie? potem są drugie nabory na politechniki, mało kandydatów a i tak nie każdy dotrwa do końca.
zresztą gdyby nie politechnika to na dupach byście jeździli a nie na motocyklach.
Izka ja naprawde nie chciałem ogladać Twoich piersi, to Ty zaproponowałaś.
Młody dobrze napisał.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Ścigacz.pl
Marcinku...  ja rzuciłam ogólne pytanie retoryczne. Pytanie retoryczne to takie pytanie, na które się nie odpowiada..
 ja rzuciłam ogólne pytanie retoryczne. Pytanie retoryczne to takie pytanie, na które się nie odpowiada..  
I nie rzucałam tego pytania w odniesieniu do własnej osoby, tylko ogółu tych kobiet, które nie są 'dobrze sytuowane' i studiują hobbystycznie.
Boszzzz.... 

Zaraz mnie pozwie o molestowanie! 

Szkoda słów. 

ja rzuciłam ogólne pytanie retoryczne. Pytanie retoryczne to takie pytanie, na które się nie odpowiada..
I nie rzucałam tego pytania w odniesieniu do własnej osoby, tylko ogółu tych kobiet, które nie są 'dobrze sytuowane' i studiują hobbystycznie.
Boszzzz....

Zaraz mnie pozwie o molestowanie!

Szkoda słów.

Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
			- Izka
- Świeżak
to że Ty nie rozumiesz pewnych pojęć z różnych dziedzin, to nie oznacza wcale że mi musisz wszystkie swoje mądrości tłumaczyć. Uwierz mi że za proste są te Twoje trudne słówka i jak narazie dokładnie znam ich znaczenie. Polski w podstawówce każdy miał i coniektórzy coś z tego wynieśli (nie mówię o szafkach z klasy). Nie rób zatem z nikogo debila. 
Nie zaczynaj też znowu w cudowny sposób nowego tematu, tym razem o molestowaniu. Tak że nie musisz sięgać wyobraźnią aż tak daleko. Wystarczy że pomyślisz tak "po co studiować coś, co i tak nie będę robić w przyszłości, lepiej znajde coś co mi się przyda i w czym będę mogła sie spełnić". A nie ma co ukrywać studia kosztują i jak ktoś to ma robić tak sobie bez celu, to uważam za strate czasu i pieniędzy. Nie obchodzi mnie też ten cały sponssoring o którym wspominałaś.
				Nie zaczynaj też znowu w cudowny sposób nowego tematu, tym razem o molestowaniu. Tak że nie musisz sięgać wyobraźnią aż tak daleko. Wystarczy że pomyślisz tak "po co studiować coś, co i tak nie będę robić w przyszłości, lepiej znajde coś co mi się przyda i w czym będę mogła sie spełnić". A nie ma co ukrywać studia kosztują i jak ktoś to ma robić tak sobie bez celu, to uważam za strate czasu i pieniędzy. Nie obchodzi mnie też ten cały sponssoring o którym wspominałaś.
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Ścigacz.pl
Izka napisał(a):Chryste... skończ sobie filozofię, jak lubisz, ale jesli spełniasz się jako mechanik samochodowy, to naprawiaj te samochody i czerp z tego przyjemność..
Jakiś czas temu byłem na sesji szkoleniowej w moto-szkole, gdzie zajęcia prowadził gość, który nie jestem pewien czy skończył, ale na pewno studiował filozofię. A koleś wie tyle o konstrukcji motongów i jeździe motorem, że poezja.
Ja byłem w liceum na profilu mat-fiz. Potem wyszktałcenie mocno humanistyczne, a dziś pracuję w dziale informatyki jako humanista
 I jest fajnie.
 I jest fajnie.F4i Sport
			- 

fantom
- Świeżak
Manhatan napisał(a):Jest jeszcze 2 równie interesujący, a mianowicie, inżynier budowlany, czyli na jakąś budowlanke, może drogi i autostrady, może mosty, albo jeszcze coś innego.
IMO bardzo dobry strzał. Na studiach pouczyłbyś się trochę angielskiego (jeśli nie znasz) i świat stoi przed tobą otworem. Serio.
F4i Sport
			- 

fantom
- Świeżak
gelo007 napisał(a):Zespół Szkół Elektronicznych w Radomiu jest filią Massachusetts Institute of Technology. Jestem z tego dumny.
BTW. Marcin z tego co zauważyłem to Ty jesteś PARCH I KOŁTUN!!!!!
no wiesz co Gelo, foch!!!!!!
zachowujesz się jak frajer

, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Ścigacz.pl
ptaszki na mieście ćwierkają (tak ptaszki, nie mylić z dorodnym kondorem) że Twoje IQ ma postać wykładniczą, a jego wzór to 1/n . Pamiętam też jak się ostatnio chwaliłeś swoimi oralnymi wyczynami z misiami.
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Ścigacz.pl
			 • Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5