Offtop dla Vip'ów
madcap napisał(a):jednak zamiast atlasu sugeruję navi, tylko, ze Beckera a nie jakiegoś toj-toja
Kursant wgral mi TomTom'a na Nokie N 95 i dziala do dzisiaj, znaczy dzialala, bo mi spadla i zakonczyla zywota.
Jedyna wada Becker'a jest to, ze nie jest w pelni wodoszczena.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Biskupi po raz kolejny potępili ustawę regulującą kwestie związane z zapłodnieniem in vitro, ostrzegając jednocześnie, że dzieci poczętych w tak niemoralny sposób nie będą molestować.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Melvin ja montuje u siebie ekipę na Atomowy więc duża szansa że spotkamy się na miejscu. Jeszcze nie wiem czy wypali wyjazd 7 bo okres urlopowy i mogą mnie zagonić do roboty.
Jak by wypaliło to w sumie można by się było gdzieś po drodze złapać (zakładając że będziesz ciągnął do A1). Ja jak coś od Waw-a A2 do A1.
Jak by wypaliło to w sumie można by się było gdzieś po drodze złapać (zakładając że będziesz ciągnął do A1). Ja jak coś od Waw-a A2 do A1.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
niema to jak mieć zboczonego dentystę
ciekawe czy kravec tez ma takie fantazje
zawsze jak przychodzą młode laski (20-25-30 lat) i mają całą gębe korzeni do usunięcia / połamane korony / ostre brzegi szkliwa - to ja sie za każdym razem zastanawiam jak one robią loda ;( Emotikon grin
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 napisał(a):zawsze jak przychodzą młode laski (20-25-30 lat) i mają całą gębe korzeni do usunięcia / połamane korony / ostre brzegi szkliwa - to ja sie za każdym razem zastanawiam jak one robią loda ;( Emotikon grin
JAk ma choc za Grosz talentu to i z tym aparatem na drutach doprowadzi do tego, ze uszy Ci odfruna
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Bo r1boisz się odwijać ja na 929 i na lublinie i na radomiu łapałem uślizgi. A teraz nie jeżdżę po torze, teraz mam turystyka...
ale jak znam życie to na przyszły sezon będę miał tylko torówkę
ale jak znam życie to na przyszły sezon będę miał tylko torówkę
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
suhy-19 napisał(a):niema to jak mieć zboczonego dentystęzawsze jak przychodzą młode laski (20-25-30 lat) i mają całą gębe korzeni do usunięcia / połamane korony / ostre brzegi szkliwa - to ja sie za każdym razem zastanawiam jak one robią loda ;( Emotikon grin
Ja zdecydowanie częściej zastanawiam się jak z taką jedną czy drugą wytapetowaną lalą pocałować się można- jak otworzy paszcze to odkrywamy nowe cywilizacje czasami.
-
kravec - Administrator
Nadzieja umiera ostatnia, pomyślał właściciel Opla, kupując drut do migomatu.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator